מנצ'סטר סיטי 2016/17 - עידן פפ גווארדיולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏2/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

אני עדיין חושב שבמידה וכן יש שם פיצוץ טוטאלי, אז אי אפשר לדעת את מי יעדיפו להשאיר.
    מעבר לכך שגווארדיולה בנה סביבו מיתוס של מאמן סופר מיוחד שלא ממהרים להחליפו, יש את העניין הפשוט של סוריאנו וצ׳יקי. אני לא מעורה בעניינים הניהוליים של סיטי, אבל אני חושב שהם מסוג האנשים שמגיעים למקום רק אם יש להם אוטונומיה אמיתית( הבנתי שצ׳יקי סירב לאברמוביץ׳ בגלל הסיבה הזאת). ובהנחה כזאת, אני חושב ש׳פפ׳ הוא untouchable עבורם.

2. alexshw Member

אם פפ יוותר על אגוארו זה רק ישמח את כל אוהדי היריבות של סיטי.
    עדיין מוקדם לבנות תיאוריות. בוא נחכה עוד קצת.

כשאגוארו פתח את העונה בסערה לא היו שום דיבורים כאלה. כולה משחק אחד על הספסל משיקול טקטי כבר יש רעש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. סמואל אטו Member

פפ ויתר על לא מעט שחקנים טובים וגרם לאוהדי היריבה לחייך לאורך השנים. זה אף פעם לא פגע בקבוצות שלו.
    יש היגיון בשיגעון.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שיש הבדל בין לוותר על שחקן חשוב כשיש לך פער מקצועי מרוב יתר הליגה כמו בברצלונה או בבאיירן מינכן מאשר לוותר על יתרון יחסי שיש לך במנצ'סטר סיטי. שאגוורו ינוח נגדנו אני רק מבקש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

אין לו בסיטי שלד ברמה שאפילו מתקרבת לזו שהיה לו בברצלונה ובצורה הכי פשוטה אין לו מסי, צ'אבי ואינייסטה.
    גם בלתי אפשרי להביא שחקנים ברמה כזו.

6. ManUnd Member

רוטציה לא עושים במשחקים כאלה ולא בחצי. גמר ליגת האלופות (מולר).

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

7. סמואל אטו Member

נכון, אבל יש לו קבוצה לא רעה ותקציב אינסופי. אגוארו ילך, אז הוא יביא איזה גריזמן/אובמיאנג/סאנצ׳ז/וואטאבר(לא שאיהאנצ׳ו רע).
    גם בבאיירן הוא הדיח שחקנים שלא השתלבו בתכניות שלו וזה לא פגע בו, ולא היו שם מסי, צ׳אבי או אינייסטה.

8. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

למה לא? דווקא המשחק של באיירן בקלדרון העונה עם אנצ'לוטי הוכיח את עצמו כי מולר נעלם שם לגמרי מול קבוצה מאוד טכנית. באיירן עונה שעברה בקלדרון הגיע להמון מצבים, אבל העונה עם אנצ'לוטי נראנו חושך לגמרי, לא היה שם כלום. סתם נקודה למחשבה.

זה יותר מרק עוד שם של כוכב שאמור תמיד להיות באנקר, יש משחקים שדורשים התאמות וגם הכוכב הכי גדול לא תמיד משתלב נכון בהתאמות הללו.

9. alexshw Member

להביא בטוח יביא, אבל לאגוארו ממוצע הבקעות הגבוה בתולדות פרמייר ליג יחד עם הנרי. למצוא תחליף ראוי לשחקן כזה סיפור לא קל בכלל וזה סיכון.
    הוא המניה הכי בטוחה שיש בסיטי ובפרמייר ליג בעמדה הזו ב - 5 השנים האחרונות.

שוב ההשוואה עם באיירן גם לא מתאימה וחוץ מזה אם אתה מתכוון לריברי אז הרי שהצרפתי עצמו סבל מלא מעט פציעות ועם כל הכבוד החשיבות שלו לבאיירן פחותה בהרבה מאגוארו בסיטי.

