מנצ'סטר סיטי 2016/17 - עידן פפ גווארדיולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏2/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

לדעתי אתה מדמיין את עניין הזלזול. אני דווקא מאוד נזהרתי בכבודו של סניור גווארדיולה והשאלה שלי הייתה תמימה לחלוטין. מהתוצאות עצמן אני לא מתרגש ואני חושב שיש לי קייס טוב לזה, ראיתי אותם מפרקים קבוצות בתוצאות דומות גם תחת מנצ'יני ופלגריני. כמו שאורן כתב, זו קבוצה עם השטף ההתקפי הטוב בליגה בפער די מובהק, כשהחבר'ה העיקריים שם כשירים ונמצאים בזון הם יכולים לנצח גם בלי מאמן. ניסיתי להבין אם יש משהו מעבר לשורת התוצאות המרשימה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו פשוט שאלה מוזרה. תסתכל על משחק אחד - יכול להיות שאפילו מחצית אחת תספיק - ותזהה מיד את ההבדל בין קבוצה מוכשרת אך שבירה ולא מספיק מאומנת לבין, ובכן, קבוצה של גווארדיולה.

סמואל אטו ו-Kompany אוהבים את זה.
  3. Kompany Member

לא התכוונתי לזלזל. אתה זה שמזלזל בקבוצה בכך שאתה זורק המון מידע, תוצאות, מבלי להסתכל על הדרך (שזה הרעיון של פפ דרך אגב - קודם כל דרך) ותודה לסנגור ג'ון טרי שהבהיר במידה מסויימת את הנקודה

אמת שסיטי של מנצ'יני ופלגריני לפרקים גם הייתה מאוד מאוד אימתנית בליגה המקומית, זכורה במיוחד תחילת העונה המטורפת ב13\14 ולמרות זאת פה יש לך פפ גווארדיולה, אתה רואה רעב אצל השחקנים, שיטה, אתה רואה שידרוג אדיר של שחקנים - מקולארוב שכל החבר'ה שלנו לא הפסיקו לקלל אותו לשחקן האחראי והאיכותי שהוא באמת, סטרלינג שקיבל את הביטחון והבין מה הוא צריך לעשות ועוד ועוד ועוד
    תחת פלגריני ומנצ'יני (בעיקר תחת הסבא הצ'יליאני) הייתה הרגשה שהוא מעמיד הרכב ופשוט אומר להם 'לכו שחקו בתפקיד שלכם רק כשתוקפים אתכם שכל אחד יקח שחקן', כאן רואים קבוצה מאומנת. קבוצה שמבצעת הוראות של המאמן שלה, אתה צריך לצפות במשחקים בשביל להבין.

בכל מקרה, אמת שאנחנו רק בספטמבר ויש לנו עוד כל כך הרבה דרך לעבור - כרגע אני פשוט על עננים נהנה מכל רגע ומכל שנייה

4. Blaugrana Blood Member

זה לא רק התוצאות שעד עכשיו מרשימות, יותר או פחות? תלוי את מי שואלים. פשוט תראו את הלחץ האינטנסיבי והמתואם על הכדור שסיטי עושים מההתחלה, בכדי להכריע את המשחק תוך 30-35 דקות (מה שקרה בכל אחד מחמשת המשחקים האחרונים). השינוי זה בעיקר זה, לצד התפקוד של דה בריינה/סילבה/גונדואן (לאחרון זה טבעי יותר) בעמדות המרכז עם הכיסוי שטחים של פרננדיניו מאחוריהם. בגלל הסגנון פוזשן של פפ זה מוציא מהם את מירב הכישרון, והכניסות קדימה של דה בריינה בכלל תאווה לעיניים. משם הביטחון עובר לשאר חלקי הקבוצה וסטרלינג, קון ושות׳ נמצאים עם הכדור באזורים מסוכנים הרבה יותר מאשר בשנים קודמות.

גם בעבר ראינו קבוצה שיודעת לפרק, אבל זה לדעתי היה קודם כל בגלל היכולת האינדיבידואלית של השחקנים לאורך 90 דקות. הבוקס טו בוקס של טורה, החדות של קון, הטאץ׳ של סילבה, הקשיחות של קומפאני וכו׳. זה לא הספיק לרמות הגבוהות של אירופה.
    פפ עוד לא השיג כלום ורק בעתיד נדע, אבל נראה על פניו שנבנית פה חתיכת ״קבוצה״.

5. k_700 Member

לראות את דה בריינה משחק כל כך חופשי במרכז ונכנס למרכז בעצם מדגיש כמה זה היה פשע לתת דקות בשנה שעברה לשייח יאיא טורה.

אגב, מה שבעיקר מעניין אותו ואת הסוכן שלו זה שהמשכורת של חודש מאי תכנס לחשבון עם העוגה והנרות, הוא כבר הדגיש את זה בעבר.
    כל השאר-בונוס.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Mellow29,

השאלה לא מוזרה, כי לא ראית את המשחקים - ומכאן נובעת בעצם השאלה שלך.

