מנצ'סטר סיטי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. cityblues beter dead than red

2. d1231 Member

3. cityblues beter dead than red

הפציעה של דמיקליס-חוסר מזל משווע...
    להביא שחקן שאמור למלא לך חור משמעותי ולאבד אותו ל 6 שבועות טרם לבש את החולצה...

אולי כל הדרכים מובילות לכך שבויאטה יהיה הבלם הצעיר הבא שלנו?

מה שבטוח,גארסיה לא יהיה בלם יותר (כך אני מקווה).

פשוט מתסכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

4. Kompany Member

אז זה מה שהשחקנים שלנו עשו אתמול בנבחרת:

נתחיל עם אנגליה שם הארט השלים 90 דקות ללא מעש, מילנר ניכנס כמחליף.

בספרד נבאס ונגרדו ניכנסו כמחליפים והיו שותפים לגול השני של הלה רוחה כאשר נבאס היה בתפקיד המבשל ונגרדו שנימצא בכושר מעולה בתפקיד הכובש. דויד סילבה וגארסיה נישארו על הספסל...

בבית A סרביה ביחד עם קולארוב ונסטאסיץ' השלימו 90 דקות בתיקו 1 מול קרואטיה שבעצם הבטיח את הישארותם בבית בקיץ 2014. עוד באותו בית, קומפאני לעומת השניים מסרביה יהיה בברזיל וככל הניראה מהמקום הראשון (2 המשחקים האחרונים קלים באופן יחסי והם אמורים להשיג בסה"כ 3 נקודות מה-6), הקפטן אגב לא שיחק אתמול בגלל פציעה.

בוסניה של דז'קו הפסידה אתמול לסלובקיה של ולדימיר ווייס האקס 1-0, אדין השלים 90 דקות.

נאסרי וקלישי נציגנו בצרפת פתחו על הספסל בתיקו המביך בגאורגיה כאשר הראשון עוד ניכנס כמחליף 12 דקות לסיום.

במונטונגרו יובטיץ' היה על הספסל בתיקו מול פולין, כניראה עדיין לא כשיר במאה אחוז אחרת קשה לי למצוא סיבה שיסופסל.

פנטלימון מרומניה ורקיק מהולנד לא לקחו חלק במשחקים של הנבחרות שלהם.

5. cityblues beter dead than red

מסתבר שקומפאני אליל לא רק במנצ'סטר...

לאוהדי בלגיה לא מפריע שקומפאני פצוע ובכלל לא בסגל...כמה אהבה,כמה סגידה לשחקן הענק הזה...

ושמישהו שוב יכנס לזבל לי את המוח על וידיץ'

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור וידיץ לקומפאני?

7. cityblues beter dead than red

אין קשר...

סתם עקיצה לאלה שגררו אותי לויכוח טפשי מיהו הבלם הטוב ביותר במנצ'סטר.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הויכוח טיפשי בגלל מפגן האהדה של אוהדי בלגיה?
    אני אישית חושב שוידיץ' עדיף, בטוח שלא חושב שהדיון טיפשי או לא לגיטימי.

9. cityblues beter dead than red

שמדובר בשני בלמים שווי כוחות מהדרג הבכיר ביותר-הויכוח טפשי.
    לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו ושניהם מפלצות.
    במקרים כאלו כל צד נוקט עמדה (טבעית) של הקבוצה שלו ומושך אותה אליו.
    אני בטוח שבניגוד אליך (שאני מכבד את עמדתך) יכנסו אוהדים "נייטראלים" ויגידו שקומפאני טוב יותר.
    אני טוען שזה ויכוח סר טעם.

זה מזכיר לי את התקופה שלי כילד (מי חשב אז על מחשבים או על לשלוף ויקיפדיה) שקבעו לי שבקנבאואר הוא השחקן הכי טוב בעולם,ג'ון טרוולטה הוא הרקדן הכי טוב בעולם וטום ג'ונס הוא הזמר הכי טוב בעולם ולך תבנה עם זה מדינה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונת שהויכוח טיפשי כי הוא מיותר, אוקיי, עם זה אני מסכים.
    חשבתי שאמרת שהויכוח טיפשי כי ברור שקומפאני טוב יותר.

11. cityblues beter dead than red

דויד סילבה נפצע באימון נבחרת ספרד

הוא מחוץ לסגל של הנבחרת וכמובן שהוא בספק למשחק מול סטוק...
    ועל זה נאמר סעממממק על פגרת הנבחרות הארורה.

יום כיפור הולך להיות חם ויבש מהרגיל...אני הולך לספור את השניות עד מועד סיום הצום ולצפות שסטוק לא יהפכו לי את כיפור לתשעה באב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/13
  12. Kompany Member

משחק מגעיל של סיטי היום. אילו הייתי יודע הייתי מעדיף כבר לצום... לא פיספסת כלום סיטיבלו
    גועל נפש, שום דבר ממה שהובטח כאשר פלגריני נחת (משחק יפה שיביא ניצחונות שיביא תארים) לא מומש, שום שליטה במרכז המגרש אלא הרחקות לנגרדו שיוריד כדורים...

