משחק לא רע היום, בסה"כ ניצחון חשוב והזדמנות לכמה שחקנים להוריד חלודה (אפילו פיזית כמו אדביור אחרי הבקעת השער הראשון). אדבאיור היה מצוין היום, אבל עדיין הייתי מקווה לראות אותו על הספסל מול ארסנל. בכל ההזדמנויות עד עכשיו בהן מנצ'יני ניסה הרכב של שני חלוצים זה לא עבד (דוגמה אחרונה מול בלקפול), ואני מעדיף לראות את סילבה באמצע מאחרי טבז. מי שאכזב (גם) היום הוא שון רייט-פיליפס. הבחור לא מצליח לשחזר את היכולת שלו וכבר כמה שנים (מאז המעבר לצ'לסי בעצם) שהוא בדעיכה. האמת שמתחיל להימאס לי לחכות לו ולמרות שאני זוכר לו חסד נעורים, אולי הגיע הזמן שהוא ילך בדרכו של בראדלי אחיו שמחפש את עצמו בסאות'האמפטון ודומיה.
איזה אווירה משמימה באיצטדיון עיריית מנצ'סטר. 2 יציעים של אוהדי קבוצה אלמונית מקיבינמאט נשמעו יותר מהקהל של הסיטי בבית. המשחק עצמו גם היה די משמים, אולי זה מה שהליגה הזאת ראוייה לו. אני במקום מנצ'יני הייתי נותן לגיבן לפתוח.
זה שהוא שוב שיחק לא מעט דקות כקיצוני שמאלי בטח לא עזר לו. חשבתי שזו המצאה של קאפלו, מסתבר שגם מאנצ'יני חושב שזה יכול לעבוד. אני מבין ששניהם נורא אוהבים לשים את אדם ג'ונסון על כנף ימין ולתת לו לחתוך עם רגל שמאל פנימה, עם הדריבל הנפלא שלו והבעיטות האדירות לשער, אבל שון רייט פיליפס מתאים אך ורק לכנף ימין. ובמקרה הזה, כשהכנף הימנית תפוסה (ובצדק) ע"י ג'ונסון, הוא מתאים אך ורק לספסל. לשים אותו בכנף שמאל זו התעללות בו ובצופים.
למה תמיד אתה גונב ? 33 אלף מתוכם 6000 פולנים. יעני 27 אלף שזה גם יפה למפעל שאף אחד לא זוכר מי זכה בו...
חוץ מהאפשרות לשחק נגד קבוצות שקר אירופאיות או נגד קבוצות גדולות בדעיכה כמו יובנטוס כמו שטענתי לפני חודשיים הליגה האירופאית זה שיעמום אחד גדול, בכל מקרה אנחנו נעלה בקלילות מהבית הקל הזה(מצחיק לראות איך יובה לא הצליחה לנצח 2 קבוצות חלשות כמו פוזנן ורדבול) ואם אפשר אז לשתף כמה שיותר ילדים במשחקים שנשארו. אדבאיור עם שלושער וחזר לו החיוך ואפילו לקראת הסיום הוא נתן ספרינטים בסגנון טבס על השחקנים הפולנים, כל השלישיה של אדבאיור יפה מאוד עם טאץ' נהדר גם עם הרגל וגם עם הראש(השני עם זינוק כמו נגד ארסנל בשנה שעברה). סילבה נכנס לכושר ואיפה אלו שבאוגוסט(!) אמרו שהוא פלופ(עמי...) אנחנו נרוויח הרבה מהספרדי הקטן הזה שאתמול נתן 2 בישולים וכמעט גול גדול כמו נגד בלקפול אחרי שעבר 3-4 שחקנים בדרך, חייב לפתוח נגד ארסנל בראשון. רייט-פיליפס עם לא מעט איבודי כדור וזה פשוט לא זה, בשמאל הוא הולך לאיבוד ובדקות שלו בימין זה היה קצת יותר טוב אבל עדיין הוא חלוד מאוד. אדם ג'ונסון על קו ימין זה תענוג, איזה מהלך נדיר שלו לקראת הסיום שפגע במשקוף, איפה הוא ואיפה ילד הפדאלדות רוביניו, כבר עכשיו אדם בדרך להיות אחד הווינגרים הטובים בעולם, אותו סגנון כמו של רובן רק שאדם ברוך השם לא נפצע כמו ההולנדי. יום ראשון נגד ארסנל בצד שמאל זבאלטה צריך לפתוח ובטח שלא לסקוט, בימין הייתי פותח עם ריצ'רדס ובמרכז ההגנה קומפאני ובואטנג. נייג'ל-יאיא-בארי במרכז הקישור, אדם, סילבה וטבס בהתקפה, הם עם הגנה חדירה ושוער ליצן ובבית צריך לנצח אותם כמו בשלושת הפעמים הקודמות, מזל גדול שווילשר לא ישחק. אתמול 4 שחקני בית(הארט, בויאטה, ריצ'רדס, רייט-פיליפס) ו-6 אנגלים(הארט, ריצ'רדס, לסקוט, רייט-פיליפס, ברידג', ג'ונסון).
