מנצ'סטר סיטי 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Kompany Member

ביחייאת סיטיבלו, בתור אחד שרואה כבר עשרות שנים ליגה אנגלית - היה בלם חלש כמו סאביץ' באחד המועדונים הגדולים? לחשוב שבפירנצה לקחו ברצינות את הקטע של הטרייד סאביץ'+כסף בעבור נסטאסיץ' והשאירו אותו שם עד היום כבלם פותח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל אופן, לפי ה-ESPN פלגריני ממתין שאתלטיקו תוריד את ה-5 מיליון אירו שהם דורשים בעבור דמיקליס - כלומר לפי איך שאני רואה את זה, במוקדם ובמאוחר הארגנטינאי מלא הניסיון ינחת באייסטלנדס. עכשיו מצד אחד אני שמח שמביאים בלם שכבר נושק לגיל הפרישה כך שאולי יש לרקיק ולבויאטה יותר סיכוי לפרוץ כי אני באמת מאמין בהם ומצד שני בכל זאת ואחרי הכל מביאים בלם...
    אז כל שנישאר זה ליראות איך דמיקליס יהיה כי בכל זאת מדובר בבלם שבילה המון שנים בבאיירן ובעונה האחרונה גם נבחר להרכב העונה בליגה הספרדית ולאחל לו בהצלחה אם אכן יבוא.

עכשיו בקשר לפציעה של קומפאני, למזלנו הרב הוגרלנו ללוח משחקים די קל הגנתית כאשר הוא בין היתר יכלול את קארדיף, האל, פגרת נבחרות ואז סטוק כך יעבור לנו החודש בלי הקפטן שאמור לחזור כבר לקראת הדרבי הגדול. מאוד מקווה שהפציעה לא תגלוש ליותר מחודש כי אני לא רוצה ליראות את לסקוט\ גארסיה מול ואן פרסי... שתהיה החלמה מהירה!

עד כאן מעדכוני Kompany, בחזרה אליכם...

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/13
  2. Cup of Tea Liverpool, UK

סוטיריוס קיריאקוס (ליברפול).

3. GentlePunter Member

אבל הוא שאל על מועדונים גדולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

קח בקלות, אני מאד אוהב את ליברפול וחושב שאין הרבה מועדונים גדולים ממנו.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

מילא היינו מדברים על קבוצה גדולה, אז על זה יש ויכוח אחרי מה שהודג'סון ודלגליש העבירו אותנו בשנים האחרונות. עכשיו עם ברנדן אני מאמין שחזרנו להיות שוב קבוצה גדולה, ככה אני מרגיש. אבל מועדון גדול? פה אין בכלל שאלה וככל הנראה לא תהיה גם אף פעם עד סוף העולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.

שתהיה אחלה שבת עם כדורגל איכותי ותוצאות טובות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. cityblues beter dead than red

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  6. Mellow29 Kopite

על רגל אחת: מייקה ריצ'ארדס של PSG, בלי הקטע של הפציעות. שחקן בית שגם היה קפטן בכל נבחרות הנוער ובגיל 17 הקפטן של הקבוצה הבוגרת של PSG. מאז הביאו לו את אלכס, טיאגו סילבה ומרקיניוס על הראש וההרכב הראשון די חסום בפניו ע"י כל מיני שכירי חרב. כנראה שהקיץ נשבר לו סופית עם ההגעה של מרקיניוס ב-35 מ' יורו, הוא זה שדוחף למעבר כי הקריירה שלו חשובה לו.

7. GentlePunter Member

ובפרט מונדיאל 2014 ומעמדו בנבחרת צרפת.

8. Kompany Member

אני יוסיף לMellow29 ואומר שהוא שחקן שחקן ואני לא רואה אותו נופל בהרבה ממארקיניוס לדוגמא שרכשו ב35 מיליון אירו, אני שמח על ההתעניינות כי הוא חתיכת מפלצת הגנתית (אבל זה יבוא ע"ח...) שיודע גם לעשות דברים בהתקפה.
    קצת מאכזב בשבילו היחס המגעיל שקיבל מPSG... הקבוצה שתיזכה בו, תיזכה במלוא מובן המילה.

9. פול סקולס Member

בשקט בשקט הדיון של המועדון הזניח הופך להיות מקום שכיף להיכנס אליו... סחתיין לכולכם.

אם חס ושלום הייתי אוהד של סיטי הייתי מרוצה ממה שמסתמן כמהלך המחשבה של פלגריני (כמובן שהתקציב הבלתי מוגבל עוזר גם כן); נדמה שהוא כל הזמן מחפש איך לשפר את הסגל.

אתמול בדרך למשחק של הרטה ברלין ראיתי בתוך זרם האוהדים הכחול גם בחור אחד עם חולצה תכולה, 42, טורה יאיא. מסתבר שהוא וחבר שלו שהלך לצידו הם מאנקונים, וסתם כמוני חיפשו להתבשם באווירת הבונדסליגה. החלפנו קצת באנטר.. היה כיף.

אני אגב צופה ניצחון קליל שלכם אצל קארדיף (לא מנסה 'לנחס'.. אף פעם לא התחברתי לשטות הזאת). פערי איכות גדולים מידי.

10. Bender Member

http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/015/orly.Xxx

11. פול סקולס Member

כן, really.
    פעם, לפני שהמון כותבים עברו לפורום המתחרה, היה באייסוקר מנהג 'לנחס' את הקבוצות שאתה שונא... זה היה בלתי נסבל לרפרף בדיונים, כל הודעה יותר מעייפת מהשנייה.

בכל אופן, מישהו יכול לחוות דעה על המשחק? אני מופתע.

