מנצ'סטר סיטי 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י h2z, ‏18/7/12.

1. Mellow29 Kopite

אני לא יודע אם יעזור לי לדאוג או לא, נראה שזה רכש שיקרה בכל מקרה ברגע שמנ' סיטי תחזור מארה"ב. מקווה שאתה טועה בהערכה שלו.

לגבי קבאני וד'זקו, אני חושב שריאלית קבאני לא שווה גם 50 מ' פאונד אבל זה פחות או יותר סעיף השחרור שלו, כך שיוצא שאתם מעריכים את דז'קו באזור ה-15 מ' פאונד, סכום שעושה לו עוול גדול לדעתי. מבחינת נאפולי זו נשמעת עסקה מצויינת.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פלגריני יכול לעשות למנצ'סטר סיטי דברים טובים.

מנצ'סטר סיטי חייבת לעשות קפיצת מדרגה בולטת באירופה, הם אומנם קיבלו בית קשה העונה, אבל עם השחקנים שיש שם הם יכלו לעשות יותר, מנצ'יני לא הצליח להביא לידי ביטוי באירופה את מה שיש לסיטי להציע, ופלגריני מסוגל להוציא מהסגל הזה + חיזוקים שכנראה יגיעו הרבה יותר. אני חושב שפלגריני מאוד מאוד מתאים למנצ'סטר סיטי.

מישהו פה רשם שקבאני מתאים פיקס לאנגליה, אני ממש ממש לא בטוח, זה סגנון משחק שונה לחלוטין, ולא רק בנוגע לסגנון, אלו חלוצים שהצליחו בקבוצות ביניים, לעשות קפיצת מדרגה לקבוצה שרוצה להילחם בכל החזיתות זה לא רק היכולת שיש לך, אלא מעבר לזה, קבאני חלוץ מצויין, ששווה להמר עליו, אבל בטח לא הסכומים ולא בהצעות שרצות בתקופה האחרונה.

3. cityblues beter dead than red

לירן
    אתה לא היחיד שחושב ככה,שיש לך שחקן ותיק ומנהיג שחושב שמאמן שמגיע הוא סימן לטובה-זה תמיד טוב.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/spo...ow-says-4004502

4. Kompany Member

את הידיעה על קבאני ראיתי בגארדין, מקור אמין למדי ומדובר שם על דזקו + 33 מיליון ליש"ט, cityblue..

בקשר לקולו. בעיני זמנו עבר וכל מה שנישאר לו זה הניסיון, כבלם רביעי בליברפול הוא יכול להיות בסיידר בסהכ למרות שאני הייתי מעדיף קידום צעירים אילו הייתי אוהד ליברפול. איזה קלי או וויסדום על חשבונו.

אני מהנייד אז אני מתנצל אם יש איזה טעויות

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מאוד אוהב את קאבאני בגלל ההשקעה שלו והיעדר האגו שבולט במשחקי הנבחרת, שם הוא כלל לא מתנהג כמו כוכב גדול שהגיע מאיטליה אלא כמו עוד בורג במערכת ואפילו בורג שסובל יותר מאחרים. מצד שני, אני מופתע כבר שלוש עונות ברצף מההצלחה שלו בנאפולי והוא תמיד נראה לי שחקן פחות טוב ממה שהוא נתפס באיטליה.

אבל גם אם אני לא מעריך אותו כמו רוב העוקבים אחריו באיטליה, אני חושב שהוא שיפור לעומת דז'קו, ככה שמבחינה מקצועית זו עסקה טובה. מבחינת הכסף זה כבר שיקול של המועדון, שהרושם שלי הוא שזה לא משחק תפקיד מרכזי ברכישות שלו.

יש "בסיפור" מן האמת, אבל זה לא דטרמיניסטי כמו שהדוגמאות שציינת ואחרות מוכיחות. אם יורשה לי להוסיף, קלאודיו ז'אקוב ידע תקופות יפות מאוד בארגנטינה, אבל בחלק מהזמן נחשב לשחקן איטי וכבד מדי ברמה כזו שאפילו קבוצה רוסית שתכננה להחתים אותו ירדה מהנושא. כיום, אחרי שנזרק מראסינג אגב, הוא שחקן הרכב קבוע בווסט ברומיץ' אלביון...

מה גם שבסופו של דבר חלק גדול מהשחקנים בפריימרליג (אולי הרוב, אתם יודעים בטח) מגיעים מליגות אחרות, שם המשחק נינוח לכאורה ("טיילת"), ובדרך פלא אותם שחקנים הם רוב הכוכבים של הליגה.

6. eastlands Member

לדעתי קאבני זה שידרוג ליד דזקו, הוא יותר טכני יותר מהיר לדעתי רמה אחרת של חלוץ, הבוסני הוא גיבור סיטי עם פינה חמה בלב אבל לא בטוח שמספיק איכותי לאיפה שסיטי מכוונת,מתי כבר תהיה הודעה רשמית על פלגריני? לדעתי הכל כבר עובד בתיאום מאחורי הקלעים, אהה והחולצה החדשה אחלה! פחדתי מנייקי אבל תכול עמוק של סיטי נקי יפה בלי קשקושים, מרגש ממש!

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה רק אתה. תסתכל על התגובות בפורום האיטלקי כשיצאה הידיעה שביגון שם עליו 16 מיליון. אני חושב שכולם בערך היו בהלם ולא הבינו על מה ולמה נאפולי שמה כל-כך הרבה כסף (בשביל נאפולי של אז) על חלוץ שבאותה תקופה היה מחליף בפאלרמו. מאז שהוא הגיע הוא לא מפסיק לכבוש, מה שישר סתם את הפה לכולנו כאן בפורום ולכל איטליה בעצם. הרי כל אחד יכול לדבר כמה שהוא רוצה, אבל איך אתה (לא אתה ספציפית, אתה כללי) יכול להתחיל בכלל להתווכח עם שחקן שנותן את התפוקה שקבאני נותן כבר 3 עונות רצופות? הרי יש גבול לכמה אתה יכול לנתח איכויות של חלוץ מעבר לתפוקה שלו.

8. Muurad Member

לא כולנו יותם, לא כולנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

קבאני אגב אם כבר מנסים להשוות אותו הרבה יותר מתאים לסגנון האנגלי. הוא סוס עבודה, הוא מגוון, הוא אוהב ויודע לנצל שטחים פנויים בצד ההתקפי, ותורם המון בסגירה הטקטית והלחץ אם צריך - המשחק האנגלי היותר אינטנסיבי אבל גם עם הרבה יותר שטח וחופש פעולה לשחקנים ההתקפיים להתבלט מבחינה אידבידואלית ליד ובתוך הרחבה, ששם דגש גם על הקילומטרז' שצריך לסגור ב-2 צידי המגרש והכושר הגופני - יושב עליו כמו כפפה ליד, יותר מבאיטליה.

רק שימשיכו לשחק איתו נטו כ-9 ולא ינסו להזיז אותו יותר מידי מהרחבה, למרות שהוא מסוגל.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/13
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בעדינות רבה, כמו בתגובה הקודמת שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לחשוב ששיבחנו את פאלרמו אז על פינוי הבמה לטובת אבל הרנאנדס (בלי קשר לכך שהמהלך היה מתבקש ככה או ככה)...

10. Muurad Member

פשוט מעצבן כל המקרה שלו. הוא היה צריך להיות במקום הרבה יותר טוב היום מבחינת הכדורגל שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/13
  11. Kompany Member

אגוארו עצמו שם קץ לשמועות שמקשרות אותו עם יציאה מהסיטי לאחר שהתראיין ואמר "בכל קיץ יש שמועות. אבל האמת היא שאני מאוד שמח במנצ'סטר סיטי. אני הולך לעבוד קשה הקיץ הזה (במטרה להחזיר את סיטי לפסגת הפריימרליג ולעבור שלבים בצ'מפיונס)"
    זה אחרי שסוריאנו עצמו (האחראי על כל מה שקורה בסיטי) אמר שאין לסיטי שום כוונה לימכור את הכוכב הגדול שלה.

אגב סוריאנו, האיש ענה על לא מעט שאלות מעניינות (http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-city/10077840/Manchester-City-chief-Ferran-Soriano-on-Guardiola-Pellegrini-squad-tensions-and-becoming-best-in-Europe.html), נורא מעניין ליקרוא מה שהולך שם מאחורי הקלעים.

12. Kompany Member

13. cityblues beter dead than red

0-2 לסיטי על צ'לסי במחצית באצטדיון היאנקיז.

כבד לי להמשיך לצפות ובשעות כאלה להשאר ער שאני עובד למחרת.
    אני מאמין שנשמור על התוצאה ולא יהיה מהפך כפי שעשינו לצלסי במחצית השניה.

את הידיעה על הארכת החוזה של קון קיבלתי בדרך לפאב למשחק הגמר.
    השתוללתי כמו ילד באוטו והתחלתי לשיר...

This is how it feels to be city
    This is how it feels to be small
    This is how it feels when you get phil jones and we've got Kun aguero, Kun aguero, Kun aguero

אני אמשיך לספר על ההחתמה ולשיר מחר בבוקר

לילה טוב

14. Kompany Member

אני כמעט בטוח שניראה את איסקו נוחת באייסטלנדס בעקבות פלגריני, האבא שלו לכדורגל כך תיאר אותו. עוד בין היתר רומז שהוא רוצה לשחק ולא לשבת על הספסל ולכן כניראה ילך אחרי הצ'יליאני מה גם הוא אמר שהוא ישמח להמשיך איתו, וזה ככל הניראה לסיטי.

למה לו לא ללכת לריאל? כפי שאמרתי, על הספסל הוא לא רוצה לשבת והוא מעוניין לשחק כמה שיותר, דבר שאני לא מאמין שיקרה בריאל, בטח לא כשיש להם סגל כ"כ רחב בקישור ההתקפי ועוד מעוניינים להרחיב אותו עם בייל ואיסקו, פשוט אין סיכוי וזה למרות כל היוקרה. איסקו זה לא מודריץ'...
    אני חושב שכבר אפשר לפנטז על:
    קבאני\ דז'קו
    סילבה, אגוארו, איסקו
    כאשר נאסרי ממתין למשחקים בהם הוא השחקן הכי טוב בעולם (צ'לסי, טוטנהאם וניוקאסל משום מה)

15. Kompany Member

אוהדי סיטי פירסמו היום אחרי שאספו כסף במשך שבוע את הדבר הבא בעיתון 'הגאזטה' האיטלקי (אחרי שמנצ'יני עשה את זה לפני כשבוע):

https://pbs.twimg.com/media/BLVhzzmCQAAXAxr.Xxx:large