מנצ'סטר סיטי 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין שסיטי קיבלה פתאום איזה תיאבון ואני מניח שהקיץ שלה לא יסתיים בלי דה ברויינה/בריינה/ברויין ושמישהו כבר יעשה לכולנו טובה ויחליט איך לכתוב את השם שלו בפורום האנגלי, כי אני מניח שאנחנו נכתוב את השם הדפוק שלו לא מעט. גם כן, עד שנפתרנו משצ׳סני.

לדעתי במובן מסויים זה ישפיע על צ׳לסי, בנוסף לתוצאות האחרונות של הקבוצה, והיא תיהיה חייבת להתחזק גם כן, אחרת יצפה לה קרב אחר לגמרי על התואר העונה מצד סיטי. גם יונייטד קיבלה כאן חתיכת מכה אם בכלל הייתה מעוניינת ברצינות באוטאמנדי שהיה יכול להיות חשוב עבורה לא פחות מאשר שהוא יכול בסיטי, בטח בהתחשב בעובדה שממשחקי ההכנה בלינד הוא הבלם הפותח לצידו של סמולינג.

וכרגיל, אנחנו פותחים את דיון ההימורים מוקדם מדי וכל התחזיות הולכות לפח כבר עכשיו. אני עדיין לא מאמין שהימרתי על רוני כמלך השערים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/15
    Nigel de Jong, Kompany, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. golding מנהלים

לדעתי הפרשנים בבלגיה מבטאים את זה כך: ״דה ברונה״. אני בעד לקרוא לו KDB פשוט ;)

אלעד אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

דבי?

Gianzola אוהב/ת את זה.
  4. Kompany Member

מעיניין לעיניין ובעיניין אחר לגמרי, דנאייר הכישון הבלגי הבאמת אדיר מושך התעניינות ממארסיי, קבוצת פריימרליג וקבוצה מטורקיה לפי סקיי ספורטס. כנראה שהצרפתים הכי רציניים לגביו ואליהם הוא יעבור, להזכירכם, הם רכשו מאיתנו את רקיק מוקדם יותר הקיץ ומלבדו יש להם גם את נקולו בו היינו מעוניינים בעבר הלא רחוק ועוד בלמים מאוד מוכשרים כך שלדנאייר לא יהיה פשוט להיכנס שם להרכב אך אם יצליח להרשים בהתחלה אין לי ספק שהוא יעשה חייל שם בצרפת ואני כבר רואה איך פסז רודפת אחריו בקיץ הבא. יאללה השאלה ואינשאללה עונה הבאה מצבת בלמים שכוללת ויני, אוטמנדי, מנגאלה, דנאייר :sm_toothy10:

5. Kompany Member

http://sports.walla.co.il/item/2884415
    כתבה של הכותב הכי טוב בארץ כנראה, מיכאל יוכין - תענוג לקרוא על המאסטרו, יאיא טורה.

יש שם בין היתר ציטוט של קראגר שאומר שמדובר בזר הכי טוב שהיה בפריימרליג ביחד עם וויירה ואני כל כך שמח שיש אנשים שרואים את מה שאני אומר הרבה מאוד זמן. מבחינתי גם ה50\50 הכי גדול בהיסטוריה ולא משנה איזה עוד עוגה יבקש אני לא אזוז מהטענה הזאת.

- דרך אגב, אתמול תפסתי אותו יורד לקרקע בשביל לקחת למישהו כדור */aaa031

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאיא טורה הוא השולייה שמורח לויירה את החומר הדוחה הזה על החזה לפני משחקים. איפה טורה ואיפה ויירה של תחילת המילניום. האחד גבר מול סקולס וקין בשיאם, השני גבר על סקולס וגיגס בני 40. ורמירז. ויירה ופארלור היו גורמים לשחקן כמו טורה לברוח מהליגה.

Scouser Tommy ו-אלעד אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

טורה אחד הזרים הטובים יותר שבאו אי פעם לפרמייר ליג ואחראי ישיר להצלחות של סיטי בליגה.
    גם מבחינת מנהיגות וגם מבחינת יכולת.

לא צריך להאדיר שחקן גדול אחד על חשבון הורדת שחקן גדול אחר. חובבי הליגה נהנים משניהם.
    בגיל בו ויירה הגיע לאנגליה, טורה שיחק בקבוצה אוקראינית נידחת כך שגם מהבחינה הזו השוואה קצת בעייתית.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

ויירה היה הרבה יותר טוב, הרבה יותר מרתיע מבחינתי.
    ודי מגוחך לטעון שהוא ו וויירה היו הזרים הכי טובים שהליגה הזאת ראתה.

רונאלדו? הנרי? קאנטונה? דרוגבה? זכרון סלקטיבי.

9. golding מנהלים

טורה שחקן מדהים. כשהוא בכושר אין אף שחקן בליגה (ואולי אפילו באירופה) שיכול לעצור אותו. הבעיה איתו היא שנדמה שהוא מאבד ריכוז בקלות, במיוחד כשהדברים לא ממש הולכים.

