מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. קינג לדלי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ענק...

2. eastlands Member

ענק ?
    לא הגזמת ? לא גדול ענק , תגיד גואל מה כל כך ענק בסירטון הזה ?
    טוב אני מעריץ את ג'ק ניקולסן עוד כשאתה היית בגן תהילה , אבל מה הקשר אליי ? והאם אתה חושד בכנותו של קארליטו המלך , האיש הרי מדבר מהלב , הלואי כולם עולים ככה ונותנים הכל על המגרש , זה הכל בגלל שאין לכם אפ רב בשום עיר ראשית בישראל

תגיד האם אתה מכיר את הלהיט של בנגי אוליאל "חלשלושית קטנה שפנפנה נאמנה"

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...e&v=4Z9yG1YbyhE

3. קינג לדלי Member

נשבע לך עופר הילדים יוצאים לגן עם השירים שלו.
    ענק בנג'י ענק

טבס מדהים בנתינה שלו והוא שחקן ענק.
    מרדונה אמר לפני כמה ימים שהוא משגע את הערבים ומקבל מה שהוא רוצה כולל חופשות אבל במגרש הוא לוחם ענק.

אבידה גדולה מקצועית ליונייטד וחצי קבוצה אם לא יותר בסיטי.
    הוא הסיבה שיש לי סיכוי קלוש להיכנס לרביעייה.

אתם טוחנים קבוצות בשערים ויחס השערים שלכם מעולה לעומת פרש השערים הקטן והנצחונות הדחוקים שלנו מה שמלמד שיש הבדלים גדולים בשפיץ.

דזקו המעולה טבס הענק ובלוטלי המוכשר לעומת החלוצים הבינוניים שלנו.

אולי רק פציעה קשה של טבס בברך שתסתובב תעזור לנו.
    אולי.

4. eastlands Member

טבס יסובב ברך אחותך !

על זה רק אומר לך ולפי דבריו של בנגי -למרות יופייך נטול הטעם שבגללו את סובלת
    או המשפט - את אוהבת גבר שמוכיח שייש לו שכל

5. RealStretford Member

זה אולי הרגע לציין שהייתי מעדיף להיות תומך של הוסני מובארק בלב כיכר תחריר עם המכנס מושפל וההמון המזוקף בדרך מאשר להיות מזוהה אפילו למיליונית של שנייה עם התגלמות הרוע עלי אדמות מן הביוב הירוק/צהוב.

נשאר רק שתי בקשות:

1. גיגס אנא תמות כבר מסרטן
    2. אמא - בבקשה תפנצ'רי את הצמיגים של הכלבים שחנו מחץ לביתך היום.

חוץ מזה, ברכות שלום ושלווה לכל

שבוע טוב.

6. המועצה המקומית הפסידה Member

eastlands
    ו cityblues
    היקרים הבטחתי לכם שתקבלו בראש
    וקיימתי

בשביל לשפר קצת את הרגשתכם
    http://www.youtube.com/watch?v=SaGoovg5jBI

אגב,מיקה ריצ'ארדס עם משחק לא רע בכלל לאחר שעשיתם ממנו רוברטו קרלוס בזמנו (בלי קטנוניות על הרגל החזקה),אולי היה אפשר לצפות ליותר .

מעניין עם קומפאני יהיה בלם העונה אחרי המשחק העלוב של היום.

שוב יום טוב לאוהדי השיטי בכל רחבי הגלובוס ושבוע טוב .

