מנצ'סטר סיטי 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

יחסית למישהו ששרקו לו מעל הראש כדורים והצהיר שמ95 הוא לא מפחד מאף יריבה אתה קצת קטן אמונה אם הפסקת לראות משחקים של הקבוצה שלך כי הבנת שהם לא שואפים בכלל לשחק כדורגל אל מול היריבות האימתניות שקישטו את הליגה הזאת בעונה האחרונה(רק נזכיר, קונטנדרית שמסיימת עם 70 נקודות).

מה הקשר מאטיפ ומה קשורה ליברפול??
    סיטי נכנסת לעונה הנוכחית עם הסגל הכי טוב בליגה גם בלי גונדוגאן ולאפורט.
    וביום אחד לסגל הזה היא מוסיפה את הקשר הכי טוב שיכולה הייתה להשיג ואת הבלם הכי מבטיח בעולם,
    שנתנחם בפיל ג'ונס או במייקל קאריק?

2. JohnTerry26 Member

אני חושב שהם גם יקנו את איסקו, אולי על חשבון סילבה המזדקן אפילו. במידה ורכש כזה או אחר יתרחש זה באמת יציב אותם בעמדה מעולה וקשה להאמין שקבוצה אחרת תעמיד סגל דומה הקיץ, אבל כדי לדעת כמה טובים יותר הם יהיו צריך לחכות לסוף הקיץ. אני די בטוח שקבוצות נוספות יעמידו סגלים איכותיים שיכולים לזכות בתואר, והסגל הכי חזק לא תמיד זוכה הרי.

3. alexshw Member

לא צריך להתנחם, אבל לא צריך לזרוע פניקה. "רכש מפחיד". אתה מביך.

4. k_700 Member

מה פאניקה? אל תדאג באלרט יום הדין שלי עוד לא התחלתי להעביר מקסנטייפ במסגור של החלונות.
    עוד יש לנו קיץ שלם עד שנגיע לשם(קיץ של מלחמות?).

אבל כן, זה הרכש הכי טוב שהם יכלו להשיג ל2 עמדות הכי דחופות אצליהם.
    ברור לי שאחד כמוך לא יקלוט את זה והפידבק בסוף? כשזה ממך זה שקול למחמאה.

5. alexshw Member

בסדר תן להם צלחת. בוא נסגור את הפורום האנגלי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשכרה.
    פאקינג לסטר לקחו אליפות בשנה שעברה.
    צ'לסי שלקחו לפני שנתיים אליפות בדצמבר סיימו את העונה, לא מדבר על מאבק האליפות בכלל, עוד לפני ינואר.
    ועדין יש כותבים מסוימים שנכנסים לפאניקה ומסכמים את העונה עוד לפני שהיא התחילה.
    ואם מחר יונייטד תחתים את פוגבה וזלאטן אז המבט ליונייטד יהיה אותו הדבר? ואם צ'לסי יצליחו להחתים שחקן כמו חאמס ונניח חלוץ כמו היגואין אז המבט עליהם יהיה אותו הדבר?
    מישהו יודע איך החיבור של פפ יהיה עם הסיטי? כמה זמן יקח לו להתרגל לאנגליה? למועדון? ליישם את הפילוסופיה שלו?
    אם למדנו משהו מהשנה האחרונה בפריימר לייג זה שאין אף קבוצה שהיא בטופ העולמי היום מבחינת כדורגל. יש קבוצות עם סגל טוב יותר, יש כאלה עם סגל פחות טוב, אבל אין אף קבוצה שמציגה את האיזון והיציבות של קבוצות כמו ברצלונה, ריאל, באיירן, ואפילו לא ברמה של קבוצות כמו אתלטיקו, פריס ויובנטוס.
    לסיטי יש סגל מרשים מאוד, ומאמן שהרשים מאוד בקרירה עד עכשיו, אבל יש כל כך הרבה פרמטרים שצריכים להצטיין בהם כדי לקחת אליפות, שזה מגוחך להכתיר אותם כבר עכשיו עוד לפני שראינו את מי יתר הקבוצות הביאו ואיך הקבוצות משחקות.
    סיטי מועמדת לאליפות, יתכן שעם פפ אולי המועמדת הבולטת, אבל לסגור את הסיפור מעכשיו? להיכנס לפאניקה? מוקדם מאוד ולא רציני.

