כל העונה מתנקזת לחודשיים ואנחנו על הפנים עם כל הסגל הרחב שלנו דה יונג,מיכה, גונסון, מילנר ועכשיו גם קומפני וסילבה דיברו פה הרבה על טקטיקה ומערכים, אף פעם לא בדיוק לא חשבתי שלעלות עם חלוץ אחד או עם 3 כמו אתמול שוה ויכוח אם מנגר הוא הגנתי או התקפי, היו שחגגו פה על התחת של מנציני כשעלינו עם חלוץ אחד,בקיצור סתם פרשנות בשקל הסיכום שלי - מנציני אוהב לחנוק קבוצות במרכז השדה וכנראה שהמפתח בסיטי הם דה יונג וסילבה, בחודש שדה יונג בחוץ הוא ניסה כל מיני שינויים וזה לא הולך, את יא יא הוא עשה קשר התקפי מדהים ועכשיו יא יא מאחור צל של יא יא מקדימה, ומה שוה בלוטלי,דזקו וטבס למעלה כשאין מי שיביא את הכדורים אליהם? מתי דה יונג חוזר כאבאק עארס? נמאס מכל הנסיונות הלא מוצלחים, קצת עצוב שהוא כל כך קובע אבל בהחלט אני מייחס לו את עמדת המפתח שמשחררת את סילבה ויא יא למחצית כמו הראשונה בקוטג העונה אחח אני מתגעגע לדה יונג מאחור ויא יא מקדימה, זה השילוב המנצח על הסיכוי שלנו להישאר בטופ 4
באמת "תעודת כבוד" לשיטי שהאיצטדיון של המועצה היה כמעט מלא...במשחק ליגה ביום החופש יום ראשון,באמת כל הכבוד יום חג ממש. אבל מה,ראשון אחרי הצהריים,אנשים ישנים בעיר ואוהדי שיטי בהחלט היו מנומסים ושמרו על השקט. מי שלא היה מנומס זה המנג'ר המארח מנצ'יני,זו קבלת הפנים שהשייחים לימדו אותו או שהוא הביא את זה מאיטליה? לא ללחוץ יד לבן אדם כמו שצריך ולאחר שזה שמושיט לך את שלו...גועל נפש,אבל כנראה שמנצ'יני היה מריר מאיבוד נקודות נוסף ויוז...הוא את נקמתו הקטנה נקם. לו שיטי לא נכנסת העונה ל 4 הראשונות זה יהיה כישלון מהגדולים שידע הכדורגל האנגלי, אני סומך על שיטי שהם ידעו להכניס את עצמם להיסטוריה הזו.
מנציני אולי יצא לא גנטלמן בקטע הזה,לא לשכח שהוא איטלקי,אבל יוז הוא הילד המפגר והמגודל, הוא התחיל בלגלוג על ויירה בחילוף והמשיך באובר ריאקט למנציני,עם שאגות וצעקות, הכל כמובן למשוך אש ותקשורת כיאה ליוצא המחנה המחורבן, והכל בגלל שהוא פוטר והמחליף הוא מנציני, הוא כבר עשה זאת בעבר עם וונגר ופוליס בקיצור רודף תקשורת שלמד את התורה ברפש סיטי במשחק הכי חלש העונה מול יציעים ביתיים מלאים, ומה רציתם אוירה ? ממה מהיכולת המרדימה במגרש? מ47 אוהדי פולהאם שהגיעו מלונדון? והכי מצחיק שהאוהדים שמדברים על אוירה המציאו את המושג כנסייה ודממה, הרפש הוא המגרש הכי שקט בעולם ואת זה לא אני אמרתי
איסטלנד זה כמעט פרח לי מהראש אבל המון מזל טוב ועד 120 היום יום הולדת 35 לתואר האחרון של שיטי,יום חג, אז ברכות,בריאות,אושר ועוד המון שנים כאלה. באהבה,סטרטפורד
תודה על הברכות, 35 שנה ואנחנו עדיין על המפה לא רק בספורט אלה בהכל! אין דוגמא למסירות ונאמנות שכאלה בשום קבוצת ספורט בגלובוס! city the manchester club
אני נאלץ להסכים איך. עם לא ניכנס השנה ל4 הגדולות זאת תהיה קטסטרופה מטורפת,זה בלתי נתפס עם השקעה כזאת לא להגיע ל4 הראשונות,זה רק מראה את הנכות של מנצ'יני.
