מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. eastlands Member

עזוב אותך עכשיו מטרי, תסתכל טוב ואל תתמם,לא יוריד מכבודך להודות, לא היה מגע בקרסול בכלל, הצגה נטו! כן אולי עבירה מאחור, לא דיברתי בכלל עם הגיע צהוב שני או לא, מגע בקרסול לא היה!

נאני שחקן נהדר אבל כמו בן ארצו ואפילו מנסה להתחרות בו, מי חוטף בקרסול מתגלגל ואז דופק ספרינט? אין דברים כאלה רמאות לשמה, גם אם היה שחקן של סיטי ובאמת תותח על, לא הייתי מבבייש לכנותו רמאי של המשחק, כי זאת המציאות

2. George Best Member

כל צרפת ותומכי הפדופילים איתכם על דרך קבע, גם לכם זה לא ממש עוזר כמו שלשיטי זה לא יעזור בשבת.
    נהיה משעמם לך מהמטקות עם שמעון המציל?תבקש שיקח אותך על החסקה שלו ואל תשכח קרם הגנה בסופ?ש, יהיה שרבי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/11
  3. THE STRETFORD END Member

איסטלנד

http://www.dailymotion.com/video/xi3l53_ma...port#from=embed

תעבור לדקה ה 15 של הקליפ ותסתכל טוב טוב ובכל הילוך חוזר על רגל שמאל של נאני ואיזור הקרסול שקיבל מכה מאחורה ע"י רמירז

לכן איסטלנד,אל תתמם אתה וזה לא יוריד מכבודך להודות שטעית!

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/11
  4. eastlands Member

זה לא נוגד האחד את השני הוא יכול לעלות עם דזקו, ולעלות עם בארי יא יא ודה יונג וזה בכלל לא פחדני, אבל התחושה שלי שהוא יעלה עם המפגר בן ארצו וישלם ביוקר על כך.
    אגב כולם צועקים פה פחדני שמחדני, בלוטלי ודזקו ביחד זה היה פחדני באנפילד? לא זה היה מטומטם, כי מי יביא להם כדורים?
    והלואי שהוא יעלה עם בארי דה יונג ויא יא, זה אומר שיא יא יחזור למקומו בחלק ההתקפי, ובמיוחד שטבס לא בסגל עכשיו.
    ההרכב שלי - דה יונג בארי מאחור,יא יא באמצע סילבה וגונסון באגפים ודזקו 451

5. k_700 Member

כש- 6 שנים פורשים באמצע מרץ לדוקים, מכירות תותים בצמתים ובילוי בים אז מתחילים לפתח תסמונת ונגר, אהדה לקבוצות אחרות באנגליה רק בשביל שהיריבה המוצלחת חס וחלילה לא תקח עוד תואר לארון הגביעים.

מעורר רחמים ממש.

6. eastlands Member

אני לא מאמין סטרפורד!
    רואים בבירור אין מגע בקרסול חד משמעית

7. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

אתה צריך משקפיים.

כל טוב.

8. k_700 Member

לא רואים מזויות הצילום ואיכות הסרטון מגע ישיר בקרסול אבל בבירור רואים מגע פראי מאוד ברגליים של נאני.
    כניסה ששווה כרטיס איך שלא תנסה לסובב את זה.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

צביעות של אוהדי יונייטד VOL 2342523985 (ראו ערך התגובות שלכם אחרי ההפסד שלנו בגמר גביע הליגה העונה).

לגבי הסרטון - רואים שהיה שם מגע, אבל כמובן שנאני התפתל בכאבים כאילו ירו בו בלי קשר למציאות.

10. Andrei Kanchelskis Member

מספיק להתעסק בספקולציה המיותרת הזאת כי גם בלי האדום של ראמירז היינו עולים ואני חותם איתכם על זה!

הניצחון שלנו אתמול היה מוצדק,כשר למהדרין ולא הייתה בו שום טעות שיפוט שמותירה ספק בצדק העלייה שלנו, מי שממשיך להתעסק בספקולציה הזאת הוא לגמריי משועמם....

11. eastlands Member

לא התעסקתי בשום ספק לגבי הניצחון שלכם (הגם שצלסי לא נפלה בסיכום 2 המשחקים מהמנצחת )

היה לי דיעה מוקדמת לגבי הצלילות וההתחזיות של נאני, כנראה ששוב טעיתי והוא לא צלל סתם ותפס את הקרסול שלא חטף, ומייד דפק ספרינט הכל היה בחלום, ככה זה משתמע בדיון שרובו מורכב מאוהדים של קבוצה אחת

12. THE STRETFORD END Member

זה בסדר איסטלנד,
    אתה לא דמיינת,דניס ברקהאמפ דווקא ראה וכתב על הפגיעה בקרסול אבל בכל זאת הוא התפלא למה נאני התקפל מכאבים...
    זה אנחנו,אוהדי יונייטד שרואים עקום,אצלך הכל בסדר.

ואני עדיין חושב מה היה קורה לו רוני היה נותן מרפק מכוון לראש של מישהו,כמו שטרי נתן אתמול להרננדז,
    זה היה עומד על סדר היום הציבורי באנגליה,עובר לדיון בפרלמנט ופה בפורום היה עולה עשן מהדיון...

אני חי עם זה בשלום,יש את מי שלא רואה,יש את מי שרואה ועדיין לא מבין מה ראה
    ויש את יונייטד ממשיכה לנצח על הדשא ושלא יגמר לעולם.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שדווקא לא התפלאתי, כזה הוא. רמאי ומגעיל ברמות הכי דוחות שיש, אפילו בסט הודה.

לגבי טרי - הוא היה צריך לקבל אתמול אדום, אם לא על המרפק אז אח"כ כשהכשיל את הרמאי על סף הרחבה (נראה לי ששירי ה"ויוה ג'ון טרי" הוציאו אותו לגמרי מפוקוס). מצחיק שדווקא אתה מדבר על זה כי אם אני זוכר נכון אתה אמרת שהמרפק של רוני לא היה מכוון... אפרופו משקפיים.

14. THE STRETFORD END Member

הוא לא רמאי יותר מאחרים,הוא בטח לא מגעיל כמו מרטין ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) קיאון אבל מה שבטוח שכשבועטים בו מאחורה בקרסול,או נכנסים בו עם הפקקים גבוה מעל למגן העצם,הוא לא מתקפל וצורח מכאבים כי זה נעים לו...

רוני נתן מרפק למקארטי וכשמקארטי עשה תנועה עם המפרק שלו לכיוון של רוני ובמטרה לעצור אותו כשזה התקדם בריצה לעבר הכדור קדימה.
    טרי אתמול אפילו לא ניסה להכניס את הראש קודם לכן לכיוון הנגיחה אלא קודם כל הוריד את הרננדז
    אבל אני לא מצפה שאתה תבין את הדקויות של המשחק,אף פעם לא הבנת וזה לא עושה רושם שיש איזה שיפור בעניין.

15. the white pele Member

רק קיאון?
    טל,
    שכחת שם כמה עכברושים לא פחות מטונפים. היה שם אוסף מפואר.