לא הבנתי מה חסר לך טורה? כשאסיין פצוע בטח, אבל אין לו איפה להיכנס במקרה אחר. ואני לא יודע אם אני מסכים. יאיא טורה, אגוארו(נראה איך התאקלם), הארט, קומפאני, קולארוב, בכלל כל ההגנה שיש לסיטי פרט לבלם טוב יותר ליד קומפאני- כל אלו שחקנים שכן יכולים לקחת אותך לרמות הכי הכי גבוהות עוד איזה שנה לפחות. אבל כל אלו יחד עם השאר? לא יודע אם זה מספיק טוב, ואם זה הרכב מספיק מנוסה, מספיק כריזמטי כדי להביא את הסיטי לשם. נראה לי שבמיוחד חסר לי הקשר הזה באמצע, שינהיג את כל החברה האלה, מישהו עם ניסיון. כמו שאמרת כולם שם לא יודעים מה זה תארים רציניים חוץ מטורה, כולם שם רעבים, אז אני חושב שזה יותר מדי שחקנים כאלה. צריך להיות איזון בין צעירים כאלה לבין שחקנים עם ניסיון. אצל סיטי, כל השחקנים פחות או יותר באותו שלב של הקריירה, בני 25 ככה, בשלב של ה"תראו אותי, אני שייך לרמות האלו". לא בשלב של "אני יודע את המקום שלי". אין שם הרבה ביטחון. אמרת מעניין איך יתמודדו עם הרוטציה, אני מתקשה לראות את זה מסתדר. וברור שסיטי היא אחד הדברים המסקרנים, אני אישית גם אוהב סה"כ את השחקנים שהם הביאו לשם, את הכדורגל שהם יכולים לשחק שם. אם היא לא היתה באנגליה, הייתי שמח לראות חבורה כזאת מצליחה בגדול. ואני לא שולל שזה יקרה, אם יווצר חיבור ממש ממש טוב בין כל הסגל המטורף הזה, עם המאמ, זה יכול להתפוצץ לגבהים מטורפים, אני סקפטי לגבי ההצלחה של זה כשמולך יש קבוצות הרבה יותר מנוסות, בין אם זה מועדון ובין אם זה שחקנים. בעיקר שחקנים.
יא יא טורה שחקן מדהים, לא פחות. הוא כל כך חכם, הוא טכני ברמה גבוהה מאוד, הוא אחראי, הוא מנוסה, יש לו הכל. היו בעונה שעברה משחקים שאשכרה היה נראה שמנצ'יני אמר לו "תצא, תהיה איפה שאתה רוצה, תנצח לי את המשחק", וזה היה לא מעט, הוא סוס עבודה, והוא תורם הרבה להתקפה. ברור שהתכוונתי לכך בסיטואציה שאסיין מחוץ לתמונה, שהגנאי כשיר לא הייתי מחליף אותו עם אף אחד. אגב, גם אם אסיין כשיר, אסיין, טורה ולמפארד (בהמשך מקאקרן).. נשמע לא רע.. אבל זה לא משהו שיש מה לדבר עליו. אין ניסיון, כנראה שזה מה שמנצ'יני עדיין מחפש, איכות יש שם, כי טורה, סילבה, ג'ונסון, אגוארו וטבז (אם ישאר) אלו שחקנים שיכולים לחפות על בינוניות של אחרים... ויש גם את דה יונג כמובן, שמבחינת מה שהוא נותן על המגרש הוא מניה בטוחה. יש שם בסיס להצלחה, הכל שאלה של חיבור פאזל, של התמודדות של השחקנים בינם לבין עצמם.