כמה שאלות: למה אדם ג'ונסון סופסל? למה מילנר שלא תרם בכלום פתח ולא הוחלף? למה בארי הפך לצלם חתונות? למה בלאמי נזרק מהקבוצה כאילו הוא מצורע למרות שהיה נהדר בשנה שעברה? למה איירלנד יובש ואז נזרק מהקבוצה תמורת שחקן הרבה פחות יצירתי כמו מילנר? למה באלוטלי חושב שכל פעם שהכדור אצלו הוא צריך לעבור לפחות 8 שחקנים גם אם הוא בתוך הרחבה שלו? הכל היום הלך לנו רע. ההרחקה של בויאטה, השופט המחורבן, הפציעות של טבס ויאיא טורה, הקוון הדביל, פביאנסקי פתאום הפך לשוער טוב, ברידג' שוב מבשל ליריבה שערים, מנצ'יני בניהול משחק שמתאים יותר ליובל נעים ועוד ועוד אין לי ספק שתוצאה של 0-3 לא משקפת את יחסי הכוחות ואני מפחד שהתוצאה הזאת תשבור את הקבוצה, זה היה משחק שהיינו צריכים לנצח אבל שוב הכל הלך רע ואין מה לעשות, השאלות שכתבתי בתחילה מופנות בעיקר למנצ'יני שזרק שחקן מצוין כמו בלאמי למרות שנתן עונה אדירה אשתקד וגמר את הביטחון לאיירלנד ורייט-פיליפס ואת הראשון הוא הספיק כבר להעיף ולשלם סכום מופרז על מילנר שמלבד משחק טוב מול ליברפול עד עכשיו לא עשה הרבה והשני הפך לנער פוסטר. השחקנים לא הפסיקו לשחק עד השריקה ומגיע להם כל הכבוד, לנו לא הלך לכלום וליריבה הכל דפק כמו שעון, יש עוד ליגה ארוכה.
אנחנו לא נשבר מהתוצאה היו כי יש לנו קבוצה חזקה ומנגר מעולה כל השאלות שלך למה ולמה לא שוות בכלל תשובה אתה מסוג האוהדים הכי גרוע שייש לקבוצה אנחנו נחזור הראינו לב גדול גם היום
המשחק היום לא אומר הרבה. בויאטה גמר לכם אותו בפתיחה. הפציעה של טבז לעומת זאת יכולה להיות הרסנית עבורכם. ואני באמת לא מבין את מנצ'יני שלא הרכיב את אדם ג'ונסון, אבל אני לא מתלונן.
נייג'ל, אני מסכים עם רוב מה שרשמת, חוץ מזה שאני באמת לא מבין מה הטענות לקלאטנברג. נתן אדום מוצדק ובכ"ז הרגיש צורך לאזן עם כמה צהובים לשחקני ארסנל וכמה עצימות עין מכניסות של שחקני סיטי. מה כואב לך, שלא נתנו כדור חוץ לפני הגול השלישי? כמו שרשמתי בדיון של ארסנל וגם איסטלנד רשם- אם יש קבוצה שלר כדאי להיכנס מולה לחיסרון מספרי זו ארסנל, ההנעת כדור הסופר סבלנית גם מול 11 שחקנים מתרגמת הרבה יותר בקלות למצבים מול 10 שחקנים. ההגנה שלכם טעתה הרבה ועל טעויות משלמים. כל המשחק שיקשקתי שאדם ג'ונסון ייכנס ויאנוס את ההגנה של ארסנל, היה לנו מזל עם הפציעות של טורה וטבז (טורה לדעתי הכי טוב בסיטי במחצית הראשונה) ולכן גם קשה לבוא בטענות למנצ'יני על החילופים. ווין ברידג'... נו אין מה לעשות, זה מה שהוא יודע. בסה"כ היה לכם המון חוסר מזל, ולשם שינוי זה נוצל ע"י ארסנל כדי להעניש אתכם. אה, ואדבאיור הוא cunt.
ההרחקה של בויאטה הייתה הזדמנות מצוינת להעיף את גארת' בארי סמרטוט רצפה מהמגרש. הגול הראשון כולו גארת' בארי. פריצה של נאסרי שמזהה מי עומד מולו(רמז הוא סמרטוט רצפה), דאבל פס עם פאברגס וכמובן שהוא יקח אותו במהירות בדיוק כמו שאוזיל לקח אותו. במקום לתת כיף אחרי השער לפאברגס, נאסרי היה צריך ללכת ולתת קטנה עם חיבוק לבארי.
