מנצ'סטר סיטי 2016/17 - עידן פפ גווארדיולה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Kompany, ‏2/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2016/11/08/internacional/1478594635_253108_1478594702_noticia_normal.Xxx

דה-ברוינה בראש, בראבו בתחתית. בסקר ב-'מנצ'סטר איבנינג' ביקשו מאוהדי סיטי לדרג את שחקני הסגל לפי יכולתם העונה. השוער קלאודיו בראבו עליו נלחם גוארדיולה בקיץ מדורג במקום האחרון עם 5.2 בלבד כשהאוהדים לא שכחו את הטעויות שלו בדרבי נגד מנצ'סטר יונייטד וגם נגד ברצלונה בקאמפ-נואו. קון אגווארו(8.6) מלך השערים עם 14 כיבושים הוא לא המוביל, באופן מפתיע, כשלפניו גם פרננדיניו(8.7) וגם המוביל דה-ברוינה(9.1) שכבש שלושה שערים ובישל עוד שמונה בכל המסגרות. סטרלינג(8.3) ודויד סילבה(8.1) סוגרים את החמישייה. את העשירייה סוגרים גונדוגאן, אינצ'או, סטונס, אוטאמנדי ונוליטו.

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סדר עם ההשעיות:

אגוארו - 4 משחקים בחוץ.
    פרננדיניו - 3 משחקים בחוץ.
    אוטאמנדי - משחק אחד בחוץ.

חבורה של מפגרים.

HEART BREAK KID אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הבא של אגוורו זה באנפילד ב31 בדצמבר.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Member

אפשר להמר על צמד במשחק חודש מראש?

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

אם זו רק השעיה אוטומטית אז יחזור מול האל אפילו, אבל בוא נחכה לעונש הסופי

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מול האל כי זה אדום שני העונה. זה 4 משחקים.

7. alexshw Member

אה נכון. שכחתי. בכל אופן יכולים גם להוסיף לו עוד איזה משחק בחוץ.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שיוסיפו. זה היה תאקל מכוער שבשביל זה בדיוק המציאו את ה VIOLENT CONDUCT.
    לא היה שם משהו מעבר.
    אצל פרננדיניו אולי יוסיפו.

9. אפנברג Member

המשחק מול צ'לסי הראה שוב את החסרונות של פפ: נכון שאם שחקניו לא היו מחמיצים כל כך הרבה התמונה יכלה להיות שונה ועדיין: פפ בא עם תכנית משחק אחת ואין לו שום חלופה למקרה שדברים משתבשים. כשהכל הולך זה תענוג אבל כשדברים משתבשים הכל קורס. מרגע שסיטי חטפה השוויון היא נשברה לגמרי, איבדה הדומיננטיות וצ'לסי השתלטה לחלוטין על המשחק. חושבים שפפ יצירתי כי הוא משנה תפקידים לשחקנים (ובזה הרבה פעמים רק עושה יותר נזק מתועלת) אבל למעשה הוא מאמן מקובע על שיטת משחק אחת וכשהוא כבר בא לשנות יוצא לו משהו קיצוני שבמקום לבלבל היריבה מבלבל רק את השחקנים שלו. התגובה של קונטה אתמול הזכירה לי התגובה של סימאונה בחצי הגמר אשתקד: המאמן היריב מגיב ומחזיר לעצמו שליטה ופפ קופא ממול וממשיך עם הראש בקיר.

JohnTerry26 אוהב/ת את זה.
  10. Greek Member

אם שואלים אותי, אני לא מכיר מאמן שיש לו תוכנית חלופית למקרה שהשחקנים שלו מחמיצים עשרות מצבים מול שער ריק.

שי ו-Civil אוהבים את זה.
  11. HEART BREAK KID RED DEVIL

מעניין איך הסיטי יראו נגד ליברפול וארסנל.
    ההגנה שלהם נוראית במתפרצות, זה היה בולט אגב נגד בארסה בחוץ, ועכשיו עם ההרחקות הללו בעיקר של אגוארו אין לדעת.
    זה ברור ומורגש שפפ לא חיזק את הקבוצה מספיק.

12. golding מנהלים

כן אה, ה-180 מיליון ליש"ט שבוזבזו על גונדואן, סטונס, זאנה, חסוס, בראבו ונוליטו הם כקליפת השום.

לסיטי יש את הסגל הכי טוב בליגה, בפער אפילו. נכון שיש לקבוצה חולשות ברורות בהגנה, אך גם אותן ניסו לפתור ואני בטוח שימשיכו לנסות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/16
  13. Raulito Madridista

לסיטי יש מיליון קשרים כמו שאני רואה את הדברים אבל חלוץ אחד ברמה של אגווארו ואינצ'או שהרשים אשתקד אבל לאורך תקופה מסוימת אני חושב שזה קצת הימור שיסחוב את הקבוצה על הגב. כמובן שישנה אופצייה של אלתורים. אני לא שופט את פפ אחרי שליש עונה, זה טבעי שלוקח זמן להטמיע דרך במועדון חדש וסיטי היא לא באיירן - פפ לא קיבל קבוצה מוכנה לגדולות. מצד שני אל תגזימו עם ההנחות לפפ. סיטי לא עשתה כלום במחצית הראשונה וכבשה גול מכלום. ההגנה שלה נראית רע מאוד. סטונס נוטה לטעות, קולארוב לא באמת מגן, לא חושב שקלישי הוא עילוי. המערך עצמו היה לא טוב לדעתי לפחות וסיטי לא הייתה אגרסיבית מספיק. יש סימני שאלה לגבי מרכז השדה שלה בכל הקשור לחילוצי כדור.

חבל מאוד מה שקרה עם אגווארו, זה מיותר, מועדון גדול צריך לדעת לשמור על פאסון גם ברגעים לא טובים. לא אהבתי לראות את ראמוס מקבל אדום בקלאסיקו השחור ההוא עם מוריניו ו-'משחק אותה אכפתי' ברגע האחרון. לא צריך לריב מכות ולא צריך להשתולל. אגווארו במשחק עצמו לא היה כזה נחוש. מעבר לכך אני חושב שמשהו בו קצת שברירי, לאו דווקא מבחינת פציעות. כתבתי על זה יותר בפורום האנגלי למי שמעוניין.

14. HEART BREAK KID RED DEVIL

פשששש, מה שהולך פה.
    אוהדיי צ'לסי נהיו בעד הסיטי, יונייטד נהיו בעד ליברפול , וארסנל נהיו בעד צ'לסי.
    חזק!! :sm_blob8::sm_blob9::sm_blob8::sm_blob9::sm_blob8::sm_blob9:

15. אפנברג Member

אז הנה אתמול לא היו לסיטי אינספור החמצות ושוב קבלה בראש, ועוד מלסטר שנמצאת בליגה בעונה רעה. לקבל רביעיה אחרי השלישיה מול צ'לסי רק מוכיח את מה שאמרתי: אין שום גמישות מערכתית אצל פפ והוא גם לא יודע לעצור משברים בזמן. לחטוף שבעה שערים תוך שבוע לא מתאים למי שרצה לאליפות אנגליה. אבל פפ הוא אובר-רייטד ברמות וגם בסיטי יראו את זה. מאחל להם שיתפקחו כמה שיותר מהר.

מצב נושא:
הנושא נעול.