מנצ'סטר סיטי - 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/7/11.

1. nadav dashti Member

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/12
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מילא את סיטי אפשר להבין. אלו סכומים די מינורים למועדון כמו מנצ'סטר סיטי, כך שהרבה אין לה מה להפסיד, אבל אני באמת שלא מצליח להבין את ביטון שמחליט ללכת למועדון הזה. במקום מי הוא ישחק? בארי? קומפני? טורה? מקרה גיא אסולין כבר היה לנו. אני מקווה לפחות שבניגוד לאחרון, הוא לפחות יקבל הבטחה להיות בסגל של הקבוצה הבוגרת ולא בקבוצת המילואים.

3. Wazza Member

ככה זה בארץ. שחקנים שמקבלים הצעות מקבוצות גדולות(לא כ"כ במקרה של סיטי) פשוט מזילים ריר ולא חושבים פעמיים. העיקר לעבור לשם. אולי זה נובע מהכסף שהוא חושב שהוא ירוויח. דקות משחק בכל אופן הוא לא ירוויח. אבל מה אכפת לו שהוא 'יחשב' לחלק מהסגל המצויין של סיטי?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מאמין שהוא לא אידיוט והוא יודע שהוא לא ישחק. סביר להניח שגורלו יהיה כגורל המאמה בירם דיופים למיניהם אצלנו, הוא יושאל לקבוצה בסדר גודל בינוני (כבר עדיף על אשדוד), יחזור עוד שנה-שנתיים וסביר להניח שלא ישתלב בסיטי אלא אם כן יפתיע בגדול, אבל יהיה לו קרדיט להמשיך להסתובב באירופה.

5. Muurad Member

אין כזה דבר לא לנסות, לדעתי לפחות. מי יודע מתי הוא יקבל את ההזדמנות אם בכלל? אם הוא מקבל את האפשרות להוכיח את עצמו והוא מאמין בעצמו - למה לא? זו לא גישה שצריכה להיות לכדורגלן.

אם וכאשר יראה שלא עובד - אז צריך לפעול ולהגיע למצב שהוא משחק בין אם זה מושאל או נמכר עם אופציה להחזיר אם יצליח ויתקדם. אבל אני לא מבין את הרעיון של לשלול בלי לנסות ולבטל את עצמך כמו שאתם מציעים כאן... אם הוא התאמן איתם וראה שהוא מצליח להשתלב שזה כנראה העניין גם לפי דיווחים אצלנו וגם אצלהם, אז למה לא?

6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבחור מקבל (לכאורה) הזדמנות לפרוח מהביצה העלובה של אשדוד לאולימפוס של עולם הכדורגל, אין פה בכלל מחשבה שניה. גם אם לא יישב דקה על הספסל הוא משדרג לעצמו את הסטטוס הכלכלי והמקצועי עד סוף הקריירה. זו ספירה אחרת של כדורגל והוא איכשהו מקבל כרטיס חופשי אליה.

7. JohnTerry26 Member

בנתיים סיטי ניסתה לרכוש אותו בימים האחרונים ללא הצלחה כי לא הצליחה לסדר לו אשרת עבודה באנגליה. כנראה בגלל שאין לו מספיק הופעות בנבחרת.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=114908&Lang=he

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר, הייתי בטוח שניר ביטון נחשב "כישרון כדורגל יוצא דופן" ולכן לא צריך אשרת עבודה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהרגע שביטון חזר לארץ ונטען שסיטי רוצה אותו, היה לי חשד כבד שיימצא התירוץ ש"מונע את החתמתו". אז כן, אשרת עבודה יכולה להיות גם סיבה ולא תירוץ, אבל קודם כל, ככל הידוע לי זו לא ההתאחדות שמעניקה או מסרבת לאשרות עבודה. שנית, גם אם שחקן לא ראוי לכזו על פי נתוניו, מגישים ערעור ויש דיון פרטני. איפה כל זה?

עיתונאים באנגליה אמרו בימים האחרונים שלא היה ולא נברא, ביטון לא בדרך לסיטי ולא נעליים. לטעמי, הסוכן שלו סידר לעצמו כרטיס יציאה מצוין מהעניין. "סיטי רצתה, הביורקרטיה מנעה, סיטי תמשיך לעקוב אחריו" (ולא תרכוש ולא נעליים) והוא ינסה לשווק אותו עכשיו לקבוצות אחרות.

10. StevieG Member

האם ג'ון גויידטי עדיין שייך לסיטי? כי אם כן, הוא מסתמן כדבר הבא שייצא מהליגה ההולנדית. 9 שערים בחמישה וחצי המשחקים האחרונים.

11. ELIRAN767 Member

באמת,לא עקבתי אחריו. נפלא לשמוע את זה,ואכן הוא שייך לנו. מקוו מאוד שהוא יחזור אלנוי שנה הבאה.

12. JohnTerry26 Member

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. גם לאשדוד יש אינטרס לטעון שמדובר בשחקן שמנצ'סטר סיטי רצתה.

2. ייתכן שהסוכן היה איש הקשר שאמר לאשדוד שסיטי מעוניינת.

שוב, עיתונאים באנגליה אמרו - להד"מ.

14. ELIRAN767 Member

רק אתמול אתמול דדיברנ ועל ג'ון גויידטי,ובנתיים הוא כבש שלושער נגד אייקס,ובכך הוא מעלה את מאזנו ל14 שערים ב13 משחקים,לא רע לילד בן 19. אומנמם מדובר על הליגה ההולנדית,שם כידוע כל מטמט יורה. אבל בכל זאת הבחור רק בן 19 בהחלט אני רואה אותו שנה הבאה בסגל הבכיר שלנו.

15. Eric Cantona Member