משחקי ה - 1/12: הכרעה בבתים ה' וו'. רגע האמת של גרמניה ובלגיה.

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏30/11/22.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

אני בסך הכל שאלתי מה הלחץ על הניצחון של קרואטיה, זה ברור שבגלל המצב החברתי בבלגיה ובאיכות באופן כללי הם עדיפים, אני גם אשמח שקרואטיה ינצחו - ואז קיבלתי תגובה על משהו אחר לגמרי.
    וכן ברור שמגווייר צילק אותי, להסתכל עליו זה כמו להסתכל על ליקוי חמה, הוא מצלק כל אחד, יש פה מישהו שלא מצטמרר כשהוא שומע את השם הזה?.
    LG זה המקרר - מגווייר.

2. קשר שמאלי Member

דה בריינה מביך . משחקנים גדולים מצפים לעשות הבדל דווקא בזמנים קשים. להיות טוב כשכולם טובים זו חוכמה קטנה מאוד.

Raulito אוהב/ת את זה.
  3. די קאניו אגדה Member

מגוויר זה מקרר Beko טורקי מקווה שבאיסטנבול \טרבזון חמים עליו
    אחלה טרבזון הים השחור יעד טוב,משם 250 קילומטר הקזינואים של באטומי.
    ועד כאן פינת התיירות להיום.

4. DRORIKO Member

הבן אדם נתן 10 גולים ו-20 בישולים בקבוצה כל כך אפורה שהשחקנים הכי טובים אחריו היו באס דוסט וריקרדו רודריגז, הוא פאקינג הוביל את הקבוצה הזאת למקום שני ולזכיה בגביע. אז הוא כן הוכיח שהוא יודע להוביל קבוצה שלא מלאה בכוכבים. גם בנבחרת עצמה הוא מהבודדים שבאמת הופיעו בטורנירים הגדולים. פשוט נמאס לו.

5. קשר שמאלי Member

לא מתלהב מהישגים של שחקנים בליגה הגרמנית, זו ליגה שמחמיאה מאוד לשחקנים התקפה. תשאל את סאנצ'ו ועוד וכל מיני טאלטים שהגיעו מהליגה הזאת לצ'לסי. לא נמאס, הוא לא מסוגל להתעלות. הוא כישרון עצום ושחקן מעולה , לא יותר מזה עד שיוכח אחרת

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/22
  6. DRORIKO Member

ברוזוביץ׳ עם בעיטה גרועה לגוף של קורטואה. שרון דבידוביץ ״קורטואה עם ציון 100״ איזה חסר מושג האיש הזה. הוא צריך לשדר את הפועל ירושלים בכדורסל, לא את המונדיאל.

7. k_700 Member

אוי ואבוי לוקאקו.

8. DRORIKO Member

9. oranfu Member

דה-בריינה נתן, בינתיים, 3 כדורים למצבים של מאה אחוז גול היום.
    אבל הוא לא מתעלה כשהנבחרת שלו צריכה אותו...

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

לפחות לפי מה שנכתב בספורט5 - זו הסיבה לבחירות התמוהות של איש המשחק, ממש שכונה. בחירת הקהל:

"במהלך כל משחק בטורניר בין הדקות ה-60 ל-88 נפתחת הצבעה באתר FIFA+, ובה יכולים הגולשים לבחור את המצטיין שלהם לאותו המשחק, כאשר לכל גולש יש הצבעה בודדת. כל גולש שרשום לאתר יכול להצביע, כאשר הוא אפילו לא חייב לצפות במשחק כדי לקחת חלק, מה שמסביר את הבחירות התמוהות ועונה על השאלה של דה בריינה: חלק מהשחקנים מקבלים את הפרסים בגלל השם ולא בגלל היכולת במשחק".

בינתיים הבחירה בכריסטיאנו הכי מופרכת. לדעתי למרות שמסי לא הבקיע הוא היה בסדר גמור אתמול. נראה לי שזה ככה בפעם הראשונה. את תואר שחקן החודש בספרד וכן הלאה בוחרים בשיטה כזו אבל המועמדים נקבעים על ידי הליגה עצמה. מוזר ומטומטם.

11. DRORIKO Member

קיצר כל הרעיון של ״איש המשחק״ זה לעשות בוכטות מהפרסומות באתר. כסף כסף כסף. זה מה שמניע את הזבלות האלה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

את 60 הדקות הראשונות של המשחק הזה לא ראיתי בלייב אז אני לא יודע לנתח. בשני המשחקים הראשונים הוא לא עשה שום דבר והיה גרוע כמעט כמו אדן הזאר וזה אומר הרבה. הרף שלו ירד? מעבר לכך יחלקו עליי כנראה אבל בתקופת הזוהר של בלגיה לדעתי אדן הזאר תמיד היה חשוב ומשפיע מדה בריינה וגם במונדיאל 2018 הטוב שלהם.

המשחק הזה אני כאילו חצוי אבל לא באמת, בין טיבו קורטואה ואדן הזאר וכאילו בלגיה שהיא שם גדול ואולי יום אחד זה יתחבר קצת יותר, שם יותר סקסי מקרואטיה - לבין לוקה מודריץ' האלמותי, וקרואטיה כמובן הרבה יותר טובה במצטבר וגם מהתקציר שראיתי. אין בלופים בכדורגל. כנראה שאני עם קרואטיה שרצה.

13. oranfu Member

אני מדבר על המשחק היום.
    הרף שלו לא ירד אבל יש גבול מה הוא יכול לעשות בנבחרת כל כך גרועה.
    הרי ברור שהאיכויות הגדולות שלו הן בעיקר בייצור מצבי הבקעה לאחרים ולא באיזה דריבל שמפרק הגנות או כיבוש שערים בעצמו (הוא טוב בזה כשמגיע למצב, אבל לא זה מה שהופך אותו לגדול). אז הוא מייצר מצבים ומצבים מצויינים, הם פשוט לא מבקיעים.

לגבי הזאר - הוא היה שחקן ענק (בעיקר כשהתחשק לו) עד שפרש עם המעבר לריאל מדריד. מאז מבחינתי הוא לא שחקן פעיל ובתור אוהד ריאל נראה לי שתסכים איתי.

14. קשר שמאלי Member

נתן 2 מסירות טובות עד כה במונדיאל. ממש מרשים. הבחור כישרון דופן בכל קנה מידה, מצפים ממנו להרבה יותר

15. DRORIKO Member

נו אז אתה בעצמך אומר שהוא עילוי, אז על מה הויכוח? הוא לא מסי ורונאלדו סבבה. הוא גם לא מודריץ׳(מבחינת הוינריות, מבחינת הסקילס דה בריינה עולה עליו). אבל הוא יותר טוב משאר השחקנים. זה מספיק מרשים לדעתי.