טבז כבר עזב? מבחינתי אם טבס עוזב אני לא מודאג לגבי אגאורו, אם נשווה אותם ראש בראש סיטי בכלל לא התחזקה מהמהלך הזה, ולדעתי אפילו נחלשה. היא לא תצליח (לפחות לא בעונה הראשונה של אגאורו) לכסות על העזיבה של טבז. לירן- סיטי מספיק טיפשה בשביל לא להשתמש בג'ונסון באופן קבוע במשחקים, אז אל תבנה על זה שהם לא מספיק טיפשים לשחרר אותו. אני אשמח אם הוא יבוא. אגב משהו מוזר- למה כל פעם המילה סיטי נכתבת תחת קישור פה לאשכול
סיטי התחזקה ועוד איך ולפחות יותר מהפן המורלי. אני יברך על המוגמר כאשר טבס יעשה את דרכו החוצה מהקבוצה. לא אכפת לי איך וכמה הוא השקיע על המגרש, מחוצה לו הוא ביזה ובייש את כבוד המועדון עם האמירות שלו והלחץ לעזוב את הסיטי, זה קודם לפני היכולת על המגרש! הקבוצה צריכה להיות בריאה לפני הכול, ולא יכול להיות שהקפטן שלה מתנהג בצורה הזו. וקון זה וואחד שידרוג, שחקן צעיר עם טונה של כישרון הוא במצב יותר טוב משל טורס דאז שבא מאתלטיקו מדריד, הבאזז עליו היה קצת פחות חזק. קון כבר הוכיח מה הוא שווה, אם הוא משתלב אני מאמין שהוא יגיע לרמות של טורס ואין סיבה שלא כי מבחינת הכישרון הוא שם ואליפות היא ממש לא מילה גסה העונה.
זה לא שדרוג, כי טבז היה השחקן הכי טוב שלנו בעונה שעברה, קיבל את סרט הקפטן והיה מאוד יציב. שחקן חדש, מוכשר ככל שיהיה, תמיד דורש תקופת התאקלמות, ועד שלא מוכיח את עצמו הוא נמצא עם סימן שאלה מאוד גדול (ראו מקרה אדין דז'קו). הדבר היחיד שחיובי בסיפור זו העובדה שהקבוצה לא מוכרת שחקנים בלי תחליף כמו ארסנל למשל, אלא עושה את הכול כדי לשמור על הרמה של הקבוצה.
זה בטח לא שדרוג, אבל זו בהחלט הצהרת כוונות. עוד מהלך שמקדם את מנצ'סטר סיטי אל הליגה של הגדולות. יש לה כבר את ה"כוח" בשביל למשוך אליה את השחקנים הכי גדולים בעולם. זה התחיל בעונה שעברה עם דויד סילבה ויא יא טורה. עכשיו זה בולט מאוד עם החתמתו של סרחיו אגוארו - סופרסטאר בהתהוות שהיה מבוקש גם אצל מועדוני ענק כמו ריאל מדריד ויובנטוס. עוד פנטזיסט חדש לפרמיירליג(אחרי סוארז). עם צ'ק פתוח זה תמיד יותר קל.
אגוארו זה שדרוג לטווח הארוך לטעמי. אני לא חושב שהפערים בינו לבין טבז הם גדולים במיוחד, אם בכלל קיימים. אבל אגוארו צעיר ועם קריירה שלמה עוד לפניו, הוא כנראה עוד לא בשיאו כמו טבז. תוסיפו את העובדה שאין לו סוכן שמרעיל לו את המוח והוא התחליף ההגיוני והטוב ביותר לטבז. אני גם לא צופה לו שום בעיה של התאקלמות לליגה, הוא שחקן זריז ופיזי שמתאים לכדורגל האנגלי.
הרבה פה מדברים שטבס עוזב. אני לא רואה את זה קורה כרגע,אתם רואים את אינטר משלמת 40 מליון פאונד?.כולל השכר שלו,רק ראיל מדריד כרגע מסוגלת לעמוד בתנאים האלה והם לא ממש עושים קולות שהם רוצים אותו. התקפה אחת של טבס -אגוארו-סילבה=פשוט מדהים,ללא ספק התקפה הכי טובה בפריימר.
הסיפור של אגוארו והרצון שלו לעזוב את אתלטיקו רץ כבר כמה שבועות טובים. אני לא חושב שזה מקרי שסיטי פתאום סגרה את הסיפור מהר מאוד כמה ימים אחרי שטבס הבהיר שוב שהוא רוצה לעזוב. אני לא יודע על איזו עסקה סיטי תסגור בסוף, אבל די ברור שאגוארו הגיע כדי להחליף אותו, ובסופו של דבר זה לטובת הקבוצה. כמה אפשר למשוך עם שחקן שכל הזמן מנסה לעזוב, עושה בעיות ומתלונן?
הדבר היחיד שברור זה שטבז היה רוצה לעזוב. כרגע אין הצעה מתקבלת על הדעת עבורו ומי יודע אם בכלל תהיה כזאת? אז אגוורו נרכש במצב בו בכלל לא בטוח שטבז יילך.