וייבים של מאלדיני\זאנטי. זה שחקן של 15 שנה+,לא סתם רונאלדו אמר שהוא היחיד שיהיה עם קריירה ארוכה. העונה לא פספס דקה של משחק ונראה רענן ומחויב,הקפטן הבא שלנו. דאלוט זה שחקן נשמה,לא מייצרים כאלו.
נתן מסירה גדולה עכשיו. מה זה אשמתו שקארול לא יודע להשתלט על כדור. על זה ליברפול שילמה 100 מיליון? שיהיה בריאים
סוארז גמור מביך אותי לראות שחקן שהיה שד לא נורמלי נראה ככה, נונייז נראה כאילו אם אין לו שטח חופשי לחלוטין הוא ייפול וייאבד, אייו בועט פנדל מביך מאוד. עכשיו עשה יפה נונייז, גם חטיפה וגם סיומת טובה. כנראה שחקן שכל הזמן יעבור מרגעים של וורונין לרגעים של טורס.
מביך שלא יודעים מתי להגיד סטופ. סוארס משחק מגיל מאוד צעיר והמון משחקים וטבעי שבגיל 35 יגמור את הסוס. הוא היה מאלה שכמעט אף פעם לא היה פצוע.
כמו ששחקנים לא מחויבים לשחק בנבחרת גם אזרחים לא מחויבים לאהוד את הנבחרת. אני כישראלי לא התחברתי ולא התעניינתי בנבחרת של הבוסים, לא הרגשתי שהיא מייצגת אותי.
לחלוטין. ועוד בעונה בה הקבוצה שלי משחקת עד תחילת נובמבר 26 משחקים בערך באינסיביות גבוהה, הנבחרת היא רק מטרד.
החמאת לו יותר מדי עם חוזה ל15 שנה והוא מפספס את הנגיחה בקרן. הדבר הכי בריא בחיים האלה זה לא להתמכר לפרדים שיש לך בסגל. הפציעה של נונו מנדש היא מכה לפורטוגל.
בגלל זה צריך לנצל אותו כשחקן חופשי שמסוגל לייצר משהו ליד הרחבה, ולא כ-'9' כמו שהיה פעם. זה(וכמובן דה ארסקאטה) זה משהו שאין לאורגוואי עם שחקנים אחרים.
עם כל הכבוד לדה ארסקטה(שבניגוד להרגלו לא הרס הפעם את הקטע) באורוגוואי יש רק מלך אחד שגם בגיל 35 לא מוכן לפנות את כס המלכות
מה משותף לפרנסיסקו ארסה, פרדי רינקון ז"ל וג'ורג'יאן דה ארסקטה? אגדות הליגה הברזילאית, כנראה הגדולים שבזרים שהיו בה וכוכבים בנבחרות הדרום אמריקאיות שלהם.