אני חייב להגיד שאני התרשמתי לטובה היום מסיטי, ומהעמידה האיתנה שלהם בדקות ארוכות של נחיתות מספרית. המחצית הראשונה היתה מאוזנת לדעתי, ובכלל אי אפשר היה לנחש שלארסנל יש יתרון של שחקן. סיטי הגיעה ללא פחות מצבים מארסנל במחצית הזו ועשתה לי לא מעט דפיקות לב. במחצית השנייה, ובעיקר אחרי השער השני, היתה התרופפות בחלק האחורי של סיטי, מה שדי מובן כי זה סוחט פיזית לרדוף אחרי קבוצה ביתרון מספרי שמניעה כדור כפי שאנחנו מניעים, אבל בסה"כ זו היתה תצוגה מעוררת כבוד של סיטי. מאנצ'יני יכול להיות גאה בבחורים שלו שנתנו היום הרבה עבודה. בהחלט היה אפשר לראות היום שמדובר בקבוצה גדולה לכל דבר. רק קבוצות גדולות מסוגלות לתקוף נגד ארסנל ולאיים בנחיתות מספרית.
ההרחקה הייתה מוצדקת והפכה את הניצחון במשחק למאוד קשה להשגה עד כמעט בלתי אפשרי, ואם זה לא מספיק אז הפציעה של טבז גמרה אותנו סופית (אדביור הוא לא חלוץ שירדוף אחרי המגנים של ארסנל והוא לא מתאים למשחק בעשרה שחקנים). בסה"כ 80 דקות של מלחמה וגאווה ועשר דקות אחרונות שבאמת נראה כאילו נגמר לשחקנים המיץ (אי אפשר להאשים אותם), למרות ההפסד אני מרוצה מהדרך שהקבוצה שיחקה, למרות כל הקשיים והפציעות, מלחמה בלתי פוסקת בראשות הגלדיאטור דה יונג, נגיעות חכמות של סילבה הגאון, ואם טבז ויאיא היו מושכים עד הסוף אין לי ספק שהיינו מוציאים משהו מהמשחק.
נייג'ל איפה היו השאלות האלה אחרי הנצחון על צ'לסי,ניוקאסל ובלקפול? למה צריך לתלות מאמן רק אחרי הפסדים? זו לא בושה להפסיד לארסנל אפילו בבית,ובטח ובטח שאתה עם 10 שחקנים. בויאטה המתוק גמר לנו את המשחק,הוא חסר ניסיון וזו הדרך ללמוד-האדום מוצדק אם כי גם לי יש תהיות שאם היה זה טרי או פרדיננד או גארי הנגר שהיום היה צריך להיות מורחק האדום היה נשאר בכיס על חשבון הצהוב. הטעות היחידה שעשה מנצ'יני היום היא החילוף של בארי עם באלוטלי שעוד לא נכנס לעניינים בקבוצה וכבר זורקים אותו למשחק חסר סיכוי וללא קישור.אני הייתי מעלה את אדם במקום בארי או מילנר ומכניס עוד רעננות שקצת תישבור את השליטה של ארסנל במרכז המגרש.מהרגע שבאלוטלי נכנס לא היה קישור כלל והכדור נע מהגנה להתקפה ללא חולית קישור. אין לי תלונות לאף אחד מהשחקנים,כולם נלחמו עד לרגע האחרון.סילבה הפך להיות עוגן במשחק שלנו ותענוג לראות אותו. עצה לי,תפסיקו לספור גלישות לדה יונג ותביטו במשחק ההקרבה שלו,נכס אמיתי לכל קבוצה בעולם.תודה שהוא הגיע אלינו. השחקן מספר אחד היום על המגרש היה סמיר נאסרי,ראיתי אותו בכל מקום היום,התנועה שלו ללא כדור מדהימה,אחלה שחקן. החלאות ניצחו,אנחנו הפסדנו ואני קרוב לפיטורים בגלל האהבה שלי שיגמר היום הזה כבר...
סיטיבלוז, שלא תבין לא נכון, אני חושב שמנצ'יני בנה קבוצה טובה כאן, אחת כזאת שקשה לשים לה גול(שאנחנו עם הגנה מלאה ו-11 שחקנים כמובן) ויחידה לוחמת, אני גם לא תולה אותו אבל מותר לי לבקר אותו על זה שהוא עולה בבית במשחק חשוב רק עם 2 שחקנים יצירתיים, מילנר פתח היום רק כי מנצ'יני רצה את התמיכה ההגנתית שלו באגף של קלישי כאשר הוא פותח עם 3 קשרים הגנתיים וכל זה בבית, לדעתי זאת פחדנות מסוימת שצריכה להיפסק. אתה באמת חושב שהיה צריך לוותר על בלאמי ששנה שעברה יחד עם טבס החזיק לנו את ההתקפה? היה כ"כ דחוף לרדוף אחרי מילנר קיץ שלם, לשלם עליו סכום גדול של כסף ולוותר גם על איירלנד בנוסף? זה מה שיעשה את ההבדל? אגב מבין שלישיית השוקולד-מנטה-מסטיק שלנו אין ספק שהיותר דומיננטיים אלו נייג'ל ויאיא, מנגד גארת' בארי שאחרי משחק בינוני נגד בלקפול היום צילם את השער של נאסרי והיה היום חלש מאוד, צריך להתעורר. היום גם רואים כמה חשובה התרומה של טבס ויאיא טורה לקבוצה, להתפלל שהפציעה לא חמורה.