משחקי ה - 10/12: רבע גמר - מה שעשינו ב- 1986. מה שעשינו ב - 1966.

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏10/12/22.

1. alexshw Member

היעדר אופי בכלל התחיל מזה שהם לא מסוגלים להכות על הברזל בעודו חם מול נבחרת חזקה. היה מומנטום והם קיבלו בראש בניגוד למהלך המשחק וכמובן אחר כך כרגיל לא יכלו להפוך את המשחק ולהביא לידי ביטוי את האיכויות. שוב זה מעבר למצב ספציפי במשחק.

זה כאילו טוטנהאם מול יונייטד שנת 2009 גנרית. ברור לכם שיונייטד לא הייתה צריכה הרבה כדי לדפוק אותם ואילו לטוטנהאם לא היה מספיק גם משחק מצוין.

2. DRORIKO Member

עכשיו אנחנו מבינים למה מבין האחים הרננדס דשאן העדיף דווקא את לוקאס. לסגנון משחק הזה הוא הרבה יותר מתאים. זה לא שתיאו הוא רע הגנתית(למרות הפנדל ההזוי) אבל לוקאס טוב ממנו בפן הזה. בכל קבוצה גדולה תיאו היה מקבל עדיפות על אחיו, ובגלל זה דשאן לא מאמן באף אחת מהן.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

טוב, עוד מונדיאל נהיה פחות מעניין.
    מגווייר בגלל שיש פה מישהו שמחכה לזה - שיחק טוב מאוד ולא בפעם הראשונה בטורניר... חוץ מהדבר הקטנטן הזה שהוא קיבל שער על הראש כמובן כי הוא איחר לז'ירו, אין קשר לסטונס (אבל הוא גם כמעט הבקיע... ואנגליה כמעט לא הלכה הביתה). בואו נמשיך באשליות שאנחנו כמעט נצליח עם הנדרסון ומגווייר כשיש שחקנים טובים יותר על הספסל ובבית.
    מי שעולה עם כזה בלם מפגר שידע שהוא הולך לקבל עליו גול כל משחק בטח עם מפלצת רחבה כמו ז'ירו שאפילו באשתו בגד. בסופו של דבר זה היה צפוי, כמו שהיה צפוי שאופמקאנו יחרבן כל המשחק. השיפוט בסוף התאזן קצת אבל בגדול הוא לא היה ממש 50-50, אנגליה הייתה צריכה לקבל הרבה שריקות שהם לא קיבלו וכרגיל אין עקביות. חבל שקיין החטיא את הפנדל השני אבל אין הרבה מה לעשות. רוב השחקנים שיחקו טוב ואין ממש תלונות.

hbs7, ASROMA, Roma ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

לא רק שערים על הראש, הוא בלם שמגביל קבוצות לשחק בקו נמוך יותר. לשחק זהיר יותר.
    אני חושב שהוא הרכש הכי קטסטרופלי של קבוצה בתולדות פרמייר ליג. שוב הוא גם סינדל את יונייטד מבחינה טקטית שנים קדימה, גם גרם לה להוציא סכום בו אפשר היה לקנות שני שחקנים משמעותיים ומתאימים יותר וגם קשה להפטר ממנו. גם יונייטד השמידה אותו מנטאלית כי נוצר פער בלתי סביר בין יכולותיו למעמד אליו הוליכה אותו יונייטד. אם היה הופך לאגדת לסטר לאף אחד לא היה אכפת מהפלטות והמגבלות שלו. זה לא שווס מורגן היה טוב ממנו. אותו שק תפוחי אדמה.

MaxAaRons אוהב/ת את זה.
  5. MaxAaRons Member

פיקאיו >סטונס ומגוויר
    חייב להיות בלם בכיר

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפעמים אין מה לחפש קונספירציות או תאוריות מפותחות.
    אין בהדחה הזו או בנצחון של צרפת לא גיבור אחד ולא נבל אחד, ובטח שהאנגלים לא עפו בגלל השופט.

משחק נוק-אאוט שלא הצליחו לנצח. ערבוב של מזל/יכולת/אופי והיום שכל נבחרת תפסה. מחר המשחק הזה קורה שוב, אני לא חושב שזה היה נראה אותו דבר.

מלבד הבאסה עצמה של לעוף, חוץ מזה, לאנגלים אין כלכך ממה להתאכזב, הפסידו בקושי לפייבוריטית של הטורניר.

