נראה לי שדיברו על טימו הילדבנד כגיבוי להארט והוא היה אפילו חלק מהסבב לארה"ב, מה נסגר איתו?!? חתכו אותו?
Pantilimon granted work permit - Goalkeeper formalises switch to City http://www.skysports.com/story/0,11679_7093532,00.html
סתם עבר בראשי... Pana Pana Pana Pana Pantilimon he saves every shot to the upright. על משקל השיר chameleon.
Roberto Mancini thinks Carlos Tevez will remain at Manchester City, while he is hoping to complete the assembly of his squad as quickly as possible and believes the club are working on a deal to bring in Samir Nasri. http://www.skysports.com/story/0,11679_7095005,00.html
כבר למעלה משנה אני שוקל את זה, אבל לא נראה לי שזה מקצוע כל כך משתלם ומספק בארץ אם אתה חסר ניסיון וקומבינות בתחום. אולי בחו"ל...
קראתי שאחרי הבעת הרצון הטוב של אטו לעבור קבוצה עבור סכומים מסויימים, אז כל מיני קבוצות התחילו להביע עניין בניהן גם הסיטי.
אטו בעצמו אמר (עפ"י ציטוטים שראיתי בטוויטר) שהוא עוד לא יודע אם הוא נשאר או עובר לרוסיה ושגם אנגליה היא אופצייה. אני ממש לא אתפלא אם סיטי תביא אותו ותמכור את טבז לפני ה1.9.
למה שסיטי לא תוותר על אחד מהשלושה(בארי,דה יונג וטורה) וממקום תשחק עם אגוארו באותו המערך. אני חושב שטורה יהיה טוב יותר במרכז,ומאחורי דז'קו יהיה יותר טוב אם יהיה חלוץ(יש אלף כאלה בסיטי) מאשר עם קשר אחורי. יאללה מנצ'יני מספיק עם הבונקר...
כל הכבוד על המשחק המרשים הערב. אל תתנו לזה להטעות אתכם, שחקן יצירתי כמו נאסרי כן יהיה חשוב מול קבוצות גדולות יותר שקשה יהיה לשחק התקפה מולן. בעיקר שהמאמן שלכם יתקע אתכם משחק שלם בהגנה ולא רק מחצית, כי מול הגדולות הוא לא מתפשר על חלוץ שני כמו שעשה היום.
הבכורה הנפלאה של אגוארו צריכה להדיר שינה ממי שגם ככה בטח יש כל מיני שדים שרודפים אחריו בלילה- באלוטלי. נכון, העונה ארוכה ויש גם ליגת האלפות, אבל כשתיקבע היראכיית החלוצים אז הפיזיות של דז'קו והאיכויות של אגוארו ישימו את האיטלקי המחופף בעמדת נחיתות. וכמו שנייג'ל אמר- אם נגד סוואנסי בבית מנצ'יני לא פותח עם שני חלוצים, אז נגד מי כן?
אתה באמת חושב שאכפת לו? הוא סופר את הצ'ק השבועי ומחכה ליום שבו תתפנה עמדה בהתקפה של מילאן. באלוטלי לא הטיפוס שילך ויחשוב "אוי לא, הביאו חלוץ חדש - איך אני מרשים עכשיו את המיסטר כדי להשיג יותר דקות?". שחקנים כמו בארי צריכים להיות מודאגים שמא מנצ'יני לא יקלוט פתאום שלשחק התקפי עובד לא רע בכלל, בטח כשיש שחקן כמו אגווארו בסגל.