12. GentlePunter Member

1. לסקוט וגארסיה לא מתאימים להיות צמד הבלמים אפילו של צ'סטר סיטי שעלתה השנה לליג 2.
    2. ג'ו הארט צריך להפסיק לשתות לפני משחקים ובמחצית.
    3. פלגריני עשה לא פחות טעויות משחקניו, וצריך להישמר מהסטיגמה שכולם מחכים להדביק לו.
    4. קמפבל... פעם שד אדום תמיד שד אדום. אולי בכל זאת טוב עשה וינסנט טאן שהעביר את קרדיף מכחול לאדום?
    5. הליגה הטובה בעולם ושימותו הקנאים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  13. cityblues beter dead than red

את מה שרציתי לכתוב רמי תימצת את זה ל-5 משפטים והשתיק אותי כמעט לגמרי!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ובכל זאת,אני חייב להתייחס למשחק ולא רק להפסדים.

ראשית,מאסיב שאפו לקארדיף ולאוהדים המדהימים שלה שיצרו אווירה מחשמלת,על הלחימה והאנרגיות שמילאו את האצטדיון מגיע לאדומים/כחולים את מלוא שלושת הנקודות.

מישהו כתב כאן לקארדיף "ברוכים הבאים לפרמיירליג" אני דווקא הייתי כותב אותו דבר לפלגריני.
    המשחק אתמול היה תעודת הוקרה לפרמיירליג.אין משחקים קלים כאן מנואל!
    כל משחק צריך להתייחס בכובד ראש והכרה בסיסית של הקבוצה שבאה מולך-כאן אין אוסוסונה,לבאנטה וחטאפה שתחטוף.
    אני דווקא רוצה להנחית את האחריות גם על קיד שאמור להסיט את פלגריני לעובדה שקארדיף היא קבוצה שתילחם עד טיפת דמה האחרונה במשחקה הראשון בפרמיירליג,עם שחקנים כמו בלאמי, קונולי, קלרוקר, ווית'נגהאם אתה לא פותח עם נאבאס ואם אתה רואה שסילבה לא מסתדר אז תוציא אותו ותכניס את רודוול או מילנר.
    במשחק הזה גם הייתי פותח עם נגרדו ודזקו כאשר יאיא משחק מאחורי החלוצים כאשר פרננדיניו ורודוול מחפים מאחור.

ממש חכם מבחינתי לבוא אחרי משחק ולהצביע על הרכב,אבל החילופים היו תמוהים-למה היה צריך להוציא את פרננדיניו? למה מילנר היה צריך להכנס כל כך מאוחר שהלחימה שלו היתה בפיגור שני שערים?
    מה הרפיון הזה בקרנות?
    מה הליווי הזה שעשה קלישי לבו קיונג בשער הראשון?
    מה יהיה עם הארט? השער השני היה באשמתו הבלעדית וחוסר הבטחון שלו בכדורי גובה זועק לשחקים.
    למה עזב זבאלטה את קמבל בקרן השניה? שנכנס עם הכדור בתוך הרשת על הגוף של סילבה.

ומעל הכל-גארסיה לא בלם,לסקוט בלם רביעי בלבד ועם שני אלה אתה לא יכול להחזיק קבוצה!

אהבתי את המחאה של הקהל בכחול שעשה דווקא לאדום של טאן.
    וינסנט טאן-נראה כמו מנהל מחנה שבויים בויטנאם,שהוא מחייך כל הפנים מתעוותות-זה בגלל שהוא לא רגיל לחייך.
    דגל ענק של מלזיה ליד הדגל של ווילס מעל היציעים.
    אם יגיע יום אחד השייך מנסור וישנה את המדים שלנו לירוק (איסלאם?) ויתלה דגל ענק של האמירויות מעל היציעים-מבטיח לכם שהיחס שלי אליו ישתנה.

CTID

14. Kompany Member

דיוויד פלאט: "אם אני ומנצ'יני עדיין היינו בסיטי השנה, ג'ו הארט לא היה שם. קיבלנו החלטה להביא את בגוביץ'".
    אמירה מאוד חריפה מצד פלאט, דבר כזה יכול לרסק שחקן ואלה דברים שכל בנאדם שמכבד את עצמו לא יגיד - בטח לא על השוער הכי טוב בעולם לפני השנה האיומה הזאת שהציל את התחת של מנצ'יני לא פעם ולא פעמיים. אני מאוד מקווה שבמקום שהאמירה הזאת תרסק אותו הוא רק יחזור לכושר האימתני שלו מעונת האליפות.
    עומדים מאחוריך ג'ו!

15. cityblues beter dead than red

דיוויד פלאט מחוץ למערכת,הוא בחר בזה בעקבות הפיטורים של מנצ'יני.
    יש לי הרבה כבוד והערכה אליו אך הוא מבחוץ יכול לדבר עד אלסקה וישתעסק בענייניו.
    אין לי שמץ של מושג מה גורם לו להתבטא כך לשוער נבחרת אנגליה שאותה הוא אוהב.
    מה העניין פה?להוריד להארט את הבטחון עוד יותר?
    הארט יודע שעל הספסל יושב שוער לא פחות טוב ממנו וגם ככה הלחץ עליו הוא עצום.
    הוא בכושר רע כבר תקופה ארוכה ואין דבר יותר גרוע מלספסל אותו עכשיו-זה יכול לגרום להתדרדרות שלא תוציא אותו מהמשבר.
    ג'ו הארט הוא עדיין השוער הכי טוב לדעתי באנגליה-סבלנות והבנה היא שם המשחק עם השוער הראשון שלך,תעניש אותו ותאבד אותו.

מצב נושא:
הנושא נעול.