מנצ'סטר סיטי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. נדבד Member

לסקוט הבלם הכי טוב של סיטי אחרי קומפאני. מה הוא אשם בגולים שקרדיף כבשה? קלישי (מדוע קולארוב לא בהרכב?), הארט וזבאלטה היו אחראים ישירים, לסקוט לא היה חלק בהם. לצערי סיטי תהיה פגיעה הגנתית תחת פלגריני, זה מאמן שדוגל בכדורגל התקפי ומפקיר את ההגנה. כך היה בכל הקבוצות שלו, או ברובן.

כמו שכתבתי, יש לו חלק גדול בהפסד, אם זה בחילופים המטופשים (דז'קו היה הכי טוב על המגרש ואתה מוציא אותו? נבאס בהברקה אחת יכול לבשל גול) ובסף שבירה הנמוך של השחקנים. אני לא הרגשתי שיש סדר במשחק של סיטי, שיש בעל בית על הספסל. יכול להיות שזה עוד מוקדם לשפוט אותו - אולי הוא זקוק לזמן נוסף כדי להשפיע על הקבוצה, אבל זה לא תירוץ להיראות כך מול עולה חדשה. מלכתחילה לא אהבתי את המינוי שלו, היו מועמדים טובים בהרבה בשוק. כשבוחנים את פלגריני מול מנצ'יני לא רואים הבדלים גדולים, אם כבר - מנצ'יני מאמן עם רזומה טוב יותר, ואחד שכבר מכיר את השחקנים. אולי היה עדיף לתת לו להמשיך לעבוד במקום להחליף אותו במאמן פחות טוב ממנו. לא הבנתי את ההחלטה הזו. אישית, הייתי בטוח שאם מפטרים את מנצ'יני זה יהיה בשביל מאמן בכיר באירופה. התבאסתי, מודה.

עוד משהו לגבי נאסרי, סיטי מאבדת את השחקן הזה וחבל. הרכישה של פרננדיניו נראית לי מיותרת, בטח בסכומים שנזרקו עליו. נאסרי יכול לשחק לצד יא יא, זה לא יפגע במשחק ההגנתי. בנוסף, לא יקרה כלום אם סילבה יראה קצת ספסל במשחקים הבאים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/13
  2. Kompany Member

ראשית כל אני ממש משנה את דעתי ב180, מאחד שתפס באופן שלילי במיוחד את הפיטורים של מנצ'יני שיניתי צד ובדיעבד אני מאוד מרוצה מהפיטורים של מנצ'יני על אף שהוא אחד ממנהלי המשחק היותר טובים היום (האנשים שחושבים שהכניסה של יאיא יותר קדימה היא הגנתית לא מבינים הרבה, העיניין הוא שיאיא כ"כ רב גוני שהוא יכול לשחק בכל מקום ויבוא שם משהו אחר ממנו לידי ביטוי) הוא פשוט לא הספיק באפסקטים אחרים ועצם זה שהוא בזבזן כרוני- לא משהו שמוסיף לו. אני כמעט בטוח שאילו האיטלקי היה נישאר באייסטלנדס הוא היה מביא את קבאני בכל מחיר ושולח את דז'קו בכיוון ההפוך וזה דבר שמאוד היה קשה לי לקבל, גם הדבר שפלאט אמר על HART OUT BEGOVIC IN עוד בקיץ זה דבר שנורא קשה לי, מלבד ההערכה הרבה שלי להארט על סמך מה אתה בכלל כ"כ נחרץ? אז כל מי שמפגין חצי עונה חלשה ישר גורלו נחרץ? חוץ מיזה שבמקרה הכי גרוע יושב לך פנטלימון הרומני שהוכיח את עצמו מאוד עד היום, למה ישר לרוץ ולבזבז?

פלגריני משום מה ניראה לי יותר מבטיח, המשחק מול קארדיף לא קובע שום דבר שכן 2 גולים הגיעו מקרנות שהיו חייבות היו להיעצר ע"י הארט וזבאלטה ובכל זאת, קורה... מה גם שצריך לתת למאמן זמן ואת התרומה שלו לעומת מנצ'יני ניראה בסוף העונה.

נדבד היקר, למען האמת לסקוט תמיד היה בלם חסר ביטחון וטוב רק כאשר קומפאני המדהים היה לצידו (באברטון הסיפור היה טיפה שונה אבל פה אנחנו מדברים על סיטי), את האי שקט שלו מריחים מקילומטרים ובלם כזה אני מעדיף שיהיה רביעי בהיררכיית הבלמים- בליגת האלופות בכל אופן (אחרי רכישה של עוד בלם- סהקו\דמיקליס). ובוודאי שנסטאסיץ' כבר בגילו הצעיר מאוד עדיף עליו.

