מנצ'סטר סיטי 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

עניין הכשירות חשוב כאן, גם סילבה וגם אגוארו נוטים להיפצע ואם משטר האימונים של פפ בעייתי (אני לא בטוח בזה בכלל, אבל מה שקורה בבאיירן זה תרחיש אימים) אני לא בטוח עד כמה הם ישמשו אותו בקדנציה שלו.

מה שכן, אני די בטוח שהוא יחתים איזה שחקן על או שניים להתקפה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו נקודה טובה, אבל חשוב לציין בנוסף שבברצלונה ובבאיירן הוא הצמיד לכוכבים, מסי ורובן בהתאמה, מאמן אישי עם משטר תזונה מותאם וזה השפיע עליהם באופן דרמטי, כל אחד ברמתו שלו כמובן (רובן עדיין ממשיך להיפצע, אבל אנשים קצת שכחו שהוא היה נפצע גם שכבר היו מתעטשים עליו).

אני לא אופתע אם נראה שיפור חיובי בגזרת ההאמסטרינג של אגוארו*, אבל שוב, קשה לצפות את הדברים האלה.

* - מזכיר לי שססק בכל שני וחמישי היה נפצע בהאמסטרינג בארסנל. מאז שעזב כמעט כלום לא קרה לו. בקיצור, שינוי חיובי אפשרי.

golding אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל רכש של שחקן התקפה לפני שסידרו שם את הקישור המרכזי המוגבל והסטטי וההגנה הרעועה הוא רכש מטופש.
    הייתי בונה אפילו על הניגרי להתקפה לפני שהייתי בונה על הבינוניים שמסתובבים שם בקישור ובחלק האחורי.

oranfu, שי ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה בהכרח יבוא אחד על חשבון השני.

צרות של עשירים, תרתי משמע.

5. Raulito Madridista

כבר כתבתי פוסט ארוך בזמנו על פפ שאולי קיבל סגל טוב בברצלונה אבל גם ירש קבוצה שבורה מנטאלית שסיימה רק במקום השלישי, הניעה כדור עד למוות ושיעממה את עצמה וגם הייתה חלק מהפאסיו של ריאל מדריד בקלאסיקו ההוא במאי(4:1). העובדה שלא שם היא לא מובנת מאליה והוא גם ויתר על חביבי הקהל כמו רונאלדיניו ודקו וההחלטות היו מעולות.
    מדברים הרבה על ההתקפה של מנצ'סטר סיטי ובאמת יש שמות שגורמים לך להזיל ריר(אגווארו לדעתי הוא חד משמעית רמה מעל, גם מעל סילבה, שהוא יותר מסטרלינג ודה-ברוינה בכיוון הנכון). ברצלונה הייתה מיוחדת גם ברמת הלחץ על כל המגרש. בזכות בוסקטס, בזכות צ'אבי, בזכות תיאום קבוצתי מושלם. היא לא הייתה צריכה רביעיית הגנה מושלמת. היא תמיד ספגה פחות מריאל מדריד למרות שלדעתי לריאל היה מרכז הגנה לא פחות טוב עם ראמוס לפני שהוא חשב שהוא הבן של אלוהים וגם פפה שנטש את הברוטאליות והטמטום. סיטי נראית מאז ומעולם כקבוצה שמשחקת כדורגל יפה התקפי אבל לא יודעת ללחוץ וכמאמר הקלישאה 'קבוצה לא מאומנת'. וכן, גם הזריקת זין של טורה בנושא ההגנה מסמלת את סיטי לדעתי. כמוכן מדובר בקבוצה בלי אופי למרות האליפות הדרמטית ההיא. תמיד תישבר שקשה. זוכרים את פתיחת העונה הזו? ואיך שהגיע המקל הראשון בגלגלים - סיטי לא באמת התאוששה.

לדעתי אגב, קשר אחורי, מגן שמאלי ובלם(כל דקה של דמיקליס על הדשא די משעשעת אותי), לא פחות מזה. לפני שמדברים על חיזוק התקפי.

6. Ohad_Glr Member

אני מניח שפפ יביא שחקן על אחד להתקפה ואחד למרכז המגרש (אולי אפילו שני שחקני אמצע). הוא אוהב לשחק עם שלישייה התקפית ועוד אחת באמצע, ויש עוד מקום בסגל. אסור לשכוח שהוא גם אוהב רוטציות.

יש היצע די יפה בשוק. קוקה של אתלטיקו למשל, הוא שחקן שתפור על פפ. גם וראטי וגונדגאן שהזכירו כאן קודם. מבחינת שחקנים לשלישייה ההתקפית גם לא חסרות אופציות.

