או שהוא נרכש במצב בו לסיטי בטוח שאם יהיה צריך היא תתפשר ואולי אפילו תוותר עליו לשנה הקרובה - כפי שנטען בכמה מקומות - בהשאלה, לאינטר או משהו, כי ככה אי אפשר להמשיך.
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2011/07/28/futbol/futbol_internacional/premier_league/1311875194_extras_portada_0.Xxx "אני נלחם על הכדור כאילו אמות אם לא אזכה בו". קון אגווארו הוצג כשחקן מנצ'סטר סיטי(קיבל את מס' 16) והתראיין בקצרה לאתר הרישמי של המועדון. "הגעתי למועדון גדול ואני שמח להיות כאן. המאמן מנצ'יני מאוד רצה אותי ויהיה לנו שיתוף פעולה טוב. אני רוצה להצליח". אגווארו סיפר כי שוחח רבות עם דוד סילבה ויא-יא טורה שעזבו את ספרד לטובת אנגליה והתייעץ גם עם זאבאלטה חברו הטוב. אגווארו נשאל לגבי ההבדלים בין הליגה הספרדית לליגה האנגלית ואמר:"בספרד יש כדורגל יותר אסתטי אבל אני אשתלב טוב מאוד גם באנגליה כי אני יודע לשחק מהר. ממתין להופעת הבכורה שלי ומקווה שהיא תיהיה על הצד הטוב ביותר". מה מאפיין את אגווארו? לדבריו זה לאו דווקא הכישרון אלא "הרצון להילחם על כל כדור כאילו אם לא אזכה בו אני אמות - לתת את החיים בשביל המשחק והניצחון". ----------------------- בראבו למנצ'סטר סיטי על רכש אדיר, כל-כך מאכזב שריאל מדריד לא הביאה אותו. האמת שלא לקחתי את סיטי ברצינות והאמנתי שהוא יעדיף להישאר בספרד. טבז היה שחקן ענק שסחב קבוצה לבדו ועל המגרש נטו היה מתנהג כמנהיג. אבל בהנחה שאגווארו יפרח אחרי פרק הסתגלות מסויים - סיטי עשתה שידרוג גדול לטווח הרחוק. אין יותר שחקן ממורמור ולאגווארו יש יתרונות מסויימים על טבז פרט לפיזיות. אבל הוא כל-כך זריז ותחבולן שהוא יסתדר.
למה איפשר להמשיך במצב הזה?,טבס ביקש לישתחרר גם בקיץ שעבר וגם בחורף ולא ראיתי שזה פגע ביכולת שלו להפך הוא היה פנומנלי. עם נאשיל את טבס זאת תהיה החלטה הכי מטומטמת שיש,זה או לימכור או שישאר. אגב המנהל הספורטיבי של אינטר אומר שאין להם את האמצים להחתים את קרליטו. כרגע איך שאני רואה את זה רק ראיל מדריד יכולה לירכוש אותו או שאולי העולם ימשיך לישתגע ופריס סן ז'רמן תעשה את הלא יאומן כמו שעשתה עם פסטורה.
אם מנצ'סטר אכן תקנה את סניידר מאינטר בסופו של דבר אז הדרך של טבז סלולה לשם מצחיק שאתם תלויים ביריבה P:
אם סניידר עוזב אז כנראה שאינטר תביא את טבז,אבל אתה לא חושב שמבחינת אינטר הכי טוב לה להשאיר את סניידר וזהו? נראה לי שגם אינטר וגם סניידר רוצים להמשיך יחד אז בכלל למה ללכת על המהלך הזה..
מישהו יודע איך ההרכב של סיטי עשוי להיראות העונה? חשבתי אולי על 4-3-3 עם אגוארו דז'קו וסילבה בחוד כשמאחוריהם יש את בארי יונג ויאיא... מה אתם אומרים? אני אישית לא אוהב את השיטה הזאת, אני תומך ב4-4-2 או 4-2-3-1.
הרכב שלנו תלוי,במשחקים נגד קבווצות "גדולות" מנצ'יני לעולם ישחק עם שלושה שחקנים בקישור האחורי,כאשר הוא חושב שאנחנו יכולים "ליתפרע" הוא עובר ל4-4-2 עם יאיא ודה יונג באמצע ולפי דעתי זה היה סילבה ואדם בצדדים ובחוד עם קון וקרליטו. שנשחק את 4-5-1 בחוד בדרך כלל קרליטו משחק לבד ובמצב כזה הוא מעביר את יאיא קצת יותר קדימה.
סניידר כבר אמר שהוא רוצה להישאר, זה נראה כאילו מוראטי האידיוט מתעקש למכור אותו, אחרת כל הסאגה הזאת הייתה מסתיימת מזמן.
http://www.skysports.com/story/0,11095_7066901,00.html אני גם חושב שהוא יהיה רכישה מצויינת עבור הסיטי וגם מאמין שתצליחו להחתים אותו אם באמת תרצו. בצורת המשחק הזהירה של מנצ'יני צריך שמישהו יתן קצת את הברק.
הקישור פגום, בטח נאסרי לא? עוד בסקיי ספורטס- מנצ'יני נשאל לגבי העמדות שהוא עוד רוצה לחזק הקיץ בסיטי, ועונה ""One midfielder, one winger." מנצ'יני מחחיל להתמכר לעניין אני חושב.
אם אדם ג'ונסון יעזוב את הסיטי אני מאוד מאוד מקווה שינחת אצלנו, אם הוא נוחת הקיץ במקום אחר זה יהיה מאוד רע ומאכזב מבחינתי. אבל כמו שאמרתי קודם, אני לא רואה איך הסיטי ירשו לעצמם לוותר על אדם ג'ונסון. אגב, שוב עולות השמועות באיטליה בנוגע להתעניינות של מנצ'יני בצ'רצ'י (מקווה שכך מאייתים את השם שלו) מפיורנטינה.
בינתיים שאנחנו מדברים פה על ג'ונסון, במירור עולה שג'ונסון עלה כמועמד לעבור בהשאלה ל.............. אברטון....