מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להיות סלחניים עם לסקוט, הוא משחק בעמדה שאין לו סיכוי להצליח בה כמו המגן השמאלי, הוא לא טכני ולא מהיר ובעצם סותם חור כי מה לעשות שקולארוב, ברידג', זבאלטה וריצ'רדס פצועים, כבלם זה נראה טוב יותר מבחינתו למרות שגם שם הוא מפשל, טוב מאוד שמנצ'יני הבין זאת העונה והחליט שקומפאני יהיה זה שיפתח ליד קולו, אבל כבלם שלישי לסקוט לא רע.

אגב, אתמול אחרי הגול הנהדר של ג'ונסון חשבתי לעצמי שהיה אפשר לקנות 3 אדם ג'ונסונים ועוד ניקו קרנצ'אר אחד בסכום שיוז שילם על לסקוט...

2. eastlands Member

לסקוט לא בלם לפני בוויטה בחיים , עם כל הניסיון הם לא אותה רמה בכלל , לגבי הסכום ששולם עליו טוב אפשר להבין את מארק יוז (אגב יוז הוא עשה תיקו שישי ב7 משחקים בפולהם ענק! )

3. ELIRAN767 Member

פשוט מאד, הוא שואף להשיג דבר כזה שנקרא תואר. בליברפול לאור מצבה זה כנרא לא יקרה בזמן הקרוב.

בקשר למכיר לאור מצבכם הכלכלי,אתם חייבים מזומנים ואף אחד לא ישלם יותר מ30 מליון על השחקן,וחוץ מזה הוא לא שווה יותר.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה חייבים מזומנים? היינו חייבים מזומנים גם בחלונות הקודמים ובכל זאת לא מכרנו אותו.
    למה אתה חושב ש30 מ' ישנו משהו לחוב שלנו שכבר טפח למעבר ל300 מ' פאונד?
    אנחנו צריכים בעלים שישתלטו על החוב הזה, למכור שחקנים זה לא מה שימחק אותו אחרת היקס כבר היה עושה את זה.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורס בן 26, בהנחה שיש לו נניח עוד 5 שנים לתת בשיא היכולת (וגם זה ממש לא בטוח בהתחשב במצבת הפציעות שלו), הוא ירצה לעבור לקבוצה שכבר בנויה ומוכנה לקחת תארים, מבוססת בליגת האלופות וכו'. ברצלונה או צ'לסי, לא סיטי.
    תחשוב מה שאתה רוצה, אתם לא ברמה של הקבוצות האלה.

"חייבים מזומנים" זה מיתוס של התקשורת. ליברפול לא חייבת מזומנים, אנחנו לא פורטסמות', הבעיה היא החובות, והיא תסתיים החודש לכאן או לכאן, או שהחוב ישולם ע"י בעלים חדשים או שהיקס ישתלט ואז בכלל מכירה של טורס לא תעניין אף אחד בהשוואה למה שמחכה לנו.
    אם היינו חייבים מזומנים היינו מוכרים את טורס בקיץ, לפי הדיווחים בכלל דחינו הצעות הרבה יותר גבוהות מ30 מ'. אף אחד לא ישלם יותר? שלא ישלם, אז לא מוכרים. ביקשנו 20 מ' על מסצ'ראנו וזה מה שקיבלנו, ברצלונה התקפלה בסוף. טורס חתום על חוזה ואם לא נקבל מה שרוצים הוא לא ילך.

אני חושב שאתה מעריך יתר על המידה את היכולת של סיטי למשוך שחקנים שהם באמת מהטופ של הטופ, לפחות בלי להציע להם חוזים מגוחכים בכל קנה מידה אפשרי.

6. ELIRAN767 Member

Walkon,נחמד שאתה חי בהכחשה. כרגע אנחנו מושכים שחקנים בהרבה יותר מליברפול.
    גם בגלל הכסף הגדול , וגם אנחנו קובצה עם שאיפות יותר גדולות משלכם כרגע.

בקשר לחובות שלכם,אתם עוד פעם מנסים לשכנע את עצמם שהכל בסדר,אתם לא מבינים שעם לא תשלמו את החוב עד אמצע אוקטור אתם בכונס נכסים, זה שאתם ליברפול זה לא אומר שיוותרו לכם על החובות.
    זהו נגמרו הימים שאתם בטופ,נגמר צאו מהבועה! כרגע עולה כוח חדש,כוח מעליב שהולך ליכבוש את העולם!

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער אבל פשוט הודעה טפשית.
    מנסה לשכנע את עצמי, אני לא מבין שאנחנו לפני כינוס נכסים? אתה ברצינות חושב שאתה מבין יותר מאוהדי ליברפול על המצב? אני מכיר את המצב שלנו לפרטי פרטים שאתם לא חולם עליהם בכלל. תפסיק להתנשאות עלינו ולחשוב שאתה יודע כ"כ טוב מה המצב.