נכון שרוב חוליות הקישור בליגה האנגלית חלשות למדי, ובכל זאת הוא עושה הכל בהליכה ובקלות לא הגיונית. חייב להודות שאני תמיד מקבל ממנו את הרושם שהוא לא מנסה מספיק, וזה בדיוק מה שמונע ממנו לקבל את ההערכה שהוא גם ככה ראוי לה.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורה וויירה לדעתי הם באותה הרמה. שניהם בשיאם היו שוברי שיווין, שחקנים שבאים לידי ביטוי בכל איזור במגרש, 50/50 קלסיים.
    לא רואה לנכון להקטין את האחד כדי להגדיל את השני.

11. JohnTerry26 Member

הבעיה שלו זה שבכל פעם שסיטי פוגשת קבוצה עם קישור ברמה הכי גבוהה (זאת אומרת בליגת אלופות) הוא נעלם לגמרי ולא תורם דבר, כשהוא בעצם אמור להיות המנוע של סיטי. כמובן שזו לא רק אחריות שלו, סיטי כקבוצה תמיד נראיתה על הפנים במשחקים כאלה, אבל זה לא נראה שקיימות אצלו האנרגיות לנסות להוביל את הקבוצה מול קישור איכותי משל סיטי.

הוא שחקן התקפה בלתי עציר כמעט כשהוא בכושר, 50/50? הרבה פחות.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

50/50? הוא שחקן הגנה עלוב וגם אתמול סיטי כמעט שילמה מחיר על הקלות שבה רוס בארקלי עבר אותו. עצלן, מוותר מהר, עושה מעט מאוד עם הגוף שהתברך בו. בהתקפה, לעומת זאת...

oranfu, Gianzola, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. פול סקולס Member

רוי קין ופטריק ויירה היו החבילה המושלמת, צריך לשים את הפרצופים שלהם ליד הגדרת ה box-to-box במילון הכדורגל.
    איך אפשר בכלל להשוות אליהם שחקן שלא בזין שלו לעשות הגנה?

14. Kompany Member

אם לא קלטתם זה היה קראגר שאמר שיאיא וויירה הם שני הזרים הגדולים ביותר ששיחקו בליגה, אם קביעה זו אני פחות מסכים. אני יותר בכיוון של ה50\50 השלם ביותר...
    טורה ממש לא היה במשחק גדול מול אברטון אז זה ממש לא עיניין של טיימינג, זה עצם ההבנה שגם לא במשחק גדול הוא פשוט גדול.
    גם על צ'אבי יש לי מה לומר, כנראה השחקן הכי חכם שנגע בכדור אחרי מסי אבל מה שיפה ביאיא שהוא ללא ספק שחקן הרבה יותר שלם ממנו, הכי שלם בכדורגל, זה לא רק שהוא גם חכם בצורה בלתי רגילה עם מסירות אומן זה הבעיטות החדות והחזקות שלו ב2 הרגליים, זה הדומיננטיות וזה השליטה בגובה וזה זה שאם הוא יוצא לגיחה אז תחכו בצד. מרגיז אותי שיוצא לי לכתוב את זה יותר מדי פעמים ואנשים לא מצליחים להבין... הוא לא שם ברגעי אמת אתם אומרים? אז מי זה הושיע אותנו בגמר הגביע? אז מי זה ששם את הצמד הכה מכריע מול ניוקאסל המדהימה של עונת האליפות בסט גיימס פארק?

הצמפיונס זה פשוט חוסר מזל ולא קשה להבחין בזה, הוא הבטיח לאוהדים גביע אלופות בקיץ, אני מאמין לו

לכתוב את זה זה כמו שיגיבו לאחד שטען שמסי השחקן הכי גדול בהיסטוריה שהוא לא, כי הוא לא לקח מונדיאל. וזה למרות שהוא מראה יכולות שאף שחקן מאז ומעולם לא הראה בכדורגל (אפשר לדמות את זה גם לעמדת ה50\50 של יאיא) וזה למרות עוד 1001 דברים...

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

משפט כמו ״פשוט חוסר מזל״ לגבי תיאור הקמפיינים של סיטי באלופות רלוונטי רק להגרלות הבאמת קשות שהם קיבלו. מצד שני, גם זה לא מצדיק את ההופעות המבזות שלהם, בעיקר מול ברצלונה, שעשתה ככל העולה על רוחה בכל מקום במגרש. זה ממש לא במקרה שטורה בפרט וסיטי בכלל מרשימים הרבה יותר באופן עקבי בפרמיירליג, ליגה הרבה פחות טקטית עם הרבה יותר שטחים פנויים מאשר בכל מקום אחר.

לכולם ידוע שטורה עבר טרנספורמציה התקפית בתפקוד שלו מאז המעבר מברצלונה, ולכן מעבר ליכולות הפיזיות אין באמת קשר אמיתי בינו לבין ויירה. כמו כן, אני חייב להגיד שלא ציפיתי שהוא יספק כזו תפוקה התקפית בתחילת העונה, אבל הוא פשוט מביך מבחינה הגנתית. בסופו של דבר, כל עוד סיטי מנצחים והוא ממשיך להיות שווה שער ו/או בישול למשחק כמו לפני שנתיים זה הופך להיות פחות קריטי ברוב המשחקים.

אגב, אם כבר עסקינן בסיטי והשחקנים שלה, נראה לי שאפשר להסכים כולנו שסילבה השחקן המרשים ביותר בפתיחת העונה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.