שיגידו תודה שנחסך להם השברון לב הצפוי מול מסי בגמר. מי שהתלונן על השיפוט היום חושב ברצינות שיש לאנגליה סיכוי מול מסי בגמר? דייגו סימאונה היה נופל במדריד ובקהאם מקבל אדום בכניסה לאצטדיון

ASROMA, Roma, Clichy ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גמרים זהים טורניר אחרי טורניר לא קרה אף פעם, די בטוח גם מבלי לבדוק.
    אבל קרה כבר ששתי הפיינאליסטיות הגיעו לחצי גמר של הטורניר העוקב?

8. alexshw Member

קרה ב - 1986 ו 1990 מערב גרמניה מול ארגנטינה. אפילו אותם מאמנים -)

Roma, oranfu ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  9. טל. Member

ספקולציה היפותטית מן הסתם, אבל ביקום מקביל, אם אנגליה כן היתה עוברת את צרפת, לדעתי? אני לא חושב שמרוקו ולא ארגנטינה היו יכולים לעצור זכיה שלהם. אולי רק קרואטיה.

ארגנטינה אין סיכויי.

ASROMA אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

ב - 2002 כשהגיע רבע גמר בין אנגליה לברזיל הייתה לי תחושה, שהמנצחת גם תזכה בסוף. אותה תחושה גם הייתה לי לפני המשחק היום. נראה.

11. k_700 Member

אההה ברוך השם הגעת.
    חיכית לטעות ראשונה שלו בטורניר(שזה לא סרטון טיקטוק של ילדה בת 12 שהעלתה את מגווייר מנסה להגביהה כדור בהתקפה*), כדי לקבוע את הטענה הכל כך ברורה הזאת.

מעניין, אם אני צריך לצפות בטורניר נבחרות שבכל משחק מגווייר יתן לי טעויות כאלה, איך לעזאזל אנגליה הגיעה לחצי גמר המונדיאל הקודם(כשהוא נבחר לנבחרת הטורניר*) ואיך אנגליה עשתה גמר יורו שהוכרע בפנדלים בטורניר העוקב רק לפני שנה?
    כנראה צירוף של ניסים. אלוהים והשכינה החנו את עצמם מעל למגרשים למשך כ-13 משחקים רצופים בשני טורנירים גדולים.

בסוף צריך להזכיר לצופים את מי מגווייר משאיר בבית-
    טיירון מינגס, בן גודפרי, מייקל קין, לואיס דאנק(אשכרה גם את האפס הזה הרצת), אדם וובסטר, מארק גואיי וגולת הכותרת האיש עם ההופעה אחת טובה במשחק ידידות שיותר משני אנשים הבטיחו שראו- פיקאיו טומורי.
    עם כל אחד מהשמות האלה היה אפשר בוודאות לשחק כדורגל מודרני. פספוס של עולם הכדורגל שהשמות האלה פספסו הזדמנות לפספס. איך אוהד כדורגל יכול להתאושש מזה?

מחכים כבר לפוסט ההמשך על איך ההתקפה היא לא התקפה מודרנית ואיך אפשר לקחת טורניר כשעל הספסל שלך מחכה ג׳ק גריליש ולא סולי מארצ׳ או ראיין סיסניוןןןןןן?? נזכה לקבל את זה?

בסוף, היית נדחק לחור שלך לעוד משחק אם קיין היה מכניס פנדל או שאחד מאירועי המחלוקת במחצית הראשונה היו נפסקים לטובת אנגליה.

אם צריך לסכם את זה-
    לאנגליה אין אף בשורה בחלק ההגנתי. ידענו את זה גם לפני המונדיאל.
    יש כמה שחקנים שהם אובר פרופמרס בנבחרת ולכן זומנו וגם אותם שחקנים בסך הכל הכללי התעלו מעל להופעה הממוצעת שלהם ביום יום.

לא ראיתי עוד אף נבחרת שבאמת משחקת כדורגל מודרני פה שאתה אומר לעצמך, פיי אם רק היה לי קאנברו מאחורה או איזה סרחיו ראמוס בשיא הכל היה נראה אחרת.
    הנבחרת היחידה שאולי מנסה לשחק סמבה ולדחוף כל הזמן קדימה הודחה אתמול מול נבחת שלקחה אותה לפנדלים(וגם היא לא באמת הציגה הגנה לפנתאון).

בסוף גם עם הגנות בינוניות אפשר לעשות טורנירים של 7 משחקים גדולים.
    ראינו את זה רק לפני שנה אולי נראה את זה עם צרפת הנוכחית שבאמת לא יודע מה היא יכולה לקחת מהטורניר הזה עד היום חוץ מהתחת שיש לה, התלות בשחקן אחד גדול והרבה עזרה מהשיפוט(היום).
    נבחרת גדולה ממול לא ראיתי באף שלב במשחק הזה.

