אמבפה בשליש יכולת עדיין נראה טוב, נראה שבא fit לטורניר הזה. דל"פ - אני אוהב את התפקוד הזה של גריזמן. משחק בנגיעה ולעומק תמיד ועם work rate של גאטוסו.
הוא היה טוב גם בארסנל. מניח שאף אחד לא רצה אותו בגלל התצורה הנוראית של הקבוצה באותה תקופה. ראית איזו שחקנים הושלכו על כלום? רובם היו מבוקשים על ידי קבוצות טופ ביבשת שנים לפני כן. (האוהדים היו בדעה חד משמעית שאין למכור את בלרין לברצלונה גם עבור 40 מיליון, רק כדי לשמוח שעזב ללא שום תמורה בהתרה הדדית של החוזה שנתיים אחר כך) אני מאוד אוהב את גנדוזי. הקבוצה שתחטוף אותו תרוויח בגדול. חושב שהוא מתאים בול למה שיונייטד צריכה עכשיו. קשר דינמי, אול ראונדר עם מנטליות אגרסיבית לשנים קדימה.
@DRORIKO , אין לאף מדינה כמות כשרון כמו של צרפת כיום. אגף שמאל של אמבפה את תאו כשבצד השני דמבלה, זה לבד חלק קדמי שבקושי יש לאיזשהי קבוצה באירופה. אל תשכח ש: מינאן, קימפמבה, קאנטה, פוגבה, בנזמה, מרסיאל, אנקונקו, אוואר, טוליסו, בן ידר - זה כמעט הרכב שלם שלבדו יכול להיות מועמד לזכיה, וזה רק השחקנים הפצועים/שלא זומנו. בכל מקרה, מקווה לראות את צרפת כמו היום, רק יותר חדה בפעולה האחרונה
@Bianconeri ולזה תוסיף את מנדי האנס (לכאורה), מנדי של ריאל מדריד, דיאבי (הנהדר בלברקוזן), פופאנה (צ'לסי) ואנדומבלה. יש מספיק שחקנים טובים בשביל לעשות חילופי דורות מסודרים ב26'.
הסגל של צרפת כבר לא סגל הכוכבים מלפני כמה שנים, המון שחקנים כבר פחות רלוונטיים - קאנטה, פוגבה, מרסיאל, וראן עם ירידה תלולה ביכולת, יש בהחלט עומק בהגנה אבל בהתקפה נטולת בנזמה ואנקונקו אין ממש כלים משמעותיים כרגע מהספסל. קומאן ומרכוס תוראם זה לא יותר טוב ממה שיש לאנגליה וברזיל. הכוח של צרפת זה 2 הקיצוניים הבלתי עצירים שלה בדריבל (שאחד מהם הוא השחקן הטוב בעולם). זה מספיק בשביל שלבים מאוחרים אבל ראינו את שוייץ מעיפה אותה כשלא הולך. Sent from my LE2113 using Tapatalk
קצת אופ טופיק אבל רק עכשיו קלטתי כמה שהסגל של איטליה גרוע. איזה מישהו בטיקטוק נוהג להשוות בין הרכבים של נבחרות/קבוצות. הוא פשוט מסמן עם האצבע מי יותר טוב על כל עמדה. הוא השווה בין ההרכב הראשון של אנגליה לזה של איטליה. עכשיו אנגליה היא לא בדיוק דור הזהב של שנות ה-90 ועדיין הם עולים עלינו כמעט בכל עמדה! זה מדהים כי ביורו היה לנו קאדר באמת סבבה וזה הרגיש שהכדורגל האיטלקי בפריחה מחודשת. ואז באה השנה וחצי האחרונה שהנחיתה אותנו לקרקע, אבל עם הפרצוף מרוח על המדרכה. טוב עכשיו אתם יכולים לחזור לסעודיה הזאת שלכם
נראה טוב בנאפולי. הוא דומה לפוגבה באופי,בכדורגל מודרני הוא הרבה יותר מועיל. פוגבה זה שחקן של שנות ה90.
הסגל של אנגליה לא נוצץ, ויש גם עניין של מאצ'אפ. ה H2H שלכם מול אנגליה, הוא טוב ויש עוד כמה חודשים אפשרות לבחון את זה שוב ביורו, ונראה לי שלא תפסידו לאנגליה
חחח מה? הוא ביי פאר השחקן עם הכי הרבה כשרון בנבחרת הזאת אחרי אמבמפה(שכשהוא עצבני ואגואיסט אנחנו יודעים איך זה יכול להגמר). פשוט מדהים שתאו צריך שאחיו העגלה יפצע כדי לקבל סיכוי לשחק. השם השני שצריך לעלות בכל הרכב צרפתי. כל דבר טוב בהתקפה של צרפת הוא יצר היום. הגנתית הוא מגן מצוין. שייקיות מקבלים כשדוחפים כל הזמן בלמים לעמדות ומקשטים את זה עם כתר של ״נבחרת פייבוריטית״. הפציעה הזאת של לוקאס מצילה את דשאן מעצמו. וראן כנראה יחזור כבר מהמשחק הבא או המשחק השלישי, אם אני אוהד צרפת אני מקווה שיקח את הזמן עם ההחלמה. מההתקפה של צרפת אני לא כל כך מתלהב. רוצה לראות אותה מול נבחרת רצינית ולא נבחרת של ליגות זניחות משניות. הפסקתי לספור כמה פעמים שחקני הגנה אוסטראלים מוסרים את הכדור לשחקני ההתקפה של צרפת. כשתגיע נבחרת טובה יותר, קשה לי לראות את גריזמן איכותי מספיק בתפקיד ששיחק. דמבלה מול צפיפות חשוד בקבלת החלטות ואמבמה ינסה לנצח הכל לבד, מתכון טוב להשפלה בשמינית/רבע.
המשחק של אנטואן גריזמן הוא 'טריקי' - הוא שיחק ממש מאחור, יותר מבמונדיאל 2018 למשל, הוא מוסר בחסד וסיפק מצב אחד אדיר לקיליאן אמבפה ועוד מסירה. הוא כן יכול לשבור מלכודת נבדל. מצד שני הוא איטי בניגוד לשאר שחקני ההתקפה ולא מאיים על השער. הוא יישאר טאבו בהרכב, זה לא נתון לדיון, אבל אני כיריב לא ממש חושש ממנו. משחק ההתקפה של צרפת הוא קיליאן אמבפה. אם הוא מגיע במצב רוח טוב כמו אתמול אז יהיה קשה מאוד לעצור אותו ולעתים גם שני שחקני הגנה לא בטוח שיספיקו. לגבי תיאו - אני לא רואה איך זה סותר. התקפית הוא פנטסטית, יכולת כמו קשר. טס עם הכדור, הרמה מדויקת, כל הזמן תוקף. הגנתית הוא לא מזהיר. מרגיש שהוא יותר פיזי מבעבר וגם סוגר יותר טוב. אולי לא נקודת תורפה כמו בעבר אבל שחקן הגנה לא ברמה גבוהה. כרגע אין סיבה שרפאל ואראן יחזור להרכב. היתר בכושר יותר טוב ממנו. גם ז'ול קונדה צריך לפתוח לפניו תיאורטית.