בהגנה הכי חשוב כנראה להביא מישהו שהוא באמת מנייה בטוחה. רצוי בלם מאחת הגדולות של אירופה, מישהו שבאמת אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. היחיד שנראה לי ריאלי (כי הם לא יצליחו לקנות את ראמוס, פיקה או טיאגו סילבה) הוא דייגו גודין.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מרטין דמיקליס מואשם בהימורים! זה יכול להסביר כמה דברים...

alexshw אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

אני מסרב להאמין שהוא כל כך גרוע בגלל זה.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה״כ גילינו שגם על הכסף שלו הוא לא יכול לשמור.

10. Kompany Member

עשינו את זה כל כך הרבה יותר
    קשה ממה שזה היה באמת, טיפיקל סיטי הייתי אומר - תמיד זה היה חיים קשים.

לפי דעתי ניהול משחק לא טוב של פלגריני, לשחק מול פסז' במערך ששיחקה במחצית הראשונה, ללא וראטי ומאטווידי על מתפרצות זה לא מתאים לפי דעתי - לא למאמן שדואג בכל פעם להתגאות בכמה הקבוצה הזו משחקת כדורגל התקפי תמיד, בדיעבד יאיא מושלם למשחק כזה שיש לנו עליונות בקישור בכדי לנווט מאחורה ובמחצית השנייה כשהמשחק יתפתח למשחק מעברים מהיר בלי קישור יכל היה להעז ולהוציא את פרננדו (נמרץ, רץ הרבה אבל עונה הבאה יעלה על הטיסה הראשון ממנצסטר ביחד עם נבאס הנמרץ גם הוא ובוני הפח) שכמעט בישל לקבאני ואילו לא הארט המצטיין היינו חוטפים עוד שער עליו) כי וואלה יאיא-פרננדיניו ב13\14 היה אימת הקבוצות במשחק BOX TO BOX - באמת שזה יכל היה להיראות הרבה יותר גרוע מבחינת פסז'.

כן יאמר לזכותו שהוא עשה עבודת הגנה נהדרת עם כל הרביעייה מאחורה. בקבוצה של האוהדי סיטי שלנו אמרתי שאין מה לידאוג בקשר למנגאלה - הבלם המושלם לשחק מול שחקנים גדולים כמו קבאני ואיברהימוביץ' שוואלה אלה סוג שהחלוצים שהוא טוב מולם. אוטמנדי הקטן יחסית לעומת זאת התקשה נורא כצפוי. ובכל זאת מצויינים!

רגע השיא היה ששרו לזלאטן "you just a shit andy caroll"

חלום שלא ייגמר לעולם , ערב תכול, כמה כבוד הביאה לי הקבוצה הזאת ולכל אנגליה! קדימה מתחילים בספרינט ורק מגבירים קצב !!!

this is how to b city

Franco אוהב/ת את זה.
  11. Sturridge Member

את פסז' בלי וראטי, מאטווידי ומוטה אפילו צ'לסי הייתה מסוגלת לעבור.

12. Roma מנהלים

כל שלושת השחקנים הראשונים הם פשוט לא מנייה בטוחה ואי אפשר לסמוך עליהם בשיט. ראמוס ופיקה זה בטוח, סילבה כבר לא כמו פעם אבל עדיין עדיף.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו גודין בסיטי לא יהיה דייגו גודין של אתלטיקו בדיוק כמו שאוטאמנדי ומאנגלה הם לא אותם בלמים כשהיו כאשר הגיעו לקבוצה הזו.

זו קבוצה שמשחק ההגנה שלה לא קיים. אם זה כתוצאה מזהות השחקנים שמסביב ואם זה בגלל המאמן שאינו יודע לעבוד על כך. לעומת זאת, אתלטיקו מדריד של סימאונה היא האנתיטזה לסיטי של פלגריני. לא משנה את מי הארגנטינאי יזרוק לגרש הוא ישחק כאילו היה אלוף עולם.

גודין לא במקרה היה בלם בינוני במקרה הטוב עד הגעתו של סימאונה, והוא לא בכדי דוגמא שאני מציין שוב ושוב לכך שהפלטפורמה חשובה מהפרסונל.

Kompany אוהב/ת את זה.
  14. Andrei Kanchelskis Member

אז אחרי שתמה לה עונה אירופית של יריבתנו העירונית השנואה מעניין אותי רק דבר אחד שקשור אליה- האם ההצלחה היחסית השנה באירופה אליה הוביל אותה פלגריני תסייע לו למצוא ג'וב בקבוצה מהטופ האירופי בעונה הבאה? אולי אינטר המקרטעת שגם בעונה הבאה לא תהיה בצ'מפיונסליג?

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/16
  15. golding מנהלים

שמעתי ששכונת אסטון בבירמינגהאם ממש נחמדה.

מצב נושא:
הנושא נעול.