מנצ'סטר סיטי - 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד, מה שיחזור כבומרנג זה שיונייטד נתנה מתנות שהיא בדרך כלל לא נותנת. לאבד את היתרון והדומיננטיות שהיו לסיטי ולהגיע למצב שהיא צריכה שתי החלקות כאלו של יונייטד רק כדי להגיע לדרבי עם סיכוי, מצביע על יונייטד בעיקר.

2. JohnTerry26 Member

פרייד אוף מנצ'סטר, אני באמת מאחל לכם ולמנצ'יני לקחת את האליפות הזאת, מאז שהוא אצלכם אני בעדו מסיבה כלשהי, אבל גם אם זה יקרה אני עדיין יחשוב שהוא לא היה מספיק טוב ולא קרוב לכך אפילו. כמו שאמיר אמר(או שלא, לא סגור על זה שהבנתי את השורה התחתונה) אני חושב שמנצ'יני איבד ברשלנות את היתרון שהיה לסיטי, אם זה מבחינת נק' בטבלה ומין הסתם מתחבר לזה עניין היכולת- שבשלבים הכי קריטיים הוא לא הצליח להרים את הקבוצה הכל כך כל כך איכותית הזאת. ולא רק איכותית, אלא גם סופר רעבה. זה פשוט מוזר שבשלבים כאלו שחקנים שצריכים להיות הכי רעבים לתארים נראו כמו שנראו. אז אוקי, חוסר ניסיון, אבל פה נכנס הבוס שצריך להראות את הדרך. מה שהציל אתכם (יחד עם ההחלקות של יונייטד) זה שזה כן השתנה במחזורים האחרונים עם הכוח שהוסיף טבז והציוות שלו עם אגוארו, ואני באמת מקווה שזה יימשך. בכל מקרה, מבחינתי, מנצ'יני כשל יותר מדי העונה עם הקבוצה הזאת. אני כמובן גם מדבר על האלופות בה נכנעתם לקבוצה שלא שונה ממכם מבחינת ניסיון. כשמחברים הכל, ולוקחים את העונה שעברה בה לא הייתם מרשימים גם כן ותכלס היא זכורה כחיובית "רק" בגלל הFA CUP, אני באמת חושב שעם מאמן אחר איכותי יותר הפרוייקט הזה היה מצליח יותר ויצליח יותר בעתיד הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/12
  3. PRIDE OF MANCHESTER Member

שטויות במיץ עגבניות
    עם מאזן של 34 נקודות מתוך 36 בשנת 2012 (עם הרבה עזרה משופטים) עד ההפסד בוויגן אין קבוצות שהיו עומדות בלחץ ולא מאבדות את המקום הראשון.
    מה זה קשור למנצ'יני?

אם מנצ'יני יקח אליפות הוא יהיה המאמן הראשון שגבר על פרגוסון במלחמה פסיכולוגית והוא ירשם כגיבור תהילה אצל האוהדים שלנו.
    אם לאו-תהיה לו עוד שנת חסד וחסר להנהלה שלא תחשוב כך.

תרדו ממנו כבר.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הבעיה. שהדברים נרשמים במונחים אבסולוטיים. אין פה 50-50, אין פה "זכית באליפות, אבל היית יכול לעשות אחרת וטוב יותר" או "סיימת שני, אבל יש לך נסיבות מקלות" (והדברים האלה רלוונטיים לכל הכיוונים). בסיום העונה, איך שלא תיגמר, לשני הצדדים יש סיבה טובה להביט על עצמם והקבוצה שלהם ולחשוב איך הם עושים את העונה הבאה טוב יותר.

5. city4ever Member

אוהדי סיטי,
    מחר תיפגש קבוצת אוהדים לצפות יחד בדרבי.
    מי שמעוניין שישלח לי הודעה אישית בAsoccer ואמסור פרטים.

בהצלחה לנו

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/12
  6. zozo Member

היי חבר'ה

רציתי להפיץ את הבשורה:

סוף-סוף נפתח עמוד פייסבוק נורמלי לאוהדי סיטי בישראל:
    http://www.facebook.com/ManCityIsrael

תעשו לייק, תדביקו פוסטים וספרו לחברים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

7. Eric Cantona Member

כל כך גלורי האנטר להתחיל לאהוד קבוצה ולפתוח עמוד בדיוק לפני אליפות. אבוא לעשות לייק אחרי שתעשו במכנסיים מול ניוקאסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/12
  8. Muurad Member

סה"כ כמעט כולנו באיזשהו מקום גלורי האנטרס

9. Eric Cantona Member

אוהדי ניקס הם ציידי סבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

אוהד יונייטד מאשים אוהדי סיטי בגלורי האנטינג. בוא תספר לנו איך התחלת לאהוד את יונייטד בתקופה קשה כשהיא לא זכתה בתארים...

11. Eric Cantona Member

נולדתי לתוך הטירוף הזה, דור שלישי.

12. WellNeverDie Member

כל עוד זה לא מהמשפחה, אתה צודק, אבל אל תשכח שמי שהתחיל לאהוד קבוצה מצליחה לא אומר שהקבוצה שלו לא פישלה - והוא עדיין נשאר נאמן.
    מי מאלו ישאר נאמן לסיטי?

13. Muurad Member

אני בטוח שמספיק, בדיוק כמו הרבה אוהדי יונייטד או כל קבוצה אחרת לצורך העניין.. אני לא רואה איפה אפשר להבדיל בין המקרים סה"כ.

14. 亚历山大帕托 Member

לא הבנתי למה משפחה משמשת תירוץ לאהוד קבוצה מצליחה, אבל אוהדי יונייטד הם האחרונים שיכולים לדבר על נאמנות בתקופות קשות מהסיבה הפשוטה שלא היו לכם כאלה. מבחינתכם, עונה כושלת זה סגנות ועונה איומה זה מקום שלישי.

ואתם מדברים על אוהדי סיטי... תמצא אחד שזוכר מה זה להיות במרחק שני נצחונות מאליפות, שלא לדבר על לזכות בה.

15. zozo Member

מר קנטונה -

לידיעתך אני אוהד את סיטי מאז 2002, אני מודה שיש יותר ותיקים ממני, אבל תאמין לי שהייתי עד למספיק חרא, כולל העונה ששברנו את את השיא הנמוך לשערי בית בעונה (10) בזמן שאתה אהדת את דיוויד "פוש" בקהאם וקריסטיאנה רונאלדו - אז אל דבר איתי על "גלורי האנטינג". החלטתי לפתוח עמוד פייסבוק כי הבנתי פתאום שאם ניקח אליפות (טפו טפו טפו) אין לי בעצם חברים שאוהדים ממש את סיטי ואין למעשה עם מי לחגוג את המאורע. החבר'ה שלי כולם אוהדים קבוצות שבעות כמו צ'לסי, ליברפול, בארסה, וכן, יונייטד. אתם עם ה19 אליפויות שלכם, אין לכם את הבעיה הזאת אז באמת נראה לי קצת מגוחך שאתה מדבר על לרדוף תהילה.