מנצ'סטר סיטי - 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/7/11.

1. skyday20 Member

כן, בהסכמה עם FIFA אפשר רק לקבוע החלטות על מקרים שהשופט לא ראה.
    כאן אין יותר מה לעשות לפי התקנה.
    הערעור של QPR על הכרטיס האדום נדחה, ואיבנוביץ קיבל באן לשלוש משחקים על violent conduct. לא ראיתי את המשחק של צ'לסי אז אני לא יודע מה הסיפור שם.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם שופט שלא רואה אירוע, זה קורה, זה בלתי אפשרי לראות הכל. אבל לראות את העבירה של באלוטלי ולהחליט שהיא לא ראויה אפילו לשריקה לעבירה... זה כבר פשוט מגוחך. מצד שני, אטקינסון ראוי לכבוד על כך שאמר את האמת. היה הרבה יותר קל לומר שהוא לא ראה וזהו.

3. WellNeverDie Member

זה לא רק בימים האחרונים, זה כל העונה. היכולת של השופטים זוועתית. זה נכון שהמשחק הזה חיי על טעויות שיפוט ואי אפשר להפוך אותו לטניס או לערער על כל החלטה אבל אם יש טעויות - צריך להסביר אותם לשופטים ולתת להם בראש. אם שופט צובר הרבה מקרים כאלו, של טעויות ושטויות, שלא ישפוט בפריימרליג.
    למשל הקוון באולד טראפורד - אני בטוח שלא נאמר לו כלום על ההחלטה לא להרים את הדגל, למרות שהוא היה צריך לקבל בראש.

4. Mellow29 Kopite

הוא שופט, נראה לי ש-by definition היושרה שלו לא מוטלת בשום ספק. העובדה שהוא לא שיקר לא אמורה לזכות אותו בשום כבוד. העונש של הקוון במשחק של וויגאן היה נראה לי מגוחך ושערורייתי, אבל מעניין אותי אם הם יחליטו להמשיך באותו קו עכשיו במקום לפעול לפתרון מוחלט של הבעיה (טכנולוגיה...).

אגב, איבנאנוביץ' עדיין לא נענש אבל הוא כן יעמוד לדין. העונש הצפוי הוא שלושה משחקים אבל דינו עדיין לא נגזר.

WellNeverDie -
    אני לא בטוח שירדת לסוף דעתי. אם ניתן בראש לכל שופט שהחליט לטעות, נגיע למשהו כמו ארבעה-חמישה שופטים שיוצאים מהסבב רק על סמך המחזור האחרון. אף שופט העונה לא היה חסין מטעויות. אני לא מדבר על טעויות של חוסר אחידות, למשל בכל מה שהולך בנושא הכניסות בשתי הרגליים העונה (אני לא חושב שכדאי לחזור על כל המקרים) - כאן שופטים צריכים לקבל הנחיות ברורות ויש לוודא שהם פועלים לפיהן. שנדע מתי כניסה זה אדום ומתי לא...
    אבל טעויות של קו נבדל, צלילה מתוחכמת של שחקן, נגיעת יד שהשופט לא בזווית טובה כדי לקלוט - כל אלה מפילות שופטים וקוונים שבוע אחרי שבוע. אפשר לפתור את זה בלי בעיה עם הכנסת טכנולוגיה שתהיה נגישה לשופט הרביעי. אפשר גם להעניש כל פעם שופט או קוון כלשהו, כמו במקרה של הקוון שדפק את וויגאן ועשו ממנו שעיר לעזאזל, אבל באיזה שלב נבין שזה לא בדיוק עוזר?

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/12
  5. שםמשתמש Member

ראוי לכבוד? באלוטלי צריך להיות מורחק לזמן רב ואת אטקינסון שווה בכלל להדיח משיפוט אם הוא חושב שזאת לא עבירה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/12
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא חושב שהשחיטה הכשרה שעשו לו ולשופט בטלוויזיה, ברדיו ובעיתונים "רומזת" לו שמשהו לא בסדר? מה, הוא לא יודע שהוא אמור להרים דגל לנבדל במצב כזה? הוא לא מכיר את החוקה? הוא לא יודע שהוא פישל? צריך להסביר לו ששחקן שנמצא מטר מאחורי קו ההגנה זה נבדל? תאמין לי שהוא יודע - גם אם מייק ריילי (האחראי על השופטים) לא אמר לו דבר. ובהתחשב בכך שהקוון במשחק של צ'לסי-וויגן, שאמור היה לעבוד גם במשחק ליגה באמצע השבוע, "הוסר" ממנו, הרי שסביר להניח שגם הקוון מהמשחק שלנו שמע פידבק.

