חזון אחרית הימים מנצ'יני משחק עם דה יונג וטורה באמצע... כמה אנטי האיטלקים האלה. אם הוא משחק ככה מתחילת העונה הוא הולך היום לאליפות. דווקא עכשיו התעורר? עכשיו כשכולם נראים טוב זאת ההזדמנות שלכם. כמו שעופר אמר,וומבלי הבמה הטובה ביותר לחגוג מול יריבתך המושבעת אחרי שנים של סבל וכמובן הזדמנות לסיים את 35 שנות הבצורת.
מנציני התעורר? שטויות. גם לפני ינואר הוא אמר שהוא יעבור לשחק עם עוד חלוץ אחרי שישחרר את שאריות יוז. ויביא חלוץ משלו. בלוטלי היה פצוע ומורחק ואת ההבטחה לשחק עם 2 חלוצים הוא מקיים, יא יא בישל את הראשון כקיצוני סופה כבש בהצטרפות ונתן עוד דריבל אחד של מגרש שלם. את זה הוא לעולם לא עשה לפני מנציני הכל בזכות מנציני, בלוטלי המטורף מוכשר ברמות! אלוהים איזה מפגר, דה יונג. הוא הברומטר ובזמן פציעתו סבלנו, בוייטה נפלא חכם, זהו אנפילד בשלום ואז וומבלי. חשוב מאוד שהביטחון חוזר we love you c I t y
לא אמרת לי שהדרבי בשבת הקרובה? הייתי בטוח. הצחזור הקרוב הוא ההזדמנות האחרונה שלנו. אם אנחנו מצמקים בניצחון בית על סטוק ובאיבוד נקודות שלכם באנפילד אז עוד יש תקווה קטנה.
כמה צפוי שסיטי תתפוצץ במשחק שמנצ'יני עולה עם הרכב חיובי. סילבה וג'ונסון בצדדים, המצולק והמטורף קדימה, ועוד עם 2 חיות במרכז קישור. באמת עופר, לאיפה אתה מכניס כאן את בארי ובמקום מי, כשעוד יש על הספסל את דז'קו/מילנר. על השאלה אם הוא "התעורר" כביכול אפשר יהיה לענות ב 3 משחקים הבאים, יכול להיות שהוא פשוט נתן לבארי מנוחה בגלל הנבחרת, ובמשחק בית הרבה יותר קל לשנות למערך פחות הגנתי.
גונסון ודן יונג היו באמת חסרים והפציעות שלהם. גרמו לנו לא להאבק עכשיו על האליפות, בארי ומילנר בהחלט ו ברוטציית ההרכב ומנציני יכין 2 הרכבים ל2 המשחקים בשני ושבת. מי שמתעקש שיא יא קשר אחורי לא ראה את המשחק היום. הוא הכי התקפי בליגה!
עוד פעם אתה לא מבין? אף אחד לא אמר לך קשר אחורי למרות שהוא היה כזה כל הקריירה. אומרים לך דה יונג אחורי והוא 50-50 כמו לוקה אצלנו. מה הבעיה אני לא מבין? לכסות כל היום על מנצ'יני בכל מחיר? אם לא הוא גם העונה לא הייתי באלופות. "הוא עוד שואל מה עשיתי"...
איסטלנד מוכר לנו פה לוקשים. מזל שאנחנו לא טמבלים ויש לנו סבלנות בשפע להעמיד אותו במקום בכל פעם. איך אתה בכלל מעז לפתוח את נושא הפציעות?! מה יגיד ערן עם סגל מצומק עוד יותר, עם עול הצ'מפיונס ועם מכת פציעות מחרידה שבאמת אין לי כח לחזור עליה?אז הוא יטען שהם כבר היו אלופים במרץ אם לא הפציעות. ומה יגידו בארסנל?מסיימים את העונה עם השוער השלישי + קושיילני וסקילאצ'י?וכמה משחקים סיים ואן פרסי?ופברגאס?אז הם כבר היו סוגרים אליפות בפברואר. ומה יגידו ביונייטד?כמה משחקים שיקח העונה ריו?וכמה משחקים העונה שיחק פלטצ'ר?ואנדרסון?ופאביו מגן ימני?ורוני התחיל את העונה בכושר של עגלה?אז אנחנו כבר היינו אלופים בדצמבר. תירוצים כמו חול ואין מה לאכול. לתרץ אי מאבק על התואר בפציעות של ג'ונסון (להזכירך, האיש והצעיף מחזיק אותו בתור שחקן ספסל) ודה-יונג (על תקופה של פחות מחודש?!?)...די, זה כ"כ טיפיקל איסטלנד. אתם לא במאבק האליפות כי מאמן אותכם מאמן פחדן ובונקריסט שלא מסוגל לצאת מהשבלונה של שלישיית גרזנים באמצע. פעם בעשרה משחקים הוא עולה עם שניים באמצע מול יריבות נחותות במשחקים ביתיים, רואים הצגה ו...מתגעגע לבארי אהוב ליבו. עם דז'קו, בלוטלי, טבז, ג'ונסון, מילנר, דה-יונג, יאיא טורה...עם החמישייה היום הצלחתם לעקוף במאזן הכיבושים קבוצות שבחוד שלה נמצאים פיטר לובנקראדס, לאון בסט, יוהן אלמנדר, קווין דיוויס, ג'יימס ביטי וגארי טיילור "200 קילו" פלטצ'ר. תשאל את עצמך למה לא כבשתם העונה שער אחד מול ארסנל ב-180 דק'. תשאל את עצמך למה נגד יונייטד כבשתם שער בודד שהשחקן שכבש אותו בכלל לא היה מודע למתרחש ברחבה עד כדי כך שגם אתה בפוגי היית בהלם. תשאל את עצמך למה גם נגד צ'לסי הבקעתם שער בודד ב-180 דקות ממהלך סולו של טבז. תשאל את עצמך למה נגד ספרס בליין הייתם אמורים לנעול את הטבלה לאחר המחזור הראשון, וכן, אני מודע לכך שוויגן הפסידה 4-0 לזוללי השעועית ובייקון מעיירת החוף בלקפול. תשאל את עצמך למה אתה בחוץ מהליגה האירופית. תשאל את עצמך למה שנה שעברה נכשלת לסיים טופ 4. לוומבלי אתם עולים פסיכולוגית עם פיגור 1-0, וגם אתה עמוק בפנים יודע זאת. אתה כמובן תתרץ בסוף עם שופט/פציעה/חוסר מזל/התקדמות/עתיד ורוד/אירופה רועדת...העיקר שהקהל שלכם ימשיך לשיר למנצ'יני במשך 90 דק' ללא הפסקה, באיזה אלגנטיות הוא עצר כדור חוץ באוויר שעבר לידו...כל דבר שרק יגרום להנהלה שלכם להמשיך את מערכת היחסים הזאת תתקבל בברכה. העיקר שיש את מי להאשים (יוז, בלאמי, פרגי טיים, פציעה לשבועיים של דה-יונג). עכשיו תחזור לעבוד על כולנו ועל עצמך.