דז'קו עושה רושם של מקצוען ובכלל הוא נראה כמו בחור נחמד (תחפשו ביוטיוב את התגובה שלו לתקרית באלוטלי והחולצה), ואני מקווה שהוא יקבל את הביטחון שהוא צריך ויחזור להפגין את היכולת שלו מגרמניה. בכלל, לפעמים אני נזכר פתאום בימים בהם שיחקנו עם אנטון סיביירסקי בתור חלוץ, ואחרי שאני שוטף את הזיעה הקרה מהפנים אני פותח את העמוד של השחקנים באתר הרשמי של הקבוצה כדי לראות שאני לא הוזה. יש לנו סגל מפחיד. אין מילה אחרת לתאר את זה. ובנוגע לאדם ג'ונסון שדובר עליו בעמוד הקודם, אז במשפט אחד אני אגיד שאם כבר יהיה ווינגר שיעזוב זה יהיה SWP. מבחינת גיל, יכולת, משכורת וכל אספקט אחר שאפשר לחשוב עליו אני לא רואה סיבה שיעדיפו להשאיר את הגמד בסגל על חשבונו. ואם כבר בעוזבים עסקינן, קרייג בלאמי בדרך להשאלה בסלטיק?
זה שיש בסיס טוב להצלחה זה בטוח, השאלה היחידה שלי היא האם אפשר היה לבנות יותר ביעילות ובחוכמה, שהיום היינו אומרים שסיטי הפייבוריטית הברורה לאליפות ואמורה להגיע רחוק באלופות, במקום להגיד שהם מאוד מסקרנים ונראה איך יתחבר להם.
טוב היה אתמול משחק נהדר מול אינטר. נתחיל לסקס על ד'זקו קצת. בהחלט מדובר בשחקן סופר מקצוען,אתמול הוא הציג יכולה לא רעה בכלל והוא נראה במגמת שיפור כללית,רק שימשיך כך. בנוגע להמטורלל באלוטלי. בניגוד לדזקו שיש לו אופי מצוין,באלוטלי מטורלל אבל הכישרון שאלוהים הביא לו פשוט נדיר. האתלטיות שלו אדירה,טכניקה מצוינת,בעיט אדירה רק צריך לסדר לבאנדם,קצת אבל רק קצת את הברגים בראש והוא אחד החלוצים הטובים בעולם. וכמובן,לא יודע איך לא דיברת עליו על איש המשחק,דויד סילבה. איזה שחקן אדיר,זאת הולכת להיות השנה שלו,פשוט שחקן פנומנלי כבר עכשיו הוא אחד הקשרים הטובים בעולם. עם הוא ימשיך כך בהחלט יכול להגיע לרמה של צ'אבי ואנייסטה.
אונוהה סירב לעבור ל-QPR בהשאלה. הוא ברצינות חושב שעדיין יש לו עתיד בסיטי? בסיטואציה המקצועית שבה הוא נמצא אני לא חושב שהוא צריך לסרב להצעות השאלה מקבוצות פרמיירליג אחרות.
גם אני לא מבין אותו. יש כל כך הרבה שחקנים טובים על העמדות שהוא משחק בהן שגם אם חמישה שחקנים יפצעו ביחד הוא עדיין לא יקבל דקות. עם כל הכבוד לזה שהוא שחקן בית אני חושב שבכלל צריך למכור אותו ולא להשאיל, כי בתכלס הוא כבר בן 24 ואין סיכוי שהוא ייכנס אצלנו להרכב בשנים הקרובות. אבל, בכדורגל כמו שבכדורגל, בטח עוד חצי שנה הוא באנקר בהגנה שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לפי מה שאני מבין אתם כן מנסים לשחרר אותו, זה הוא שלא מוכן ללכת. בגיל שלו הוא חייב לשחק באופן קבוע, גם במחיר של להצטרף לאחת העולות החדשות.
רכש נוסף לסיטי! הפעם מדובר ברכש קצת פחות מסעיר... אבל יש שוער מחליף לג'ו הארט. מדובר בשוערה של טימישוארה ונבחרת רומניה קוסטל פנטילימון. מדובר בשוער מבטיח, בן 24 בלבד וכבר עם 13 הופעות בנבחרת רומניה. שימו לב לגובה של הבחור - 2.03! על הנייר קלאסי לכדורגל האנגלי.