אני לא יודע אם אני מת על ההחלטות הזו. כל השופטים והקוונים טועים, אם להסיר אותם ממשחקים אז בקביעות ורק בגלל שהם טועים בקביעות ובצורה שאי אפשר להגן עליה עוד. ייתכן מאוד שהקוון מסטמפורד ברידג' לא יעבוד באמצע השבוע לטובתו - הלחץ עליו יהיה כבד מדי. כן, למי ששכח, מדובר בבני אדם.

שםמשתמש, מגוחך ככל שזה יהיה, אני מחזיר אותך לשורה האחרונה בפסקה הקודמת. מדובר בבני אדם. לא יודע איך הוא ראה מה שראה, אבל זה מה שראה. כבר ראינו מספיק החלטות הזויות לאורך השנים. זה קורה.

7. Civil Anti Madridista

יש אמת במה שמפרסמים על פרננדו יורנטה מבילבאו? גם אם יזרקו את באלוטלי לדוגמא, עדיין יש להם אובר חלוצים בסגל
    הדיבור הוא בסיבות ה30 מיליון יורו, פשוט מועדון בלי שכל

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש סיכוי שבאלוטלי וגם טבז יעזבו.
    העניין הוא, האם יורנטה כל כך יותר טוב מדז'קו? נרגיש בכלל בהבדל? זה נראה כאילו כל מה שנשאר לסיטי לעשות חוץ מחיזוקים למרכז השדה ולגיבוי בהגנה זה להחליף שחקנים ברמה דומה.

9. StevieG Member

העניין הוא שאומרים שיורנטה יבוא, אם דז'קו יעזוב. יש דיווחים לפיהם מאנצ'יני מוכן לת לדז'קו לעזוב, וכבר באיירן ודורטמונד נאבקות עליו.

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מצפה ממאנצ'יני להתרכז בכדורגל ולהבין למה הוא זרק יתרון מבטיח שהיה לו בצמרת.
    למה הוא בא עם 5 הפרש בראש הטבלה לגודיסון פארק, מסיים בהפסד ואומר שזאת הייתה טעות שלו כי הוא חשב שיהיה קל יותר, למה הוא לא דואג לבלם גיבוי נורמלי במקום סאביץ' שאני לא יודע מאיפה מצאו בלם ברמה כזאת כשהתקציב בלתי מוגבל. בשביל מה בכלל להחזיק בלם צעיר? תביא מישהו בן 28-31 שרעב לאליפות ויחכה להזדמנויות מהספסל. שישאל את עצמו אם ויתר לטבז בשלב כזה מאוחר, האם לא היה אפשר לוותר לו גם בשלב מוקדם יותר? שישאל את עצמו למה הקיבעון בחלק מהמשחקים לעלות עם 3 שחקני התקפה טהורים בלבד ולעבות את הקישור בכל מיני פיזארו וכאלה.
    שיעשה את זה במקום לדבר על שיפוט.

12. שםמשתמש Member

גם סיטי "נהנתה" משיפוט, ובטח שלא קופחה על ידי השופטים.

13. JohnTerry26 Member

מי שצריך לעזוב בסיטי זה קודם כל מנצ'יני. אני פספסתי הרבה מהמחזורים בהם סיטי איבדה את הפסגה ליונייטד בגלל הצבא ככה שאני באמת לא מצליח להבין מה קרה שם, אבל דבר אחד אני יודע וזה שסגל כמו של סיטי, עם הכדורגל שהם יכולים להציג כמו שראינו העונה, חייב היה לקחת אליפות. לפגר בשלב כזה של העונה ב5 נק' מהמקום הראשון זה כישלון עצום אם זה אכן הסתיים ללא אליפות. מנג'ר שלא מצליח להרים את השחקנים הגדולים האלה(ולא תגידו שיש לו כמה כאלה, אם מישהו חשוב נמצא בתקופה לא טובה יש שחקנים נהדרים אחרים) בתקופה כה חשובה הוא מנג'ר שלא מתאים למעמד.

בכלל לא נתפס בשבילי עדיין איך ככה סיטי מסיימת את העונה הזאת... עם הדחות מוקדמות בFA קאפ ובאלופות (הראשונה מובנת- מול יונייטד, באלופות זה היה כישלון גדול לדעתי) ובלי אליפות. אם היא איכשהו תסיים עם אליפות אז יהיה אפשר לשכוח ממה שאמרתי, אבל הסיכוי לדעתי קלוש ביותר.

14. PRIDE OF MANCHESTER Member

את הסיכומים שלכם על מנצ'יני תעשו בסוף העונה.
    אני מניח שאם הוא יקח אליפות הכל יחזור אליכם בבומרנג.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx