זה היה גליץ' עם רגל אחת שפגעה בכדור, זה לא אדום אפילו לא באנגליה וזה גם לא צהוב. טוב שהערעור התקבל לפחות.
אני דווקא חושב כמו שםמשתמש, בסטנדרטים שנקבעו באנגליה בקושי הייתה משמעות לרגל שפוגעת בכדור. קומפאני אמנם תיקל ברגל אחת אבל כשנכנס לתיקול שתי הרגליים שלו היו לא על הקרקע ולפי החוקה מפרשים את זה כתיקול פראי או חסר שיקול לדעת, אני מבין למה השופט הרחיק אותו וגם לא ציפיתי שסיטי תצליח בערעור. טוב שזה התקבל, אני מקווה שה-FA מבינים עד כמה זה מגוחך להרחיק שחקנים על תיקולים של 50-50 רק על סמך זה שהם הרימו שתי רגליים מהקרקע...
זה נחמד לשמוע שאפשר לבטל החלטה של שופט במידה וטעה כמו במקרה הזה.הבעיה היא שצריך שתהיה לכך המשכיות ויישור קו כנגד כל טעות מסוג זה של שיפוט גם עבור מועודנים כמו ניוקאסל וסנדרלנד ולא רק שזה נוח כמו במקרה של קבוצה כמו סיטי. אם זה יקרה?אני בספק ובגלל זה אני חושב שיוצא תמיד בהחלטות האלו מצב של חוסר שוויון כי עוד שבועיים יהיה מקרה דומה ושם יחליטו אחרת.
אני לא חושב שיש כאן בעיה מהסוג הזה. רק לפני שבועיים זכתה סטוק סיטי ליחס דומה כאשר האדום שספג נ'זונזי בוטל. מנצ'סטר סיטי גם משכה את הערעור שלה על האדום של נאסרי. זה נראה בסדר.
Mario has left the house. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.101greatgoals.com/blog/the-best...anchester-city/
מהלך טוב של מנ סיטי. יותר נזק מתועלת השחקן הזה. הייתה לו תקופה אדירה באליפות של אינטר עם מוריניו, היה גורם מכריע בעונה ההיא, ציפית שמפה הוא יתבגר ויהפוך לשחקן משמעותי, אבל זה לא קורה. אולי במילאן עם אל שאראוואי ופאציני.
בהחלט הוסיף צבע לליגה, אבל אני מבין את סיטי לגמרי. הוא אמנם מוכשר מאוד, אבל פשוט לא שווה את בעיות המשמעת והאגו שמלווים אליו. אולי במילאן הוא יתאפס על עצמו, מי יודע.
אף פעם לא הבנתי איזה תכונות מקצועיות יש לבאלוטלי שהופכות אותו ל"מוכשר מאד". חוץ מבעיטה מצוינת, אין לו שום יכולת יוצאת דופן: לא מסירה, לא אינטליגנציית משחק גבוהה, לא טאץ', לא דריבל. תוסיפו לזה את הדברים האחרים שהוא מביא איתו בחבילה ותקבלו אולי את האוברייטד הכי גדול בכדורגל העולמי. לא יודע, נראה לי תמיד שבגלל שהוא כל כך דפוק הניחו אטומטית שהוא גם איזה גאון בפוטנציה. לפעמים דפוק הוא סתם דפוק. בעידן הפייר פליי הפיננסי זו עסקה מצוינת לסיטי.
אם לבחון לעומק את עסקת העברתו של באלוטלי, עושה רושם שהיא תיטיב הן עם סיטי והן עם השחקן עצמו: המועדון ממנצ'סטר יוכל להיפטר משחקן פרובלמטי במיוחד, שהתקשה להצדיק את הבאזז סביבו - ואילו באלוטלי, מצדו, יזכה להזדמנות להשתלב כחלוץ מוביל במועדון גדול. באופן מוזר, נראה שדווקא מילאן יכולה להתחרט על המהלך הזה. אחרי הכל, סביר להניח שאין הצדקה להוציא מיליונים על פסיכופט שכשרונו מוטל בספק (מלבד בעיטה עוצמתית), בטח שלא בתקופה של בעיות כלכליות. עריכה: מסתבר שסדרו קייטע הקדים אותי בדקה, אבל לא נורא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.
האמת אני חושב שיש לא מעט חלוצים מצויינים שאין להם לא טאץ' יוצא דופן, לא דריבל לא אינטליגנציית משחק יוצאת דופן ולא מסירה. סתם זורק- קבאני, גומז, וזה רק חלוצים שהם מהטובים בעולם. יחד עם זאת אני מסכים שמבחינה מקצועית הוא סימן שאלה גדול יותר מאיך שהתייחסו אליו (לפחות עד העונה), כי גם כשהוא יחסית בסדר בראש הוא מאוד לא יציב על המגרש. מצד שני, בתקופה הטובה שלו בתחילת-אמצע העונה שעברה הוא הועדף על חלוץ כמו דז'קו, וגם שיחק טוב והבקיע. ככה שלדעתי הכישרון כן שם. מילאן זה צ'אנס מצויין בשבילו.
לא חושב שיש עוררין על כך שבאלוטלי דפוק בראש, אבל דווקא באיטליה לדעתי הצד הכישרוני שלו יתעלה על האופי הבעייתי. שמעתי לא מעט פעמים מצדו שיש לו homesick רציני לאיטליה ובמיוחד ללומברדיה, כך שאולי יש מקום לתקווה שדווקא במילאן הוא ישתפר. סימן שאלה גדול מאוד אבל לא בהכרח עסקה שמילאן תתחרט עליה.