10. Raulito Madridista

פפ שינה קצת מהשלד הגרמני של באיירן וחלק לא אהבו את זה אבל במקרה של שוונשטייגר שנראה כמו פנסיונר הוא צדק במאה אחוז. על מה שקרה עם טוני קרוס אפשר להתווכח אבל גם להנהלה היה חלק בכך, הוא רצה שדרוג בשכר וחוזהו עמד להסתיים, בבאיירן העדיפו שלא לעשות זאת ואז מכרו אותו לריאל מדריד. פפ לא הביא את הגביע החשוב מכל לבאיירן אבל הכין אותה כבר הלאה לתהליך חילופי המשמרות והשאיר בסיס מצוין. בברצלונה הוא לא חשש להעיף את רונאלדיניו ודקו שהיו מאהובי הקהל אבל הראשון כבר הפסיק להתעסק רק בכדורגל ואצל דקו חלה ירידה תלולה בכושרו.
    אגווארו לא טיפש ואני לא חושב שדווקא כאשר בא מאמן בעל שיעור קומה לסיטי ויש עתיד אמיתי לפרויקט הזה, גם באירופה - הוא יעדיף ללכת. אני מניח שריאל מדריד ועוד קבוצות גדולות אחרות חיזרו אחריו במרץ, אפילו ברצלונה. אני גם לא רואה את פפ מוותר עליו. הוא לא טיפש. ותיאורטית רק גריזמן יכול להחליף אותו.

אני לא מסכים לגבי פפ ומולר, גם לבאנדובסקי היה חלש מאוד באותו משחק ואפשר לעשות את ה-1 ועוד 1 ולהבין למה זה קרה. ידוע שאתלטיקו מוותרת מראש למשל על הנעת כדור, בטח נגד קבוצות כאלה(גם נגד ריאל מדריד או ארסנל נראה את באיירן דומיננטית יותר בפוזישן) ויש לה הגנת ברזל, אז לוותר על הסקורר השני הכי טוב שלך? פפ טעה, חד משמעית.

11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אלו כולם שחקנים שהוא ויתר עליהם. על לבנדובסקי הוא בנה וראה בו כמתאים לתוכניות ולכן הכל היה בסדר בגיזרה, עם ובלי סיפסולים.

12. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אולי על מסי רוטציה לא חלה, אבל אם מאמן רואה לנכון להושיב כל שחקן אחר מסיבות טקטיות והדרך שהיריבה משחקת, אז אני אישית לא אשפוט זאת. המאמן גם בניגוד אלי ואליך, רואה את האימונים במהלך השבוע ואת האימון המסכם ויודע אם מי מתאים לו לעלות באותו יום נתון של משחקים. זה קורה עם פפ וגם השחקנים ילמדו להתרגל לזה ולחיות עם זה לגמרי בשלום.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק, אז בוא נסגור את הפורום כי אנחנו לא רואים את האימונים.

ביום שמאמן שלי מעדיף נוליטו על פני אגוורו מסיבה "מקצועית" אני איבדתי בו את האמון.

"יש משחקים שדורשים התאמות וגם הכוכב הכי גדול לא תמיד משתלב נכון בהתאמות הללו."
    יש אספקט במשחק שבו נוליטו עדיף על אגוורו ככה שנוליטו יתאים לשיטה ואגוורו לא?
    זאת סתם קלישאה שלא רלוונטית למקרה הספציפי עליו אנחנו מדברים.

אלעד, k_700 ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. סמואל אטו Member

אני בכלל לא מטיל ספק בעובדה שאגוארו חלוץ פנטסטי, אבל אם יגיע חלוץ ברמה גבוהה( אפילו אם פחות טוב מאגוארו) ובוא ישתלב טוב בקבוצה, אז הפגיעה במועדון לא תהיה כזו משמעותית.

15. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אם אגוורו לא מתאים לדוגמא לעשיית לחץ על ההגנה של היריבה כמו שהמאמן רואה את זה או שצריך עוד שחקן לקישור כדי להקשות על בארסה במקום חלוץ, אז שהמאמן ילך עם מה שהוא רואה לנכון.

אני חושב שזה מאוד שמרני ומרובע להגיד שבכל מצב, לא משנה מה, הכוכב X בעל השם הוא השחקן הכי מתאים בכל מצב ועליו לא מוותרים. זה מתכון לכישלונות גדול בהרבה.

מצב נושא:
הנושא נעול.