הייתי בא למפגש בשמחה אבל יש מספר גורמים עיקריים שמנעו ממני א. רק היום שמתי לב להודעה הזאת.. ב. אני אפס בכדורגל. ג. אני בי"ג ולא נתנו לי חופש בימים ראשון עד שלישי.. ד. בכל מקרה אני לא כותב הרבה בפורום.
ואני לא הגעתי בגלל אירוע משפחתי...... חזרתי לא מזמן... יאללה, אני רואה שאנשים כבר חזרו הבייתה, תתחילו לספר חוויות! וכמובן - התמונות!
ניצן הגיע.. היינו כ10 ילדים, היה אחלה.. 4 שעות של כדורגל משובח(והתערביות של המכור עם כל מה שזז) אחרי זה שהיינו רעבים וצמאים, החלטנו ללכת לקניון רמת אביב הקרוב, אבל רועי שהוביל אותנו טעה בדרך מספר פעמים ורק אחרי שעה מצאנו את הקניון..והתרגשות הייתה בשיאה. תמונות יעלו רק בערב, בדיון חדש שיקרא..."מפגש הפורום, הסיפורים שאחרי" מי שלא בא הפסיד..היה סבבבבבבבה
איזה תמונות הכנו להם הא פיימן! ואתה חתיכת אידיוט אני לא טעיתי בדרך אפילו פעם אחת.... הובלתי אתכם בדרך הכי קצרה ונכונה שיש.... ואפילו מצאנו סופרמרקט פתוח בדרך... בתחנת דלק נידחת... אבל זה לא חוכמה שכולם אומרים שכמה חבל שהם לא באו... היה לכם חודש לבדוק את זה ולהגיד אם יש תאריך אחר שמתאים לכם.... בכל אופן, זהובניק לא היה במפגש.... חחחח איזה קטע הוא בטח בא ושיחק כדורגל עם אנשים אחרים שהוא חשב שהם אנחנו..... חחחחחח גדול..... ולא יהיה מפגש הבא..... אני ופיימן מאוד מצטערים, אבל נשבענו שהמפגש הבא יהיה רק אחרי שאני והוא נתגייס, ואת המפגש יארגן דור ההמשך של אייסוקר... צ'או... ד"א היה ממש כיף! איזה התערבויות הלכו שם.... והחמצות.... ומהלכים....
תגיד לי בנאדם, אתה עושה צחוק? הגעתי בדיוק כשהמפגש התחיל, ואתה לא היית.... אין לי מושג על מה אתה מדבר....