בסט- "עכשיו תחזור לעבוד על עצמך " אתה מוזמן לא להיכנס לדיון שלנו ולענות כככה בזילזול על דברי אם אתה חושב שאני עובד על כולם,מוכר לוקשים ושאר ליגה ז שאתה כותב פה עליי אני חושב שלמנציני מגיע הזמן הסביר שלפחות שנה אחת מלאה,גם כדי לשנות אפילו מערכים שהוא האמין בהם יותר (ואגב כמו כל מאמן יש לו הרי מספר מערכים וצוות מספיק גדול סביבו ונראה לי שאף אחד שם לא עיוור כולם מהכדורגל,כולל אחד שהיה בצוות שלכם ) מנציני לא אחת ציין שהוא ישחק הכי התקפי שרק אפשר אבל ללא זמן וסבלנות שום דבר לא יילך, אני מקוה שהבעלים ייתן לו את הזמן הדרוש, לנו האוהדים יש סבלנות,קטן עלינו (לפחות על רובנו ) ומה עם עצירת הכדור אתמול עם הנעליים האיטלקיות? חלוץ אמיתי מנציני וממי אני מקבל ביקורת של מוכר לוקשים ועובד על כולם. מילד שמנת שנולד לטריפלים וקנו לו חולצה במגה,ושאפילו לא יודע את ההיסטוריה של המועדון שלו, ושהמנגר שלו חיכה 4 שנים לגביע ו6 לאליפות, איזה בושה איזה גועל, חבל שזה נופל על דיון שאמור לדבר על סיטי מצטער אבל ילדי השמנת האלה חסרי הכבוד פשוט הורסים כל דיון וחבל
הייתי בהלם בפוגי? ככה אני מגיב בהמון גולים לא הלם ולא נעליים,פעם ריצת אמוק ופעם ישיבת פתע ככה אני,הדבר היחיד שהפתיע אותי במשחק ההוא שהיינו יותר טובים בכל זאת משחק חוץ קשה עם שחקנים חסרים ורכש שנקנה שבוע לפני המשחק
הו - כמה לא מפתיע, אין לך תשובה מקצועית בשבילי, אז אוטומטית עוברים ל-"ילד שמנת שנולד לטרבלים". כמה צפוי, כמה רדוד, טיפיקל איסטלנד כבר אמרתי? ואת עצירת הכדור ציינתי בהודעה הארוכה, ואף הוספתי שכל פעולה שיעשה הבונקריסט שתגרום לקהל לאהוב אותו עוד יותר, תתקבל בברכה. הלוואי וכולם בצד המכוער של מנצ'סטר יחשבו כמוך על מנצ'יני, במיוחד בהנהלה. איך אני רואה עוד עונה ללא תואר, תסיימו במקום הרביעי בליגה אחרי עוד עונה של רכישות במאות מיליוני פאונדים בעוד כל יתר קבוצות הליגה חוסכות פאונד אחר פאונד, ואתה כמובן תפאר את מנצ'יני ותהפוך את זה להישג. ואל תשכחו לראות את חצי הגמר עם הגב, זה יהיה כואב פחות.
תשובה מקצועית למי לך? בדיון שלנו ועוד כשאני לדעתך מוכר לוקשים ומשקר את כולם? אתה נולדת עם מרציפן בפה ובטח אם היית אוהד ב87 היית הראשון לדרש פיטרים לאף וויסקי המריר, ב89 עמדו אלפים מאוהדיכם במיין רואד ושאגו לפיטורי המנגר שרק סיים מסע קניות מטורף לזמנים של אז, הם אכלו את הכובע, גם אתה עוד תאכל את הכובע בדיוק כמוהם אפילו ההומור שלך בתחת, אני מציין את העצירה של מנציני בהומור ואתה מונע שנאה שכמוך קופץ על העגלה
קבוצות הפרמייר חוסכות פאונד לפאונד! ואוו חבל לא כתבת פנס לפנס, מרגש ממש וכל כך דרמתי ועצוב, רק בינואר ליברפול השתגע על קארול,ומה עם לואיז, ודארן בנט עבר בחינם? אני כאוהד הסיטי זוכר ובתקופה שבאמת לא היה לנו כסף לשלם לקווין הולרוק משכורת, היתה קבוצה ששילמה המון על הכל מורון ועד ריו משרק ועד דני וואלאס