3. Kompany Member

אז אגוארו רק עושה וידוי הריגה בנוגע לכל השמועות עליו ואומר שהוא מעולם לא חשב לעזוב את סיטי ושהוא מאוד אוהב את המועדון, את העיר וכדומה... בין היתר גם אומר ש'גם אם אולי נשלחה הצעה או שתיים לא הייתי מעוניין בהם'.
    עוד הוא מוסיף ואומר שהקבוצה שואפת לזכות בכל ה-4 התארים כלומר צ'מפיונס,פריימרליג, CARLING, FA

רק שיחזור לכושר המפחיד שלו....

4. GentlePunter Member

עם איך שאינדפדיינטה נראים בעונת הירידה ההיסטורית שלהם הוא עוד עלול לתפוש מטוס באימפולסיביות כדי להציל את המולדת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Kompany Member

אז מחר תתרחש הגרלת הבתים במונאקו, הינה הדרגים: http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F2674185

הבית שרוב הסיכויים הולך לצאת לנו על פי "גבי-הימורים":
    ברצלונה, פסז', סיטי, נאפולי

די צפוי... ומצחיק שאחרי כל הגרלה עד היום ראיתי אותנו כבטוחים לסיים במקום השני אחרי באיירן מינכן וריאל מדריד בהתאמה ואף אולי ליגנוב את המקום הראשון, הייתי ממש אופטימי.. היום גם בבית שיהיה הרבה יותר קל על הנייר (אין סיכוי שזה יקרה, לא לפי ההסתברות המטורפת שהקבוצה המדהימה שלנו יצרה) אני לא יהיה שקט לרגע על אף שאני סומך על פלגריני בצ'מפיונס הרבה יותר משאני סמכתי על מנצ'יני

לא יכול לחכות כבר!

6. Kompany Member

כל קבוצות הפריימרליג ניכנסות לסיבוב הקרוב בCARLING CUP וכאמור גם סיטי, המשחקים יערכו ב24-25 בספטמבר
    אנחנו הוגרלנו לארח את המשחק בבית ולא אחרת מאשר מחזיקת גביע הFA, וויגאן תעשה את דרכה לאייסטלנדס :aaa12:

7. cityblues beter dead than red

סוף סוף הגרלה סבירה...
    באיירן
    סצקא
    סיטי
    פלזן

צסק"א לא קלה ומחכה לנו משחק אחד מוקדם בכפור...
    אם אנחנו לא עולים...אני קופץ מעזריאלי בלי מצנח...

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/13
  8. פול סקולס Member

פעם שלישית בשלוש שנים שאתם מקבלים את באיירן, לא ככה?
    לפחות שתי הקבוצות האחרות הן לא משהו מטורף (למרות שמשחק בכפור הרוסי, כמו שנכתב מעליי, זה לא תענוג גדול). אתם אמורים לעלות.

9. Becks Member

לא, עונה שעברה הם היו בבית המוות עם דורטמונד, ריאל ואייאקס. אם אני לא טועה, בפעם האחרונה שהם היו באליאנץ ארנה, היה את הסיפור שטבז סירב לקום מהספסל ולהתחמם.

10. Kompany Member

הלם בעולם! אשכרה הגורלנו לבית שהוא לא בית המוות אליו אנחנו מוגרלים כבר 3 שנים ברציפות...
    על אף ההגרלה הנוחה על הנייר אין לזלזל בצסק"א שהיא קבוצה מעולה ומובילה בצדק כרגע את הליגה הרוסית שלדעתי היא החמישית בטיבה באירופה (ביחד עם הצרפתית)

אחרי הכל אני סומך על פלגריני לעשות את העבודה כמו שצריך, COME ON CITY!

בקשר לחלון העברות, סיטי קרובה לסגור את העברתו של דמיקליס בתמורה ל3.5 מיליון ליש"ט

אה וכן: זו פעם שלישית בארבע שנים שאנחנו מקבלים את באיירן מינכן - בפעם הראשונה זה היה במסגרת הליגה האירופית.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/13
  11. נדבד Member

גם המקום הראשון הוא בר השגה.

12. בונקר מפואר Member

?
    אני דיי בטוח שלא שיחקנו בליגה האירופית מאז שהוקמה...

13. Kompany Member

גביע אופ"א \ ליגה אירופית - SAME SHIT

אני כמעט בטוח שהיה בית הכולל את סיטי, באיירן ויובנטוס

14. בונקר מפואר Member

הפעם האחרונה בה היינו בגביע אופא הייתה ב2007/08, ולא שיחקנו איתכם.
    אתם אכן הייתם בבית עם יובנטוס ב2010/11, אבל אין לנו קשר לזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

15. פול סקולס Member

WTF גם אני זוכר משהו עם סיטי, באיירן ויובנטוס. בטוח שזה לא קרה?

מצב נושא:
הנושא נעול.