בנימין אוליאל-סיטי שפנפנה קטנטנה ונאמנה

7. eastlands Member

כל כך הרבה חיובי. מיכה - מצויין וחוזר לעצמו. הארט נותן ביטחון ושקט מאחור , קומפני - מה לא נאמר עליו עוז ענק !! סילבה - וורלד קלאס ! מילנר מנוע אמיתי , השאר כולם תרמו גם הם ליתרון שלנו. בבית שלהם , אנחנו רק נתחזק בעתיד , גם ללא דה יונג היום (כל ההפסדים שלנו העונה היו כשהוא בחוץ) היינו בעליונות ברורה עליהם , אני לא זוכר עוד קבוצה שגרמה להם לא לסכן את השער ועל כך המחמאות כמובן למנציני ! גם ארסנל בתקופות הכי טובות לא היתה כזאת דומיננתית ברפש , אמרתי כל השבוע שלא נחשוש מהם ואכן זה קרה. שוני בהעדרו של אדם הזכיר איזה לב גדול יש לו , ליגת אלופות חייב להגיע אלינו השנה וכמובן שזכיה העונה בגביע תהיה מושלמת להתחלת ההסתערות כבר בעונה הבאה , אנחנו הרי נמשיך להתחזק. ובעזרת כל הצעירים והמקומיים האליפות כבר מחקרית יעד להישג. אז אולי הפסדנו היום במשחק ובקרב. אבל את המלחמה אנחנו הולכים לקחת. שבוע תכול

8. THE STRETFORD END Member

איסטלנד

איזו עליונות ברורה בדיוק ראית היום?
    על איזו דומננטיות אתה מדבר?
    שמעת את מייק סאמרבי מקשקש שטויות אז אתה אחריו?

הסטטיסטיקה מדברת על יתרון קל ליונייטד(אחזקת כדור,בעיטות למסגרת)
    סטטיסטיקה יכולה גם לשקר ועדיין
    משחק שקול לגמרי ובלי יותר מדי מצבים לאף צד,סוג של מלחמת חפירות והמון טאקטיקה.
    היה משחק קצת יותר פתוח מהדרבי הקודם אבל פעם נוספת המון זהירות.

המצב הכי טוב שלכם(מעבר לגול שהיה בו לא מעט מזל בסיומת)היה של סילבה בדקה הרביעית,
    כל השאר,מצב של יא יא טורה שהיה צריך לבעוט במקום למסור ברחבה או להיפך,
    זה לא איום על השער,גם לא בעיטה שנעצרת בחזה של מישהו,ואן דר סאר לא נאלץ להתעופף היום,
    גם לא הארט,כמה בעיטות מרחוק למסגרת,עוד נגיחה לא רעה של פלטצר,שקול לגמרי
    אבל בסופו של דבר,הגול של יונייטד במהלך כדורגל מצויין וסיומת של קלאסה
    ועל הגול השני אין בכלל מה להרחיב.

אגב,לאחר הגול של רוני,הייתם מחוץ למשחק לגמרי.
    שום לחץ לא היה על ההגנה של יונייטד,כל הרוח מהמפרשים יצאה לכם,
    הנענו כדור נכון וממש לא היינו צריכים להתבצר או לתת גליצ'ים בטירוף בכדי למנוע ניסונות שיוון,לא היו כאלה.

אתם קבוצה חזקה,טובה,אי אפשר לא להיות טובים כשמביאים בכסף גדול שחקנים שחלקם מהשורה הראשונה בעולם
    אבל דחילק,עליונות ברורה שלכם היום?אולי רק בחלומות.

9. eastlands Member

להגיע לרפש ולגרום לכם לא להגיע למצבים ולהשתלט על מרכז השדה לחלוטין זה לא משהו שרואים בשגרה , המרכז היה שלנו גם אמ לא הגענו למספיק מצבים , טבס ביום רגיל היה אמור להספיק עליונות או לא זה לא קרה ברפש גם לא ביום ה50 שנה. לא בדרבי של אייל ובמקבילה 1-1. ומבחינת. שליטה שני רק ל 5-1. הגדול לפני 20 שנה , תזכיר לי עוד קבוצה שלא הגעתם נגדה למצב בבית ? וגם השערים היו בדקות שלנו וכשהראשון מקרי מהרחקת שוער  

10. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

אם השער הראשון שלנו מקרי אז מה השער שלכם,מתוכנן מראש?

אחרי הבעיטה(הרחקה בשבילך)של ואן דר סאר היה עוד את רוני שלוקח כדור ראשון בראש וגיגס שמרים את הראש ומוצא את נאני שעושה תנועה פנימה,זה כדורגל איסטלנד,לא הכל זה מהלך מתוכנן מראש שעובדים עליו באימונים כאילו היה זה בעיטה חופשית.

