משחקי ה - 1/12: הכרעה בבתים ה' וו'. רגע האמת של גרמניה ובלגיה.

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏30/11/22.

1. Raulito Madridista

בערך לפני שנה כבר החלו דיבורים על אנטוניו רודיגר לריאל מדריד והוא בלם טוב וקשה לפספס, והיה ברור שריאל זקוקה לפיגורה בהגנה כי אדר מיליטאו ודויד אלאבה ביחד הם צמד בינוני, אבל גם אני הטלתי ספק מסוים לגבי המערך כי זה קריטי. הוא מהיר, הוא חזק, הוא נלחם (האוהדים וגם בכלי התקשורת עפו עליו אחרי הגול נגד שחטאר דונייצק כשהוא התאבד על זה וסיכן את עצמו בריאותית ורצה אפילו לחזור לשחק בזמן שנשאר), יש לו את המנהיגות הזו, הוא כן יוצר הרתעה אצל החלוצים. אבל הוא מאוד לא מרוכז ומפשל קצת יותר מדי.

לגבי גרמניה - היו חסרים להם חמישה שערים לפי ההפרש כדי להעפיל, לא? גם את זה צריך לקחת בחשבון, זה הרבה. זה לא שהם עפו על שער בודד. ובואו נגיד שהציפיות מהם בחלק הקדמי הן גדולות משל ספרד, לגרמניה יש שחקנים טובים יותר מקדימה וביחס לזה אני לא חושב שהם הבריקו. החלוץ עלה וכבש שער מדהים נגד ספרד, מן הראוי שהיה משחק יותר.

שתי הערות כלליות:
    - אני רוצה להאמין בכל ליבי וגם מאמין שבספרד לא עשו בכוונה, ההבדל בין יהירות לחוסר ביטחון הוא דק מאוד, זה יכול להשתנות בשנייה. מה גם שבנבחרת יש חלק שהוא מאוד צעיר. מבחינתי שחקן שאומר שאולי לא נורא להפסיד - הוא לא ספורטאי.
    - התלוננתי על השיפוט פה ושם, אני יודע שההודעה לא מכוונת אליי. אני פחות אוהב להתעסק בזה. ולא חושב שהכל מכור. אלא שה-VAR מתסכל ויש החלטות די הזויות.