עשיתם מנייג'ל דה יונג איזה מתנקש של החיזבאללה. כן, התאקל על צ'אבי אלונסו היה מחריד, פסיכי, לא מהעולם הזה. אין שום טעם להסתיר את זה. ואם אני אביא תמונות שבהן דה יונג מחלץ כדור בצורה נקייה, או לוחץ יד לשחקן אחרי שזה עשה עליו עבירה? אפשר לחשוב שבאתם לכאן לצעוד גוועלד כשראיין שואוקרוס פירק לאארון רמזי את הצורה וביקשתם שלא יוכל לשחק בנבחרת אנגליה לעולם... ומה עם רוי קין? כן, יש לדה יונג תאקלים ששולחים או היו יכולים לשלוח שחקן יריב לבית חולים. ואם זה היה עד כדי כך פשוט אז הייתי מבקש ממנו להירגע ומהר. אבל ככה זה עם שחקנים שנלחמים, לפעמים דברים כאלה קורים. נורא קל לשבת מול המחשב, לחבוש פיאה ומשקפיים של מאבחן-מדעי-התנהגות ולהחליט שהוא עושה את זה בכוונה. בפועל, מניין לנו לדעת? אם כל משחק שני או שלישי דה יונג היה שובר לשחקן יריב את הרגל, הייתי אומר שאתם צודקים, ושצריך להרחיק אותו מהמגרשים לתקופה ארוכה. כן, הוא קשוח בצורה שמאוד מאוד מותחת את הגבול, וסביר להניח שאם הוא יפצע שחקן של יונייטד אני אתעצבן ואדבר אחרת, אבל כמה קל להביא את בעיטת הקונג-פו שלו לחזה של צ'אבי אלונסו ולשכוח שעם הקשיחות הזאת שלו הוא קשר אחורי מעולה שיש לו מקום בהרבה קבוצות צמרת בליגות השונות.
מלקולם אליסון הגדול מכולם הלך לעולמו R I P אליסון הקדים את זמנו הוא מהראשונים שהתייחס לשחקנים כאתלטים והכניס שיטות אימון חדשות , הפך את סיטי לחבורת ווינרים שזללה תארים , כמובן שהיה אחד מהחברה והתפרסם גם בזכות הפה הגדול שלו , אחרי שזכינו באליפות ב68 הוא אמר אנחנו הולכים לכבוש את אירופה ,ומייד הודחנו נגד פנרבחצה , הייתה גם קדנציה מיותרת בתחילת שנות ה80 , אבל אותה מעדיפים לשכח ל"ביג מאק" לי בל סמרבי יאנג עידן הזהב מרכין ראש לגדול מכולם אגדה !
MALCOLM ALLISON R.I.P יום עצוב, פרידה מאדם כל-כך מוכשר, אך כל-כך פגום בקיצור - אדם אהבתי אותו עד מאד.
עידכוניי לילה. רוברטו מאנצ'יני,דוחה את הדיווחים על שמריו באלוטלי יעדר עוד חודשיים,ויש מצב אפילו שהוא היה כשיר למשחק נגד הפולנים בליגה האירופית. גם לגבי קורלוב,חדשות מעודדות השחקן אמור לחזור למגרשים תוך 10 ימים. הכרכב המסתמן להיום נגדל בלקפול: ארט,קומפני,טורה,בואטנג,בריג',דה יונג,יאיא,ברי,סילבה,מילנר,טבז.
ברידג'??? חשבתי שאחרי המתנה שאדם העניק לנו...יגיע לו לפתוח בהרכב. אני מקווה שההרכב שלך מוטעה. עריכה-ההרכב ממקור רשמי יותר: Hart, Boateng, K. Toure, Kompany, Lescott, A. Johnson, De Jong, Barry, Y. Toure, Silva, Tevez. אדם במקום מילנר,לסקוט במקום ברידג'.נראה לי הרבה יותר הגיוני (למרות לסקוט האהבל)
ניסיתי למצוא הסבר לזה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום - למה קולו ויאיא טורה לא שיחקו היום? אירוע משפחתי?
אני מבין שלפי המשפט הזה באלוטלי ממשיך לעשות בעיות גם בסיטי לאחר כל השטויות שלו באינטר... פצוע לא פצוע,משהו תמיד מוזר עם הבחור הזה-שיתבגר כבר.(במידה והוא באמת כשיר וסתם לא משחק)
קולו יחמיץ את המש/חקים הקרובים (שבועיים ) כולל כמובן מול ארסנל , בגלל האמסטרינג יאיא נתן לברך לנוח ואמור לעלות נגד פוזנן בחמישי קולארוב ובאלוטלי בתכנון גם הם לחזור תוך שבועייםם אדביור- הנקודה הכי חלשה שלנו כרגע ,אני עדיין מאמין בכישרון שלו וחושב שמרכיב הביטחון הוא עצום , גול אחד ודברים יכולים לעבוד לטובתו , ומצד שני מה יהיה עם האופסייד סטורי שהוא נמצא בו , לא הולך בסדר אבל להיתפס בנבדל כל הזמן , קדימה אדה ארסנל מגיעה לעיר !
גארת' בארי מדבר על נפלאות הספסל שלנו. הבעיה היא שהוא צריך להבין שאם הוא לא מייצב את משחק ההגנה שלו-הוא לא יהיה בהרכב כי שחקני בלקפול חתכו אותו כלא היה.זה לא בארי שאני מכיר. יום חמישי באים הפולנים,קבוצה שכבשה 3 שערים מול יובה באיטליה צריכה להיות מסוכנת מכדי לזלזל בה ולסמן 3 נק' בטוחות. מנגד אני מניח שטבז לא יתלבש,אנחנו זקוקים לו ליום ראשון. ג'ו ואדביור יזרקו לחוד...יאיא,שוני,סילבה ומילנר יפעילו אותם. בהגנה אני מתקשה לקחת הימור. אגב-צ'רלטון לא מאכזבים ושמים אותנו במשבצת היוקרתית של שעה 21.00 ביום חמישי וב-HD.
כפי שחזיתי טבז מחוץ לסגל ביום חמישי. המחשבה הזו שעוברת על כל אוהד תכול...איך נסתדר ללא טבז מטרידה בדיעבד את מנצ'יני והוא רוצה להוכיח לכולם ובעיקר לשחקניו שהם מספיק טובים גם בלעדיו. בנוסף,מנצ'יני מנסה בכל דרך אפשרית למנוע מקרליטו לצאת למשחק הנבחרת מול ברזיל. אפשר להגיד הרבה דברים על מנצ'יני...אך אני די מרוצה ממנו.
נגד מי הוא רוצה להוכיח נגד לך פוזנן ? הוא יצטרך להוכיח בליגה מתי שטבז יעדר בגלל פציעה או משהו. אז מנצ'יני יצטרך להראות שסיטי יכולה להסתדר גם בלעדיו. לטעמי הוא לבד הביא לכם המון נקודות השנה במשחקים אפורים שלכם.
ערן,בשביל זה יש משחקים כאלה. צריך לבדוק את החיבור בין השחקנים בלעדיו בלי להסתכן יותר מידי. החלטה חכמה שלו ואני מניח שיהיו גם משחקי ליגה בהם הוא יהיה כשיר ולא יפתח אלא ישולב למקרי חירום.