7. k_700 Member

שתבינו כמה אני מרגיש כמו גננת, לפני שיבוא אוהד שלישי של יונייטד שיטען שסגרתי את סיפור האליפות אני אצטרך לכתוב הודעה מיוחדת שמצהירה שלא טענתי שום דבר כזה עם בקשת סליחה בשמו של אלכס שפשוט לא מצטיין בקריאה.

8. JohnTerry26 Member

חח במקרה נתקלתי בטוויטר בהודעה של דורטמונד לעזיבה של גונדוגאן:

"Bundesliga side Borussia Dortmund and Ilkay Gündogan will go their separate ways in future. The midfielder, who is currently suffering from a knee injury, will leave the eight-time German champions in the summer to join Manchester City, who finished fourth in the English Premier League last season".

9. פול סקולס Member

חחח ענק!!
    נשמע שיש קצת טינה מצד דורטמונד כלפיו..

10. alexshw Member

לפי די מרציו סיטי בשיחות עם דורטמונד על אאובמיאנג

11. owen11111 Member

אז נכון דיברנו על החתמות שהכי מפחידות אותנו ever?
    אז דימארציו מדווח:

״.@MCFC is getting close to #Aubameyang of @BvB: contacts ongoing between the clubs and with the striker @SkySportsNewsHQ @SkySport״

חוד שכולל את אגוארו, אובמיאנג כשדה ברויינה וסילבה מאחוריהם? אמאל׳ה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/16
  12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מוזר מאשר מפחיד. סגנון של שחקן שפפ לא שיחק איתו מאז אטו, ואיפה בדיוק שחקן כזה נכנס ליד אגוארו, כי אתה לא מחתים שחקן כזה בשביל גיבוי, עם כל הכבוד לספסלים המעובים שפפ נוטה לבנות (בברצלונה פחות, בבאיירן יותר). וממתי פפ משחק עם שני חלוצים טבעיים?

אם זה יוצא לפועל זה בהחלט מגניב לפיפא אבל.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. All_Hale_Conradinho Member

אני מניח שהוא ינסה אותו באגף ימין. דה בריינה מאחורי אגוארו, וסטרלינג משמאל.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מדברים על כאן פפ גווארדיולה - לא על ז׳וזה מוריניו שיכול לשחק גם עם אטו (אובא) מגן ימני אם הוא רוצה.

פפ כידוע דוגל בפוזשן ואחד שחשוב לו כתוצאה מכך משחק ההגנה לא פחות מאשר משחק ההתקפה, ולכן זה נשמע לי הרפתקני ולא ריאלי בעליל להוציא סכום עתק על שחקן כזה, שאני אגב כבר אמרתי לא אחת ולא פעמיים שאני מעריך אותו הרבה פחות מאשר ההייפ הכללי לגביו.

15. owen11111 Member

מסכים. אובמיאנג בימין ואגוארו בחוד.
    אגב, גם אמירת ״אי אפשר לשחק עם 2 חלוצים״ היא לא קביעה חלוטה. אומנם הדעה הרווחת היא שרק אתלטיקו ויובנטוס מסוגלות לשחק ככה, אבל לדעתי זו הסתכלות פשטנית מידי.
    הכל תלוי באיכות החומר הקיים ואיך משתמשים בו. בליברפול זה עבד נפלא במשך 9 חודשים, וצריך לזכור שסיטי של אותה עונה לקחה אליפות כשברובה היא שיחקה עם 2 חלוצים.
    התאמות טקטיות הן קצת כמו אופנה, הן לעולם חזרות. היום הדעה הרווחת שמערך ה4:4:2 הוא מיושן ולא מסוגל להתמודד עם הגמישות של ה4:3:3, אבל קשה לראות איך 2 שחקנים שעובדים ללא הפסקה על המגרש ועם יכולת כיבוש נפלאה לא מסתדרים בינהם. אה כן, וצריך לקחת בחשבון שאגוארו כשיר בערך 60% מהעונה. אולי אובמיאינג לא יבוא כגיבוי, אבל הוא בהחלט ג׳וקר לשלישייה ההתקפית שיכול לשחק בכל אחת מהעמדות האלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.