המחשבה שלך בתיאוריה נכונה, ושמסתכלים על לוח המשחקים והכושר בהן פגשה את הקבוצות (סטוק סיטי, יונייטד), אפשר להבין מאיפה מגיעה התגובה שלך. מצד שני, הקונטקסט לא נכון. שחקנים לא במקרה ״נכנסו לזון״: סטרלינג לא במקרה חזר ליכולת שהראה בליברפול לצד סוארז וסטארידג׳; פרננדיניו, סילבה וקד״ב מתפקדים טקטית בצורה שונה לגמרי במגרש; קולארוב נראה הרבה יותר טוב - גם כבלם - וגם כמגן שמאלי; אוטאמנדי נראה הרבה יותר כמו השחקן שהגיע מולנסיה ולא כמו החציל ששיחק בעונה שעברה תחת פלגריני; חבר׳ה שהיו חלק מהשלד המרכזי ועשו בעיות באופן עקבי כל אחד בדרכם כמו הארט, קומפאני וטורה כבר לא נמצאים בתוכניות. הכול נובע מנוכחות של מאמן.

הקבוצה מסונכרנת כבר בשלב הזה של העונה (עכשיו תצרף לחגיגה הזו מנהל משחק כמו גונדואן שחזר כבר לשני המשחקים האחרונים ונראה טוב), והיה אפשר לראות שהם שיחקו באותה רמה והמשיכו לדרוס גם ללא סילבה ו/או אגוארו במגרש (לא מובן בכלל). אין מה להשוות בין מה שעשו תחת מאנצ׳יני ובטח שלא פלגריני בעונה שעברה. אתה רואה מאפיינים בולטים שפפ הכניס במשחק שלהם, ולטעמי זה רק צפוי ללכת ולהשתפר ככל שהם ירוצו יותר זמן ביחד. על כל הדברים שהזכרתי פה ובפסקה הקודמת מגיע לו קרדיט גדול. מה יהיה בהמשך? נחיה ונראה.

לסיכום, אשלב את שתי הדעות של החבר׳ה מצ׳לסי: פנסיונר צדק שאמר לך שכדי ״באמת״ להבין - הכי טוב שתראה את המשחקים. אתה לא חייב אפילו משחק מלא כדי לעשות זאת. וגם טרי צדק שאמר (וסליחה שאני חוזר על דעותיהם של משתמשים אחרים), שיש וייב שונה שלא סתם אנשים מקבלים. זה כמו לראות כישרון גדול מהרגע הראשון. אתה לא צריך עכשיו עוד 5-10-15 משחקים כדי להבין שיש כאן משהו מיוחד מול העיניים שלך.

7. Kompany Member

יום עצוב. ניראה כאילו שזה הסוף של קומפאני בסיטי. חוזר אחרי כמעט חצי שנה בחוץ ושוב נפצע. בא לי לבכות על השחקן הכי גדול שלבש תכלת, הסילוק של יאיא והארט גם יחד לא קרוב לחיסרון של ויני וסליחה שאני מגמד את שני השחקנים האדירים האלה

איך ממשיכים מכאן? ודווקא במשחק שנתן את כל כולו והראה למה במשך כל כך הרבה זמן נחשב לאחד הבלמים הטובים בליגה ובעולם

יום עצוב, תסכול שאין לתאר

8. Ever Banega Member

כמה זמן הוא צפוי לעדר?

9. Kompany Member

אין לי מושג, נדע רק בשישי במסע"ת של גווארדיולה לפני המשחק מול סוונסי בליגה

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתכם על אלכס גארסיה שנכנס נגד בורנמות'? יכול להתאים לקבוצה הבוגרת?

11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

זה קצת שיטחי מידי עבורי דרך ההצגה שלך לדברים. מול ריאל הייתה התפרקות אבל מול בארסה הגענו בהרכב ב'. מה גם שאני נהנתי מ 3 שנים הכי סוחפות שהייו לנו בכדורגל השותף מידי שבוע. הקבוצה שהוקמה הייתה מסוגלת לזכות בהכל גם אם זה לא תמיד יוצא בסופו של דבר. היסודות הנוחו ללא ספק, תן לי מאמן כמו פפ לעשור שלם ובטוח גם יגיעו יותר זכויות בליגת האלופות. כן, הצלחתי אפילו להנות גם בלעדיהן כי תמיד היה הביטחון שאנחנו לא פחות טובים מכל קבצה שתעמוד מולנו. לדרך יש המון משמעות על איך שאוהד מרגיש לגבי הקבוצה שלו, מסתבר...

BayernMunchen ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

אני רוצה לעצור שנייה את הדקת דומייה לזכרו של וינסנט קומפאני(שלמעשה כבר בעולם הבא מזה שלוש שנים),
    השחקן הכי גדול שלב תכול זה אגווארו.

עכשיו אפשר להמשיך לריק דמעות תנין לזכר הברך של ההוא שעבר זמנו בתל קורבנו.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת חשיפה, השחקן הכי גדול שלבש תכול זה דווקא ג׳ימי גרימבל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. alexshw Member

פול דיקוב השחקן הכי גדול שלבש תכול.

15. RG11 Member

כולכם טועים, השחקן הכי גדול שלבש תכול זה מראדונה.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

אלעד, Mellow29 ו-yonmu אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.