נתתם פייט חזק,שווה בהחלט אבל שווה,לא משהו אחר.
    הסטטיסטיקה מדברת טיפה יותר אחזה בכדור שלנו אבל כן,באיזור אמצע הקישור הייתם טובים יותר,
    אנדרסון וסקולס היו חלשים אבל כבר ראינו אותם חלשים,גם העונה,זה בכלל האיזור הפחות טוב שלנו ולא רק נגדכם,
    חסר לנו שם שחקן,הוא יגיע בקיץ.
    הקטע הוא שלא ניצלתם את זה לאיום ממשי על השער של ואן דר סאר גם כן,ככה שזה לא היה שווה יותר מדי בתכ'לס.
    את טבז למשל העלמנו היום כליל(הוא היה על המגרש היום?) והוא המוציא לפועל העיקרי שלכם התקפית,איך זה מסתדר לך עם עליונות ברורה שלכם במשחק?
    לכמה מצבים ממשים אתם הגעתם?

פתיחת המשחק שלכם היתה טובה יותר,
    נשבע לך שבאיזור הדקה ה 30 אמרתי לאיתן ולג'ורג' בסט שעמדו לידי שהתחלנו לשחק כדורגל,
    אחרי זה הגיע גם הגול.
    מחצית שנייה פתחתם מצויין ואנחנו לא היינו קיימים,עד הגול שלכם ואז התמונה שוב התהפכה לטובתנו(גם בזכות החילוף של בארבטוב)עד הסיום.

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/11
  11. eastlands Member

לא יודע לפי מה שאתה אומר אזמלים טוב , עכשיו גם הגול בדקה ה40 הגיע לא בדקות שלכם , אחר ככתיבן טוב את השניה לטענתך עד השוויון ? טוב אתה מוזמן לראות את הדקות שאחרי השויון הם היו שלנו. לרגע לא הלכנו אחורה נהפוך הוא היו הדקות הכי טובות שלנו היום , אבל עזוב אתה כותב מה שנח לך ואני בשלי. טוען ששום קבוצה ברפש בשנים האחרונות יצאה בלי מצב אחד מסוכן. כולם ראו היום מי הקבוצה היותר טובה בשדה וזה כמובן הסיטי

12. THE STRETFORD END Member

אני לא אשכנע אותך אבל מה שכן,אני יודע שכולם ראו מי ניצחה את המשחק,מי כבשה יותר,מי ספגה פחות.
    מעדיף את זה הרבה יותר מאשר להתנחם לכמה מצבים הקבוצה היריבה הגיעה או לא הגיעה
    והעיקר אל תשכח,אם תרצה לדבר ולהתייעץ,יש לך את המספר שלי.

מה שכן,את כל קן הקוקיה הבאת היום לפאב,זה לא קל להצליח להבריח את כל הפסיכים באותה השעה מאברבנל,סחתיין.

13. eastlands Member

כולם יודעים מה עדיף נחמה , אבל בדיון של סיטי אני כותב על נקודות האור והם רבות גם אמ תמשיך להמעיט עד מחר לגבי הפרצופים בפאב אנינלא אחראי לכל מה שקרה שמ גם לא ראיתי את כולם אבל ביום שאני באמת יארגן יותר מסודר הפאב של אלון לא יספיק את החשמל שהדלקתי שם. גם 40 איש לא יכולים לכבות.  

14. THE STRETFORD END Member

אני לא ממעיט בכלום רק מאזן את התמונה כפי שאני רואה אותה.

קח תראה את מייק סמרבי שעשה מעצמו היום צחוק בשידור של סקאיי,
    ג'יימי רדנהאפ ודוויט יורק בקושי הצליחו שלא לפרוץ בצחוק:

http://www.youtube.com/watch?v=kYABbpAFe_I

תמיד הוא היה נאד נפוח ומריר.

15. eastlands Member

עשה מעצמו צחוק ? אמר רק את מה שהיה באמת המגרש ולא מפתיע בדיוק מה שאני אומר , מי צחק ? יורק. נו באמת ראית אותו פעם לא צוחק ? איזה זיכרון עלוב , כל כך גאה במייק האגדה שלנו ,חוכמה חוש הומור , נאד נפוח ? ראיתי כאלה והיום בפאב שמעתי כאלה היום גם בדיון המחזור , בלבלת עמ סאמרבי האגדה !