מנצ'סטר סיטי 2016/17 - עידן פפ גווארדיולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏2/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

מן הסתם שהקבוצה תיפגע בתוצאות שלה.
    לא מבין מה הבעיה בזה, זו העונה האחרונה של הפרמייר ליג? הביאו את גווארדיולה כדי לבנות משהו, ולפעמים יש נפילות בדרך. ככה העולם עובד.

2. alexshw Member

לכמה זמן הוא בא לשם? 3 שנים? זו לא תקופה יותר מדי ארוכה. מי שחושב שאין שם ציפיה לקחת אליפות כבר העונה משלה את עצמו.

3. סמואל אטו Member

אני לא יודע כמה זמן הוא מתכנן להיות שם, אבל בכל מקרה מה שהוא יבנה ב-3 שנים האלה(נניח) צריך להיות הבסיס לשנים שאחרי.
    ברור שיש ציפייה לרוץ לאליפות כבר העונה(וזה קורה), אבל אם המירוץ יפגע בגלל החלפת חלוץ, אז מה?

4. alexshw Member

אגוארו הוא הבסיס הכי טוב כל עוד פיזית הוא בשיאו. גם חברתית, גם מקצועית.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. סמואל אטו Member

אני באמת לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים.
    אגוארו שחקן ענק, זה ברור.

6. Raulito Madridista

וכל הדיון הזה על סמך משחק גדול אחד שאגווארו פתח על הספסל ועוד איזו חצי הפלצה בתקשורת האנגלית? מילא זה היה קורה בחצי גמר ליגת האלופות אז הייתי אומר ניחא, יהיה מעניין בגיזרה של קון. אני משוכנע שכבר במשחק נגד בארסה בעוד עשרה ימים הוא יפתח בהרכב. פפ עקשן על שיטה מסוימת אבל הוא לא טיפש וכל מקרי העבר במהלכם לא חשש לוותר על שחקנים אהובים ומובילים כלל לא דומה למצב עכשיו עם קון שרק לפני רגע חורר רשתות. הוא רוצה להישאר(בניגוד להנרי שזרקו אותו כדוגמא), הוא בשיא הקריירה(בניגוד לדקו), הוא מקצוען(בניגוד לרונאלדיניו), ואין לו מחליף(בניגוד ליא יא טורה שעזב לטובת בוסקטס), וגם אין שאלה לגבי עתידו או התעקשות של ההנהלה(בניגוד לטוני קרוס).

7. oranfu Member

וארסנל לא באמת איימה מאז על אליפות. הם חד משמעית נפגעו כקבוצה.

מכירה של אגווארו תהיה מהלך מטומטם מצד סיטי. אולי כמה שנים אחרי זה הם יהיו קבוצה טובה יותר? אולי. אבל הם יכולים להיות קבוצה טובה יותר גם מבלי למכור אותו.

אפשר גם לחשוב שזה שחקן שכל הקבוצה צריכה להשתנות בשבילו או שהאיכויות שלו באות על חשבון משהו אחר.

לרוב הייתי מסכים שזה מגוחך לחשוב שימכרו אותו, אבל על פפ אני מסוגל להאמין. הלוואי.

8. Eric Cantona Member

איזה מכירה? על מה אתם מדברים?

9. סמואל אטו Member

ה״שיטה שלו״ זה הדבר שמבדיל אותו מאמנים אחרים, זו הסיבה שהוא כל כך מבוקש ושמוכנים לשלם לו כל-כך הרבה כסף.
    אתה לא מביא את גווארדיולה כדי שישחק בצורה אחרת ממה שראית אותו משחק בקבוצות האחרות, לכן אין שום סיבה שידרשו את זה ממנו. אתה יודע מה אתה תקבל לטוב ולרע.

10. ManUnd Member

השיטה שלו בינתיים גמרה להדחה שלוש שנים רצוף בחצי הגמר ולהשפלה מול בארסה(לא מציין את שאר ההפסדים המביכים שהיו לו בבאיירן) צריך לציין את זה בכוכבית.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

11. סמואל אטו Member

זה מה יש.
    לא יועיל לדיון לחפש לעקוץ אותו.

12. Eric Cantona Member

אם השיטה שלו היא חצי גמר בטוח כל שנה במשך 7 עונות, אז לא תמצא בהרבה יותר טוב במקומות אחרים. זה מילים אחרות למאמן שהוא צ'ק ביטחון לכך שהוא יקח אותך רחוק וישאיר אותך תחרותי בפסגה. בודדים אם בכלל קיימים המאמנים המסוגלים לכך.

13. ManUnd Member

כאשר אתה מאמן בקבוצות כאלו אדירות זה לא כה קשה.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

14. Greek Member

ספר את זה לריאל מדריד שלפני מוריניו לא הצליחו להגיע אפילו לרבע (אם אני זוכר נכון) כמה שנים טובות.

15. k_700 Member

אף אחד לא עצר לרגע לשאול את עצמו איך בדיוק קווין דה בריינה כfalse 9 מיישם את השיטה של פפ בצורה טובה יותר מאגוורו?

וגם מחלק מהתגובות פה אפשר לחשוב שסיטי לא נשחטה שחיטה כשרה במשחק הזה ושזה אשכרה עבד....

כמו שגיל כתב, הוורק אתיק של אגוורו מדהים והוא סופר דופר מתאים לשיטה של פפ הרבה יות מחלוצי על אחרים ששיחקו בעבר אצל פפ.

מצב נושא:
הנושא נעול.