מצטיינימאכזבי העונה עד עכשיו-11.11.2002:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ilan, ‏11/11/02.

1. AFC Member

אני לא מבדיל ביניהם...

2. bennym Member

טוב 11 העונה שלי הם

שוער : מי עם לא לירן שטרואבר הענק שלוקח את כל השוערים בארץ
    בלמים: בנאדו שנותן יציבות למכבי חיפה וגדי ברומר הנשמה של מכבי תל אביב
    מגנים: המפתיע רמי חליס של הפעול תל אביב ואדורם קייסי

קשריים: רררראאאאוווובבבבןןןן עובד העננננקקק הוא בן דוד שלי אז זה לא קשור שאני כותב ככה כי הוא השחקן כרגע הכי טוב בליגה הישראלית לפי דעתי!!! מת אליך ראובן
    גאובני רוסו שחקן מצוין שלא מפסיק לרוץ
    אבי נימני הנשמה
    וטל בנין שנותן לנו יציבות בהגנה
    חלוצים
    יעקובו איבגיני כמובן
    ופיני בלילי הטיסן

3. Ilan Member

1. תלמד, ארוס קשר שמאלי, הייס בכלל קשר דפנסיבי... והייס ממש תותח... ארוס הוא האפס.
    2. שאלת למה בחרתי באלה ולא למשל בזוהר, חרמון, דל ריו- אז אני יגיד לך בפשטות- נכון שכולם אפסים ברשימה הזאתי- אבל מהם לפחות אני לא ציפיתי לכלום- תבין, אני לא מתפלא עם איך שאתם נראים כי זהר הוא שחקן לקבוצות קטנות- כי הוא טוב רק שכל הקבוצה שלו בנויה עליו... ולקבוצה כמו בית"ר אסור להיות בנויה על שחקן אחד.
    3. גייז'רו ישראלבי'ץ אפס?- כמה דקות הוא כבר שיחק? הוא עוד לא הוכיח את עצמו, נכון, אבל היא אפשר לקרוא לשחקן שמשחק 4-5 דקות כל משחק "אכזבה"... אני עדיין בטוח שמדובר בשחקן מאוד מוכשר.
    זהו.

4. Ilan Member

1. תלמד, ארוס קשר שמאלי, הייס בכלל קשר דפנסיבי... והייס ממש תותח... ארוס הוא האפס.
    2. שאלת למה בחרתי באלה ולא למשל בזוהר, חרמון, דל ריו- אז אני יגיד לך בפשטות- נכון שכולם אפסים ברשימה הזאתי- אבל מהם לפחות אני לא ציפיתי לכלום- תבין, אני לא מתפלא עם איך שאתם נראים כי זהר הוא שחקן לקבוצות קטנות- כי הוא טוב רק שכל הקבוצה שלו בנויה עליו... ולקבוצה כמו בית"ר אסור להיות בנויה על שחקן אחד.
    3. גייז'רו ישראלבי'ץ אפס?- כמה דקות הוא כבר שיחק? הוא עוד לא הוכיח את עצמו, נכון, אבל היא אפשר לקרוא לשחקן שמשחק 4-5 דקות כל משחק "אכזבה"... אני עדיין בטוח שמדובר בשחקן מאוד מוכשר.
    זהו.

5. Rossoneri Member

אז זהו, שארוס מגן שמאלי.
    עכשיו, לידיעתך, ארוס שיחק בפיינורד לפני שהגיע למכבי. להזכירך פיינורד זכתה בגביע אופ"א בעונה שעברה. ארוס היה שותף בחצי הגמר. ארוס הגיע למכבי על תקן של שחקן ענק, שכרגע חוזר לעצמו אחרי חודשיים בלי פעילות ספורטיבית. התקשורת והקהל בישראל חסרי סבלנות והם ישר הספידו אותו. תנו לבנאדם זמן!