מנצ'סטר סיטי 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

יעני כמו טב"ח...

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתם ברצינות כבר 10 תגובות דנים על אם נבאס מתאים לליגה הישראלית?
    ווואו..

Lazarobbie, JohnTerry26 ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  3. ManUnd Member

נתת יותר מדי קרדיט לטבח פה,הוא לא יבין שהוא צריך לעשות את זה.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Raulito Madridista

אחרי שלוש עונות ואליפות אחת, מנואל פלגריני נפרד מסיטי לאחר התיקו 1:1 בסוונזי שהבטיח שהקבוצה תשחק בליגת האלופות גם בעונה הבאה. במשחק הבית האחרון שלו, במחזור הקודם באיתחאד - ראינו קרחות גדולות ביציעים.

"זה היה יום מאוד מיוחד ללא כל ספק. זה לא קל לסיים תקופה כאן, במיוחד לאחר שלוש שנים, הייתי שמח לעבוד כאן והדרך שבה המשחק הקבוצתי הצליח, אבל חיים חייבים לסיים ואני שמח להיפרד". "אין לי חולצה כי אני לא משחק אז נתתי את הז'קט לאחד האוהדים כי מגיע להם. בשלוש השנים שלי כאן תמיד תמכו בי וזה היה חשוב עבורי שהקהל איתי".

פלגריני סיכם עונה ולדבריו זו הייתה עונה מוצלחת - "אם מנתחים את העונה אז זכינו בגביע הליגה והעפלנו עד לחצי גמר גביע האלופות שם הודחנו רק בגלל שער עצמי".המאמן אמר שההדחה מהגביע האנגלי וכן המיקום בליגה היה מאכזב: "בחודש פברואר הפסדנו שני משחקים בבית נגד לסטר וטוטנהאם כך שהיה קשה להילחם על התואר. אם אתה חושב על כל הדברים האלה, זו הייתה עונה טובה. לא טובה מאוד, אבל טובה". "אני חושב שקבוצה גדולה חייבת לשחק בליגת האלופות וסיטי תהיה שם גם בעונה הבאה". על מחזור הסיום - "שמענו שהמשחק של יונייטד מתעכב ולא ידענו למה. בכל-מקרה היינו מרוכזים בעצמינו".

המאמן הצ'יליאני רשם בידיוק 100 נצחונות כמאמן סיטי בשלוש עונות: 167 משחקים - 100 נצ', 28 תוצאות תיקו ו-39 הפסדים.

מה נזכור מסיטי ופלגריני? הימור על ספרדים כמו חסוס נאבאס ואלברו נגרדו - שלא נשא פרי. כדורגל התקפי אבל נאיבי. או.קיי, ההעפלה לחצי גמר ליגת האלופות הייתה כנגד התחזיות, רבים לא חשבו שסיטי תחלוף על פני פריס. אבל בשלב הבתים סיטי הצליחה להפסיד ליובה בבית למרות שהוליכה. והעונה הזו נגמרה רע מאוד. הרבה מאוד הפסדי בית, חצי עונה בה אפשר היה ללכת לים. האליפות בעונת הבכורה היא יפה וכל אליפות זו אליפות, סיטי כבשה מעל מאה שערי ליגה והסיום היה דרמטי יחסית כי זה היה בידיים של ליברפול. אבל הריגוש האמיתי היה עם האליפות של מאנצ'יני.

5. k_700 Member

חחח הודחנו מאלופות רק בגלל שער עצמי.
    אפשר גם להגדיר את זה כריאל מדריד על ניוטראל משחקת נגד עצמה ולוקחת נצחון מינימלי שהסםיק לה עם 0 דפיקות לב.

מה נזכור ממנו? בעיקר קבוצה בזיונית שהצליחה באחת העונות הכי פחות תחרותיות לרף השאיפות שלה לא לנצח שני משחקים ליגה רצופים מה17.10 עד לתחילת אפריל, שזה נצח במונחי כדורגל.

מה עוד נזכור? ששנה שעברה הם כמעט שלושה חודשים רצופים לא ניצחו משחק ועפו בצורה מגוחכת מכל מפעל קיים ומבלי שהם באמת נתנו פייט לצ'לסי על האליפות הכי קלה שנראתה םה בעשור האחרון (ולא כי צ'לסי שייטה לה לשם, פשוט לא היו יריבות).

במסגור, המועדון עם הבעלים הכי עשיר בעולם לקח אליפות, גביע ליגה וחצי גמר אלופות בתקופתו(כששנה שעברה גם הגיע להם לקבל 14 שערים מברצלונה, גם את זה חשוב לציין).

אנדראצ'יבריות מובהקת.

6. JohnTerry26 Member

מה? 13-14 בערך היתה העונה הכי תחרותית בשנים האחרונות.

7. k_700 Member

ואין שום קשר למה שכתבתי:

"לרף השאיפות שלה לא לנצח שני משחקים ליגה רצופים מה17.10 עד לתחילת אפריל, שזה נצח במונחי כדורגל."

אם קוראים את כל המשפט די ברור שאני מתכוון לעונה הנוכחית, לא?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

8. JohnTerry26 Member

לקח לי קצת זמן להבין...

9. oranfu Member

ראיתי נתון שאומר שבשלוש העונות האחרונות, השחקן עם הכי הרבה הופעות בסיטי זה נבאס. זה נתון שאומר הכל לדעתי.

10. Sturridge Member

לא ברור מה שחקן בינוני כמו נבאס עושה בקבוצה עם תקציב כמו של סיטי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

הגיוני, קומפאני,הסולטן ייחיה טורה, אגוורו וסילבה סחבו המון פציעות בתקופות האלה, הארט היה בנדנדה בין הספסל להרכב, בעמדות המגנים זאבלטה נמחק מהרוטציה אחרי שהתחיל כבאנקר בעונת האליפות(ובצד השני גם לא היה באנקר).

פרננדו, פרננדיניו גם כן ברוטציות כשהשני שיחק יותר.

נשאר האצן הספרדי ששיחק הכי הרבה, לא מפתיע גם מבלי לקבל את הנתון הזה לפרצוף.

12. oranfu Member

לא מפתיע אותי שנבאס שיחק הכי הרבה, אני רק אומר שזה מסביר למה הם כזה כישלון.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הם עד כדי כך לא מעניינים* שהעברה צפויה כמו גונדגואן עוברת מתחת לרדאר?

*אני יודע שכן, אבל בכל זאת צריך לדבר על זה.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עובר מתחת לרדאר בערך כמו מוריניו ליונייטד. ההבדל היחידי שאת ההשפעה של מוריניו כבר נראה בימים הקרובים ואת של גונדואן נראה אולי באוקטובר (שוב פצוע וגם לא ישחק ביורו בגלל זה). המחיר המדובר גם הגיוני ביחס לפציעות + העובדה שנשאר לו עונה אחת בלבד בחוזה.

היה ברור שפפ ישדרג את הפרסונל של הקבוצה הזו קודם כל בקישור. אני דיי משוכנע שגונדואן לא יהיה היחידי שיגיע לחזק את החוליה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/16
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. JohnTerry26 Member

לאפורט גם בדרך לפי די מרציו. 50 מ' יורו.

מצב נושא:
הנושא נעול.