מנצ'סטר סיטי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. cityblues beter dead than red

איסטלנדס הגדול מכולם!

נגמר הסבל...מתחיל האקשן,תצא מהפיצה (אגב-הפיצה הטובה ביותר בשרון) ותגיח אלינו מידי פעם.
    מתגעגעים אליך כאן.

עוד שלוש וחצי שעות,זה נראה כמו שלוש וחצי חודשים נווווווווווווו....

ובינתיים,ביום היסטורי של פתיחת עונה חדשה יש לנו מלך לעוד 4 שנים!

פבלו זבאלטה חתם ל-4 שנים נוספות בקבוצה

2. eastlands Member

התחלה רצחנית! שער בדקה 6 וכבר זה לאחר לחץ עבד יופי! נאבאס זאבי מימין סילבה קליש משמאל מראה טוב, דזקו מעולה!
    חבל על קומפני מקוה שזה לא רציני הבשורה היא שנסטאסיק חוזר!
    כולם שמחים הגול, רעבים ומחויבים, סימנים טובים
    מברוק פלגריני
    י שנה טובה

3. Kompany Member

דניס סוארז ההבטחה הגדולה מסלטה ויגו נחת היום בברצלונה וצפוי להשלים מחר את הבדיקות הרפואיות שם ולחתום על חוזה.
    סיטי בלוז, יש לך אולי מושג למה הוא בחר לעזוב? שמעתי משהו שפלגריני לא בונה עליו ואני שואל איך? הרי מדובר בשחקן עם הפוטנציאל הכי גדול במחלקת הנוער\מילואים כניראה...

קצת מהכישרון המדהים...

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/13
  4. cityblues beter dead than red

Kompany

אתה מעורר פה את המתים...מדובר בכישרון ענק ששמנו עליו עין עוד שהיה בסלטה ויגו וברצלונה לא חשבה עליו.
    אנחנו ליטשנו אותו שיפשפנו אותו והוא היה מיועד להיות סילבה הבא שלנו,אני מעריך שכבר השנה היינו זוכים לראות אותו בסגל הבוגרים משותף במשחקי גביע הליגה.
    אבל אז הגיעה אליפות העולם עד גיל 20 ופתאום ברצלונה ראתה שיש יהלום ספרדי שלא משחק בספרד ואפשר לפתות אותו...וזה מה שקרה.
    מהרגע שהתחיל מכבש הלחצים ידעתי שאין דרך חזרה, סידרת התרגילים ששתי הגדולות עושות בשביל להביא אליהם כשרונות ספרדים הן מהסוגים הנאלחים ביותר.
    זה קרה לעוד שחקנים שהמפורסם ביותר הוא פאברגס שאוהדי ארסנל עד היום מתאבלים עליו.
    אגב-ריאל בזמנו ניסו לפתות גם את סילבה אחרי המונדיאל אבל ירדו ממנו אחרי שהבהיר חד משמעית שהוא מחוייב למועדון בו חתם.

יגיעו כל מיני מעריצי לה ליגה בשביל לסתור את דבריי אבל זו דעתי ודעת רבים.
    מה שמפליא אותי באמת היה סכום המכירה-1 מיליון פאונד,זה הכל?
    מזכיר לי את הפאונד הבודד שארסנל הוסיפה לליברפול על סוארז.
    הוא שווה הרבה יותר ועוד 4-5 שנים ברצלונה תעשה קופה שמנה על המכירה,אלא אם ראשי המועדון התחכמו וראו את הנולד והוסיפו סעיף של התחלקות ברווחים במכירה עתידית של השחקן.

5. Kompany Member

הבינותי.. ואם זיכרוני אינו מטעה אותי כבר קראתי דברים דומים ממך, הכוונה שלי הייתה מהצד של סוארז- האם לא הובטחו לו דקות שהוא ממהר לעזוב? בכל מקרה אני אישית מאוד אהבתי אותו ומאמין שעוד נישמע ממנו (נכון ליום שאחרי עזיבת הספרדי הכישרון הכי גדול באקדמיה הוא לופז הפורטוגזי- כבר ראינו אותו משותף בכמה משחקי גביע ואני בטוח שעוד נשמע ממנו, כישרון מדהים).

בכל אופן, היום זה היום בו מארק יוז ביצע את הרכישה הטובה ביותר שלו לשם שינוי ואחת הטובות שלנו בכלל מאז המועדון נירכש בידי השייח'- היום מלאו לקומפאני 5 שנים במועדון ואני כולי בתקווה שהוא לכל הפחות יכפיל את השהות שלו פה - שחקן נשמה.

ואם כבר אנחנו עוסקים בבלמים ובכישרונות אז רקיק שהושאל לפסוו איינדהובן לא מפסיק להרשים, אמרתי שאני יעקוב אחריו קצת בהולנד ויצא לי לצפות בו ב2 משחקים כאשר אחד מהם היה בליגת האלופות מול מילאן ומדובר ביהלום. ההולנדי הזה יכול להפוך לבלם ענק ולא לשווא הוא קיבל זימון ראשון לנבחרת הבוגרת של הולנד.

6. Kompany Member

סקוט סינקלייר יעבור ב24 השעות הקרובות בדיקות רפואיות בווסט ברומיץ' וצפוי לעבור שם עונה אחת בהשאלה...
    בסה"כ אין לו מקום על הספסל וזו החלטה טובה מאוד בשביל המועדון וגם בשבילו, רכש כ"כ מיותר של מנצ'יני - לא הבנתי אותו. תמוה ברמה של הרכישה של מאייקון...

