יפה על הלחימה אבל מקסיקו נבחרת רעה מאוד. לא עשתה שום פעולה התקפית מעניינת מקדימה, וזה לא שמולה עמדה קבוצה חזקה אלא סה"כ סגל די בינוני שבדרך כלל מתקפל מול כל יריבה סבירה. ביכולת של שתי הקבוצות ארגנטינה עוד תסיים ראשונה בבית.
זאת נבחרת מאד מוגבלת מבחינת כשרון, וגם ניהלנו על זה דיון לפני המונדיאל. היחיד שם שהוא סוג של כוכב זה צ׳וקי לוזאנו שבנאפולי הוא שחקן די זניח. בוא נגיד שז׳ילינסקי הוא שחקן הרבה יותר חשוב בפרטנופיי.
אני נגד צרפת רק בגלל דשאן המחבל. אסור שפחים כמוהו ימשיכו להצליח עם בחירות מסריחות כאלו. Sent from my LE2113 using Tapatalk
כל הסיבות שאמרת זה הסיבות שכל אירופה למעשה בערך מחרימה את הטורניר. עם כל הכבוד לקהלים מארגנטינה וממקסיקו - בלי הקהל האירופאי - המונדיאל לא שווה שום דבר. זה למה תמיד אהבתי את היורו והייתי ב-4 טורנירים : ) מתוך ה-6 האחרונים כשאחד מהם שלא הייתי זה קורונה.
ופולין מה? נשגב מבינתי איך פולין מעפילה למונדיאלים ונראית אשפה פעם אחר פעם וכל פעם אנשים מתלהבים ואיכשהו זורקים אותה לשלבים מאוחרים. 2018 היא פשוט הצחינה את הדשא. היום כרגיל כלום ושום דבר. המזל שלה שיש יורו של 24 נבחרות, אחרת ביורו של 16 היא כנראה לא עולה לעולם. וגם כשהיא קיבלה מתנה, דווקא לבנדובסקי מכולם, כנראה גומר לה את הסיכוי לעלות שלב. כנראה.
זה פשוט מדהים איך כל פציעה של שחקן צרפתי מאלצת את המחבל לשים על המגרש שחקן יותר טוב ממנו. עוד 4-5 פציעות אולי הם יהיו עם ההרכב הכי חזק שלהם.
מבאס שלא נצליח לעשות קופה על ראביו, אם היה לו עוד שנה שנתיים בחוזה היינו מוכרים אותו ואת ורוניק ליונייטד בסכום יפה מאוד בקיץ. @k_700 , עוד כמה משחקים כאלה וורוניק כבר קונה בית במנצ’סטר, תתכונן
מפולין לא ציפיתי לכלום, ידעתי שהם אפורים שישענו על נייחים ועל קור רוח של לבנדובסקי. חשבתי שבמקסיקו יש טיפה יותר כישרון.
בגול של האוסטרלים זה הרגיש כמו סעודיה 2, ולצרפת כבר היו מקרים בעבר שהם הסתבכו עם נבחרות נחותות, אבל הם חזרו מהר לתלם וגם ה-1:2 עושה איתם עוול, הם היו צריכים לרדת למחצית עם רביעיה לפחות. רק שבמחצית השניה לא יעשו שטויות ויאבדו בטעות יתרון, זה כמעט קרה לפני שניה עם נגיחה של האוסטרלים לקורה.
לוקאס הרננדס זה שחקן קטסטרופה. 70 מיליון דמי העברה +20 מיליון לעונה שכר. זה מגוויר#2 ואני עוד מחמיא לו.