התבססות על שני שחקנים גדולים בהתקפה(אחד מהם שמחשיבים לגדול בעולם היה רוח רפאים), משחק קישור נרפא, אין משחק לחץ בכלל והגנה עלובה.
    לוריס ביום קצת יותר רגיל שלו והם בחוץ.

לא מפתיע שמיד אחר כך מגיעה התגובה הקבועה של אלכס שמסביר לנו איך אי אפשר לנצח עם שחקן כל כך לא מודרני שהרס את ההרמוניה של מנצ׳סטר יונייטד וחיסל את היכולת של יונייטד להתמודד על משהו(נזכיר לצופה הממוצע שאיבד אותנו שמגווייר הגיע ליונייטד שבדיוק סיימה מקום 6 וספגה 54 שערים בליגה).
    איך אפשר לקום מהדבר הזה? כנראה בשניות כשרוכשים רכש מעט יותר מדוייק כמו שעשו בקיץ האחרון.

במבט קדימה? כמו שכבר כתבתי, אנגליה צריכה לקוות להתאוששות של טרנט, לבריאות של ג׳יימס ובעיקר לפריחה של לוי קולוויל.
    אם מסתכלים על בלם אנגלי עם פוטנציאל כמו שהיו לדור הגדולים לפני זה אז זה בדיוק השחקן הזה.
    אם הוא לא יתפתח לזה נמשיך לבלבל את המוח על איך קונור קואדיייי לא קיבל את הצ׳אנס בטורניר גדול כי הוא פעם נתן שלושה משחקים יציבים בקבוצה שנמצאת במרכז הטבלה בליגה כלשהיא.

ברכות, נכנסת לרשימה האלכסית, מהאלה שניתן לקרוא כמו ספר פתוח.

12. MaxAaRons Member

פיקאיו חייב להיות בנבחרת.
    בגלל שהוא אנגלי הייתי לוקח אותו ליונייטד.
    מביא למילאן את הארי +כסף בעולם מושלם,אוטופי,ורוד.

פיקאיו>>>>>>>>>>סטונס
    פיקאיו>מגוויר
    מגוויר אגב יותר טוב מסטונס, סטונס בלם לקווינס פארק ריינגרס מחר יש משחק מול ברנלי שם הוא צריך לפתוח במקום המשחק שפתח בו היום.

13. Butragueño מנהלים

פיקאיו? באמת?

14. MaxAaRons Member

בוודאי,דה בסט אינגליש סנטר האלב.
    העמדה הזו בפשיטת רגל בכל הקשור לאנגליה.
    אין גם מגן שמאלי ושוער נורמלים.
    בימין יש לך נכון לכתיבת שורות אלו את ג'יימס,אבל ווקר וטריפייר בדרך לסיעוד ,וטרנט מיצה את עצמו בעמדה,עוד שנתיים תאבד את הכוח והעומק אפילו בעמדה הזו.

פיקאיו בקרוב יהיה שחקן ההגנה האנגלי השני בטיבו אחרי ריס ג'יימס.
    פשע שהוא לא זומן ,יותר מזה אני אגיד לך - איתו היום אנגליה הייתה עוברת.

15. k_700 Member

ועכשיו למציאות-
    טריפייר פתח את הטורניר הזה בהרכב כי הוא פשוט נראה נהדר משהגיע לניוקאסל.
    יכול לשחק יותר טבעי את הווינג בק ואם צריך יחלטר גם בשמאל.
    אבל ההזייה הבאמת גדולה בהודעה הזאת היא בקשר לווקר.
    בדרך לסיעוד? אני בספק אם היה בטורניר הזה שחקן הגנה מהיר ממנו.
    במצב הגופני שלו יש לו עוד 5 שנים לפחות לשחק ברמות האלה.
    ריס ג׳יימס בן 23 וטרנט רק חגג לא מזמן 24. לשניהם יש את הפיק של הקריירה לפניהם.
    לא חושב שיש נבחרת עם מצב טוב יותר בצד ימין של ההגנה.

המון נבחרות גדולות דוחפות לשם כל מיני בלמים כי פשוט אין להם כלום. לאנגליה יש קולקציה שלמה של מגנים ימנים, שניים מהם צעירים.

טוב עם ההרמה הזאת לפיקאיו טומורי אני מתחיל להרים את רף הציפיות שלי ממנו.
    אנחנו נראה אותו מהמשחקים הקרובים של הנבחרת בסגל וכנראה בהרכב ואחרי כל המלל הזה אני כנראה צריך לצפות פה לאיזה אלסנדרו נסטה אין דה מייקינג.

יהיה שמח, כי רובנו כבר מכירים את הנפש העדינה הזאת.
    נמשיך לעקוב, נקווה שזה לא מהחומר שמסניפים ואז מדמיינים שדאלוט זה הקאפו של דורנו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/22