תמיד לפני משחקים גדולים יש את ההתלבטות אם לראות ברוגע בבית, בלי לחצים, בלי לדאוג למקום טוב בפאב, רק אתה והטלוויזיה, או עם כל החבר'ה, השירים והעידוד. הפעם, ההתלבטות הזו נחסכה ממני די מהר. עבודה במוצ"ש, אני רואה בבית.
ביום רבעי הנבחרת משחקת בברלין נגד גרמניה . יהיה שידור בפוגי,וזו הזדמנות יפה לעשות מפגש של אנגלופילים . . מי בעד ?
ביום רביעי הקרוב, ה-24 לחודש, יתקיים מפגש פורום במגרש הקבוע בהוד השרון בשעה 14:00. למי שלא יודע להגיע למגרש, נפגשים בעזריאלי בשעה 13:30 על יד היציאה מהרכבת. שיהיה אחלה סופשבוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
אווירה פנטסטית היום בפוגי בכפר סבא . כייף גדול לראות את יונייטד עם כל הח'ברה של הפורום . כמה טוב יהיה לזכור ככה את הפעם הראשונה שלנו ביחד במקום האיכותי הזה .
get ready.. U Stretfford Enders.. to D huge meeting of D most respected fans in Israel... 24/2!! אוהדי יונייטד וגולשי ASOCCER, קודם כל- באמת חשוב שתקראו הכל! זו גם הפעם הראשונה שאני מפרסם פה וכמובן שלא האחרונה. אנחנו לקראת יריית הפתיחה של סיום העונה- והמשחקים הבאמת חזקים לפנינו. - יחד אם המשחקים באים גם המפגשים הגדולים. בכל אופן- צוות מועדון האוהדים החליט לשתף גם את החזקים מבני היונייטד בארץ בפרטים עוד לפני פרסום רשמי שככל הנראה יעלה בהמשך השבוע.. מיילים\לאתרים\פו רומים\פייסבוק למעט עזרה גם מהצד שלו. מדובר על מפגש אוהדים- אינטר - מנצ'סטר יונייטד- 24.2 אז מעט פרטים: קודם כל אני מכווין (וככה זה גם יהיה) למפגש אדיר של אוהדים ולא פוחד להגיד את המילה - עצום. אני רוצה כמה שיותר אוהדי יונייטד מכל הארץ\ מכל הפורומים\ מכל האתרים. לא מעניין מאיזה גיל, איזה קבוצה הם אוהדים בארץ או אם הם הצביעו ליברמן או עלה ירוק בבחירות כמוני (חח סתם) העיקר שהם אוהדי יונייטד ושיבואו. המפגש לא מתקיים במאש ואנו הולכים על פיילוט במקום אחר עליו החלטנו ואיתו דיברנו (אני יחד עם עוד חבר מצוות המועדון- יוני טרנר למי שמכיר ואם לא נשמח להכיר אתכם במפגש) המפגש מתקיים בתאריך: 24.2 שעה: 21:45 וכמובן שעדיף להגיע מוקדם יותר כאמור - אינטר - מנצ'סטר יונייטד המפגש יתקיים בפאב - הבנקס - ברחוב לינקולן 13 בת"א בקרוב יצא גם FAQ לאתרים לפייסבוק ולפורומים ואז תוכלו להבין מעט יותר על מה איפה בדיוק.. בגדול עולה על המאש ברוב הקטגוריות והכי חשוב- לא יעלו מחירים בערב המפגש, ייתנו כניסה של אוהדים מתחת 18 ואלו לא יישתו אלכוהול - באחריות המלצריות במקום לאכוף זאת. חניות יש מלא ליד המקום, תחבורה ציבורית נגישה מאד. המארחת שהיא מאד נחמדה ודי הפכה לידידה לאחרונה בודקת בשבילנו פינוקי אלכוהול ואמרה שבטוח יסדרו משהו. בנוסף יש שם מקרן גדול אחד ומנסה לארגן עוד אחד גדול. זה לא פאב ספורט ולכן אין טלויזיות בכל מקום אבל היא צריכה להחזיר לי תשובה. וכמובן כמובן מי שמגיע למקום מחויב לפתוח בשירה אדירה של שירי היונייטד... בקיצור ולעניין- התרשמתי מאד מרצינותם- אם הפיילוט הזה ילך אולי אפילו נחשוב לאמץ אחרי שיפורים ושיפוצים שלנו מבחינת תנאים. מבחינתי אני רוצה לראות את כולכם שם- ככמובן דוגמא בשביל כל האוהדים.. זה קודם. מי שיכול שיתחיל לדבר עם עוד חבריו שהם אוהדים ושידברו עם חבריהם. אנחנו הולכים להקים שם את הבישופ בלייז הבא- אני יודע שאולי תצחקו קצת אחרי המשפט הזה אבל אני רציני לגמרי.. יש לנו משלשום-שבועיים לפרסום.. קדימה להתחיל בעבודה - סומך על כל אחד ואחד מכם - שנה הבאה אני מקים מפלגת לאוהדי היונייטד אחרי נאום כזה. כולי מתרגש שאני כותב את זה כי אחרי עזרה מצדכם נוכל לעשות מפגש באמת ענק של אוהדים. יום נעים- לכל שאלה אני כאן! לשלוח בפרטי כדי לא להציף אנשים. תודה.
בשל איסור פרסום לינקים בפורום לאתרי מידע אחרים וכן מעצם העובדה כי אני מכבד את הפורום, מעביר את כל המידע על המפגש כאן. אוהדים יקרים, אנחנו לקראת יריית הפתיחה של סיום העונה- והמשחקים שבאמת חזקים לפנינו. יחד עם המשחקים באים גם המפגשים הגדולים. ועל הפרק כרגע: מפגש צפייה ענק ומיוחד מול אינטר, במשחק הראשון בשמינית גמר ליגת האלופות, שיערך ב24 לחודש. בשונה ממפגשים קודמים, הפעם אנחנו רוצים שהמפגש יהיה ענק, עצום, מבחינת כמות האוהדים שיבואו. אנחנו רוצים שכל האוהדים, ולא משנה איפה הם תמיד נפגשים בינם, יבואו כדי שהמפגש הענק והמיוחד הזה ייצא לפועל. אנחנו מודיעים כבר בשלב מוקדם כדי שתשריינו לכם מקום ביומנים בזמן המשחק ולפני כן, על מנת שתוכלו להתארגן ולהיות חלק מהמפגש המיוחד שאנחנו מתכננים!! המפגש יתקיים בפאב ה"BANKS", הממוקם ברחוב לינקולן 13, תל אביב. מומלץ להגיע מוקדם כי צפויים להגיע המון אוהדים. - בהודעה הבאה FAQ BANKS. פרוספקט רשמי: פרוספקט מפגש