אם ניכנס קצת לעומק אז הופעת בכורה סולידית של יובטיץ', היה נחמד מאוד, לבטח לא הגיע לו להיות המוחלף הראשון. נאסרי פרווה כרגיל - אני אישית התייאשתי ממנו וחושב שכדי שישחק בקישור האחורי כפי ששיחק בעונת השיא שלו בארסנל ובכלל הייתי עובר ל4-3-3. גם עצם זה שפלגריני משחק עם יאיא כקשר היותר דפנסיבי מבין שני הקשרים האחוריים גורם לנו להיראות כמו שאנחנו ניראים- יאיא הוא אחד השחקנים היותר שלמים שראתה העמדה לאורך ההיסטוריה אבל היתרונות שלו בהתקפה עולים על היתרונות שלו מההגנה אז למה לעזאזל? רודוול יכל לעשות אותו דבר מאחורה.
    נמשיך? זבאלטה במשחק חלש מאוד, לא זוכר ממנו תרומה כ"כ אפסית בהתקפה. בגדול הארט היה טוב במעט המצבים שנבחן בהם ולדעתי נסטא הוא המצטיין שאחרי המשחק התראיין לCITYTV ואמר שלדעתו הוא יכול לשחק הרבה יותר טוב. אני אוהב אותו!

השחקן שהכי חסר לנו זה קומפאני, עזבו את התרומה ההגנתית האדירה שלו, רק רוח המנהיגות שלו הייתה דוחפת את הקבוצה קדימה. כמה שאני מתגעגע אליו...

גמר חתימה טובה ושבוע טוב לכל חברי הפורום :aaa12:

13. Kompany Member

בגלל שהגעתי בדיוק בשריקת הפתיחה מהעבודה לא היה לי זמן לעדכן הרכב אז:
    הארט
    קולארוב,נסטאסיץ', קומפאני,זבאלטה
    פרננדיניו, יאיא
    נאסרי,אגוארו,נבאס
    דז'קו

אז אין לי מושג מי אלה ויקטוריה פלזן והם גם נורא חלשים אבל עם איך שסיטי ניראת (סיטי אמורה לידרוס אותם) אני לא אתפלא אם הם עוד יספיקו לעקוץ אותנו עד סיום המשחק.
    בראש ובראשונה אגוארו, אני לא מבין איזה דיבוק ניכנס בו אבל הוא נהיה אגואיסט ברמות של רונאלדו ובלי שום הצדקה, לוקח את הכדור ורץ ורץ ורץ והוא עושה את זה מתחילת העונה! הוא פשוט רץ עד שהוא מאבד את הכדור. הייתי מכניס את יובטיץ' במקומו בסביבות הדקה ה-60 אם הוא לא מתאפס על עצמו כי זה כבר נימאס.

לעומת אגוארו ההגנה בראשות קומפאני ניראת מצויין, כמה התגעגעתי לקפטן שלנו. כמה שקט הוא מכניס להגנה. יאיא מתחיל להיכנס לעיניינים וניראה כמו שאני אוהב ליראות אותו בסה"כ, נאסרי מצויין לשם שינוי ואגף שכולל שחקן סטייל נבאס אני לא אוהב ואני אמרתי את זה כבר, אומנם נבאס הוא שחקן מעולה אבל הרבה יותר עדיף לדעתי שיהיה האס מהספסל שמשנה משחק כי אני פשוט מעדיף את סילבה בצד הזה (נכון שהוא פצוע, אני פשוט יודע שגם אם הוא היה כשיר הוא היה משחק במקום נאסרי ולא לצידו של נאסרי).

COME ON CITY

14. Kompany Member

ככה אני רוצה ליראות את סיטי שלי משחקת! נקווה שהיכולת של המחצית השנייה תימשך גם בדרבי החשוב

נאסרי הטוב ביותר על המגרש אחרי יאיא, מדהים, עכשיו הוא יעלם שוב ל7 משחקים ואז יצוץ משום מקום ויקח הפסקה שוב, כמה שהשחקן הזה ענק רק שישאר יציב אמן.
    במחצית הראשונה יאיא התחיל להיכנס לעיניינים ובמחצית השנייה הוא כבר ניכנס לעיניינים, המשחק הכי טוב שלו מתחילת העונה ואני חשבתי שכבר לא ניראה אותו כזה, ענק ענק ענק. והגול שלו ענק עוד יותר.
    אגוארו בדיוק לאחר מה שכתבתי בישל לדז'קו ואז גם בעזרת דיוק מצויין הכניס גול ואילו לא השוער הוא היה גם משלש את מונה הכיבושים שלו.
    ההגנה בראשות קומפאני זה עולם אחר, נסטאסיץ' בלוק אבל הוא לא מספיק נוח עם הכדור, לפעמים זה טוב שהוא לא לוקח סיכונים מיותרים וישר מרחיק אבל לפעמים גם כשיש לו אופציות הוא מעדיף להרחיק, אני מאמין שככל שהתבגר כך יהיה לו יותר ביטחון בקטע הזה, מה שכן הסרבי נהדר בהגנה וגם זבאלטה וקולארוב בצדדים היו בסדר גמור בסה"כ
    היחיד שהוא עוד לא הכי ניכנס לעיניינים זה פרננדיניו אבל אני בטוח שזה יבוא.

איזה כיף... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

כמה אני שמח ולמרות שמדובר בסה"כ בויקטוריה פלזן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx סופסוף להתחיל ברגל ימין את המפעל הזה

15. Kompany Member

אגב גם אקס סיטי, ולדימיר ווייס עם הופעה מצויינת במדים של אולימיפאקוס אמש מול פסז' כאשר גם קינח עם אחד השערים היפים של המחזור:

מצב נושא:
הנושא נעול.