הביתיות, הביתיות, זה מרגיש כמו פאב אמיתי ולא כמו מסעדה חשוכה. שים שם את כמות האוהדים שבאים למ.א.ש ותקבל טירוף. במ.א.ש גם עוד 100 שנים לא תהיה אווירה כמו הפוגי בקיץ.
אני מעודד מהמחשבה שאת היורו אני אראה איתכם בפוגי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
כאילו אווירה(שבטח הייתה מעולה) ואיך היה כל המסביב, האמת מאוד רציתי לבוא, אבל אין מה לעשות, לא יצא, מלבד זאת גם הייתי בעד ישראל, אבל אולי ביורו הקרוב.
הווינר של עופר הוא לא פאב, זה היה סוג של אירוע אינטימי לאנגלופילים אמיתיים, בלי הלחץ, הרעש וההגיגים הישראלים. בלי שדר ישראלי, בלי אוהדים ישראלים, לעניין.
על זה כבר עופר ייתן תשובה. תכל'ס, אין שם עד כדי כך הרבה מקום, אבל אם כל הטיפים שלו הם כמו אתמול, ביולי אני אהיה עשיר!
במונדיאל האחרון היה משהו דומה (רק עם נוכחות גדולה פי 3) בפוגי דיו. אני מניח שמתוכנן משהו דומה בפוגי גם ליורו.
במידה ואנגליה תעלה, בהחלט ייתכן. מצד שני אולי כדאי למצוא חלופה, עבור החבר'ה פה שמתחת לגיל 18, אם האריות יזרמו על זה אני איתם. ב-2008 אני כבר מצפה לקידום ליציע העמידה.
בשבת דרבי, מישו מתכוון להגיע למאש?(סיכוי טוב שאני בא עם אוהד ארסנל ואוהד מנצ'סטר, ואולי אוהד צ'לסי/ארסנל)