ליברפול לא עומדת בפני כינוס נכסים, זאת אפשרות שקיימת אבל רוב הסיכויים שלא תקרה כי היא תקשה מאוד על הבנק למצוא את הרוכש שישלם את החוב שלהם, שהחוב נמצא על חברת Kop Holdings של היקס וג'ילט ולא ישירות על המועדון, כינוס הנכסים אם יהיה, יהיה על החברה הזאת וליברפול לא תוכרז כפושטת רגל. זה כבר אושר ע"י הפרמיירליג. אתה מדבר איתי כאילו אתה מאיזה עמדה של ידע, קצת צניעות לא תזיק לך במקום להפגין בורות כזאת.

גם בגלל הכסף הגדול וגם בגלל השאיפות? השאיפות שלכם הם בעקבות הכסף הגדול. אני לא צריך הרי להגיד לך איפה הייתם היום בלי הכסף הגדול. כסף גדול מביא לשאיפות, בין אם מדובר בסיטי או צ'לסי ובין אם מדובר בליברפול, יונייטד או ארסנל, זה בכלל לא משנה.
    כוח חדש אעלק. רד מהסוס ותחזור לקרקע מהר, אתם תצטרכו לבסס את עצמכם קודם. להביא שחקנים מהמבורג, אסטון וילה, לאציו וולנסיה זה יפה. כדי למשוך אליכם את הפרננדו טורס והקאקה של העולם אתם תצטרכו יותר מרק כסף גדול.

8. ELIRAN767 Member

Walkon,אתה יודע מה אני הכי אוהב?,זה לישמוע אוהדים של קבוצות אחרות מדברים על הכסף שלנו,כמה לא היינו יכולים בילעדיו כמה אנחנו הורסים את הכדורגל וכל אלה,זה עושה לי טוב בלב,אני רואה את הפחד שלכם מאיתנו,אני רואה תיסכול שהסטארים הגדולים בתבל באים אלינו,אני רואה פחד מהמכונה שאנחנו בונים.

זהו נגמרו הימים שלכם,היום הכסף שולט,היום הכסף יביא לנו תארים.

ובקשר למצב שלכם,אני מבין שאת חי בהכחשה שאתם לא בדרך לכונס נכסים,בכנות אני מבין לליבך איך קבוצתך שאתה כול כך אוהב שוקעת לה לאיטה. אז אתה מנסה לשנע שבסוף היה בסדר.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט בדיחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני נכנע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

10. ELIRAN767 Member

נחמד שאתה אומר שאני בדיחה,איך לך הרבה מה לומר,הכי קל לבדר בציניעות אבל כנראה שאין לך הרבה מה להציע,כמו הקבוצה לך.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח ב100% שחידשתי לך כשסיפרתי לך למה לא סביר שנעבור כינוס נכסים. אבל כנראה שהמצאתי את זה. אין לי מה לאמר לך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    צודק, נעבור כינוס נכסים, נרד ליגה, ימכרו לנו חצי סגל ויום הדין הגיע. הרי ככה רשום בYNET, מי אני שאתווכח?

עזוב, ניתן לעובדות לדבר, אני אזכור לקפוץ לפה ב15 לחודש ולהגיד לך מה קרה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/10
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ELIRAN767
    נתפסת על עץ גבוה, אתה לא יכול לבוא בשחצנות ולהגיד לנו שתיקח לנו את השחקן הכי טוב שלנו אם רק בא לך ולצפות לא לקבל תגובה מזלזלת. טיפה כבוד.

העברות גדולות בד"כ לא מתרחשות בינואר, אני לא רואה שחקנים עוזבים אותנו כבר אז אלא אם יהיה פירוק של הקבוצה וכרגע הסיכויים לכך אפסיים.
    בקיץ הבא, במידה ולא יהיו בעלים חדשים שיוכלו לשים כסף גדול כדי להעמיד קבוצה שתרוץ לאליפות, טורס לא יהיה בליברפול, זה ברור לכולם.
    אני אפילו חושב שגם אם יהיו בעלים חדשים, אם נסיים העונה מחוץ לטופ 4 לא תהיה לו סבלנות להישאר לחכות ולראות האם באמת נביא שחקנים או לא, הוא יודיע שהוא רוצה ללכת.
    קשה להאשים אותו, לא שחקן בית, לא מצפה ממנו ליותר ממה שהוא כבר עשה.

13. cityblues beter dead than red

14. Cup of Tea Liverpool, UK

cityblues,

התמימות והאופטימיות של אוהדי סיטי והאחראים על הרכש שעם הכסף הגדול יבוא והאור והתהילה וזה יהיה כמו בשנים עברו.
    יש אנשים שזה המקצוע שלהם לנצל מצבים כאלה. אין מה לעשות, איפה שיש כסף - יש צרות.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה מצחיק לקרוא "מריו באלוטלי פרץ לכלא נשים" אבל קראתי את הכתבה ות'כלס לא ממש קרה שם משהו רציני. סתם יצא קצת טמבל.