נאסרי מדבר על כך שכל התחרות הזאת בהרכב שלנו היא רק תוציא ממנו את המיטב, אני אישית מעריץ את הצרפתי, שחקן עם יכולות מדהימות אבל הבעיה שהוא לא יציב, בכל אופן בין כה וכה - הוא הבאנקר למשחקים מול ניוקאסל וטוטנהאם שם הוא תמיד השחקן המצטיין שלנו, מול התרנגולים זה מובן אבל משום מה הוא גם אוהב תמיד להעניש את ניוקאסל (המחצית הטובה ביותר שלנו בעונה שעברה הייתה המחצית הראשונה בסנט ג'יימס פארק שם נאסרי גם היה השחקן המצטיין- הלוואי שיציג יכולות דומות לעיתים קרובות יותר, איזה קלאסה של שחקן).

קארדיף, תיזהרי...

7. Becks Member

עבר.

http://www.wba.co.uk/cms_images/news/sinclair-a151-1008228_478x359.Xxx

8. cityblues beter dead than red

בשעה טובה נפטרנו מהסרח העודף הזה...
    עזבו את זה שהיכולת שלו בקבוצה שאפה ל-0...
    הדבר שהכי הפריע אצלו הוא שבת הזוג "המפלצתית" שלו בגלל שהשם של חבר שלה קשור למנצ'סטר סיטי כל ידיעה רכילותית שנגעה לה הופיעה ב newsnow עכשיו שווסטברום יסבלו.
    אגב-היא נמשכת לשחקני כדורגל ממנצ'סטר סיטי,לפני זה יצאה עם מיקה ריצ'ארדס וריס וובארה.

זאת "הפושעת",השחקנית הבריטית הלן פלאנאגן...
    http://1.bp.blogspot.com/-P1iK8vfHmvs/UYKS9JZIvWI/AAAAAAAA9Rs/q7yb6dBtrIk/s320/HELEN-FLANAGAN-boob-job-revealing.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/13
  9. cityblues beter dead than red

אגב Kompany

אם אתה חושש שסינקלייר יתנקם בנו במשחק הבא (כפי שבדרך כלל קורה לנו מול אקסים) אז אתה יכול להירגע כי ההסכם הוא הסכם השאלה בלבד והוא אינו יכול לשחק נגדנו.

10. Becks Member

לא יודע את כל פרטי העסקה אבל זה נשמע הגיוני שהוא כן יוכל לשחק נגדכם. לפי מה שאני מבין, זה לא שאתם משלמים לו את המשכורת בתקופה שלו בברומיץ' וחוץ מזה הם שילמו לכם עליו 2 מיליון פאונד.

11. Mellow29 Kopite

זה לא משנה מי משלם את המשכורת, לפי חוקי הפרמיירליג שחקן מושאל לא יכול לשחק נגד קבוצת האם שלו. אני לא יודע איך זה עובד בשאר הליגות בפוטבול ליג.

12. StevieG Member

קומפאני ייעדר חודש. בלי נסטסיץ' גם, מי ישחק בלם לצידו של לסקוט?

13. GentlePunter Member

נסטסיץ' ברמת סבירות גבוהה לחזרה כבר ביום א'.

14. Kompany Member

וסתם לידע כללי, במצב כזה יש את בויאטה שאמור לקבל את הצ'אנסים שלו או את חאבי גארסיה שיכול לסתום את החור.

אגב, אני מאוד מקווה שבסופו של דבר לא נירכוש בלם כי אני מאוד מאמין בילדים הצעירים שלנו, בויאטה שהיה טוב בסה"כ מול באיירן במשחק הידידות וברקיק שמשחק כבלם פותח אצל פסוו איינדהובן בהשאלה ולא מפסיק להרשים...

בע"ה עונה הבאה רביעיית בלמים הכוללת את קומפאני, נסטאסיץ', רקיק ובויאטה :aaa031:

כמה סאביץ' חסר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. cityblues beter dead than red

חאבי גארסיה הוא טלאי,אל תשכח את זה.
    טלאי שיכול למלא את החור מול קבוצות שמתבססות על כדורים גבוהים כמו סטוק וסנדרלנד.
    מול קבוצות זריזות עם חלוצים מהירים שממתינים לשבור את קו האופסייד הוא ישתרך בריצות חסרי סיכוי אחרי חלוצים ויעלה לי את מפלס החרדות.
    יש כמובן את ריצ'ארדס שהוא התגלה כבלם לא רע,אבל יש לו את הבעיה של תעוזת יתר (שנובע מתפקידו הטבעי כמגן ימני) והוא מוצא את עצמו מזניח את עמדת הבלם.
    בכל מקרה למיקה יש מתיחה בברך (פציעה טורדנית שמלווה אותו בכל מהלך הקריירה).
    נסטסיץ' יחזור ביום ראשון,כך בכל אופן אני מקווה שיהיה לאחר האימון כשירות האחרון שלו שייערך מחר.
    אם לא יהיה כשיר-הספרדי המוגבל יפתח ביום ראשון מול קארדיף בתקווה שעד שבת הבאה יגיע בלם טבעי הולם.

Kompany
    סאביץ'? אפילו לא בצחוק!

מצב נושא:
הנושא נעול.