נכות של מנציני? הוא בכל מקרה יוצא אצלכם החובבים נכה, כשהוא שיחק עם חלוץ אחד אמרתם פחדן ומשעמם (כשהקהל האמיתי החל לשיר בורינג בורינג סיטי בתגובה למאונרס ) כשהוא המציא את יא יא חלוץ התקפי הכי פורה בליגה אמתרתם הוא משחק בלוק מאחור כאילו משהו פה בכלל אימן אי פעם בחייו . סיטי ומנציני מתמודדים על המקום הרביעי ביחד עם צלסי וספרס הכל פתוח ואין לדעתי פיבוריטית כרגע מבין השלוש (את אותו הקאטסטרופה שאתם אומרים על סיטי באם לא תסיים בטופ 4 אפשר לומר על צלסי ) סיטי חסרה יותר מדי שחקני הרכב כרגע, אם חס וחלילה לא נסיים 4,ניפרד לצערי ממנגר ענק! זה בוודי ישמח את המתלוננים וחובבי ההצלחות למינהם, אני הייתי הולך על עיוור על מנציני גם אם חלילה נשאר ערומים העונה, כי אני רואה דרך ושיטה וכיוון -יהיה טוב אני אופטמי
סילבה כמו קומפני נפצע במשחק נגד סלוניקי בחמישי, ומנציני בהחלט אובד עיצות כש6 שחקני הרכב לא כשירים בתקופת משחק כל 3 ימים, אי אפשר לתכנן כלום עם העדרויות כאלה,
איסטלנד, על הנייר נכון, אין קבוצה בעולם שאם תוציא לה 5/6 שחקני הרכב לא תראה אצלה התדרדרות, אך מצד שני יש לכם סגל כ"כ עמוק ורחב, ונוסף על כך אתם ברצף של חמישה משחקים ביתיים נגד קבוצות בינוניות במקרה הטוב (וילה ו...זהו?, כל השאר נגריות מאיזור התעשייה בכפר סבא). אין שום הצדקה (לא שאני טוען שאתה אומר שזה בסדר) ליכולת שהצגתם מול פולהאם, זהות היריבות והמשחקים הביתיים צריכים להביא למלוא הנקודות, גם בתקופה של חיסורים משמעותיים. לכמה עוד קבוצות בליגה יש את לסקוט/טורה/בואטנג על הספסל? מילנר? כשלנו יש מכה באמצע, גיבסון משחק, אצלכם מילנר.
כמו שאמרתי לך,הליגה האירופאית הזאת היא רק כאב ראש. ביקר לי שאם אני חמישי אני מוותר עליה בכיף ואפילו הארי לא התבייש לומר את זה.
שמע אני באמת מעריך אותך,כאוהד נאמן אבל לצערי אתה מנותק. אני קורא את התגובות שלך ואנשים יכולים לחשוב שאנחנו ברצלונה. הקבוצה ננראת רע איפשר ליתכחש לזה,גם שאנחנו מנצחים זה מהברקות אישיות. לתרץ את העידרות של סילבה ודה יונד שיש לך את טבז ייא טורה דזקו באלוטלי בהרכב זה מעליב את השחקנים האלה. עם לא ניכס ל4 זה היה אחד הכישלונות הכי גדולים של קבוצת כדורגל בעולם זה נורא,קטסטרופה.
לא מבין מה יש לך לוותר על זה, גם באלופות יכולים השחקנים להיפצע, מועדון כמוכם שחוץ מגביע הליגה לא לקח תארים כבר הרבה זמן זאת יכולה להיות חוויה לזכות בגביע אופ"א, למה לזלזל בזה. עדיף להגיע לרבע גמר אלופות ולהגיד שהגעת לרבע או להוסיף גביע לארון?
עדיף להגיע לרבע של האלופות נשבע לך. מי שנכנס לאלופות מבין את זה וגם עופר אחרי ביקור באלופות יגעל מלחשוב על הגביע המצחיק הזה שתקוע לחצי מהקבוצות שם בגרון. כל מיני כרטיסי כניסה לקבוצות הוגנות וכל מיני חרטות... אם לא ליגת אלופות אז עדיף להתמקד בליגה. עובדה שבעונה שעברה ללא הכאב ראש הזה הגענו למקום רביעי כי היינו ממוקדים ופחות פצועים.
אני מבין את ההרגשה שלך כשאתה יוצא למשחק חוץ בצ'כיה או פולין בזמן שבאלופות משחקים בשלב הבתים ובד"כ פוגשים יריבות מעניינות, אבל מבחינת המועדון להירשם בהיסטוריה עם עוד גביע זה יותר מאשר להירשם כזאת שעפה ברבע הגמר של מפעל בכיר יותר, תמיד נחמד להניף גביעים ולזכות במשהו. אני נהנתי מאוד מהזכייה ב2001 לפני שטעמנו מהאלופות, השנה ובשנה שעברה זאת באמת הייתה באסה להגיע לתחרות הזאת אחרי שנים בטופ אבל כשהפסדנו לאתלטיקו בחצי זאת הייתה אכזבה גדולה.