איך אסף כהן יכול להגיד ולהכריז ככה על בלגיה: "יש לנו פה נבחרת שיכולה ללכת עד הסוף?" - הם נראו כולם בפנסיה לחלוטין, אפילו קווין דה בריינה בתצוגת נפל. נראים כמו נבחרת שלא מסוגלת לזוז על המגרש ובדרך לעוף בשמינית הגמר. המשחק הלך והתקדם ואתה אומר לעצמך שמתישהו בלגיה תתחיל להזיז את הכדור ולהיכנס לעניינים וזה לא קרה. זה לא משנה אם לא כל מצב של קנדה היה מצב לגול, היה מביך לראות את הבלגים מאפשרים שיבעטו לעברם 20 פעמים. כמעט התבאסתי על הפנדל שטיבו קורטואה הגדול הדף מרוב שבלגיה הסריחה את הדשא, הכי חלשה עד עכשיו מבין הגדולות פרט לארגנטינה. אדן הזאר? אין קסמים בכדורגל. בטשוואי כבש שער נפלא אבל היו כמה פעמים שהוא לא הצליח להשתלט על כדור כמו שצריך.
אחרי משחק שכזה אני רק מחכה לראות מה יקרה במחזור השני. בלגיה ביכולת נוראית תקבל בצורה הזאת על הראש מול שתי הנבחרות האחרות. האם קנדה מסוגלת ככה להמשיך כי אם כן אז ההפסד הזה הוא לא סוף הסיפור בשבילה. היום הניסיון בפרוש ניצח את ההתלהבות, אבל נראה מה יהיה ביום ראשון. מדינות השפלה לא יגיעו לשלבים האחרונים, אבל משתיהן אני מצפה להרבה יותר כדורגל. @Raulito ארגנטינה עוד כבשה שלושער שנפסלה. לקנדה הגיעו עוד שני פנדלים (אבל גם מגן קנדה היה צריך לקבל אדום על עבירה קשה מאחור על אופנדה) כשבלגיה פשוט נראתה אומללה. אני באמת לא יודע לאן פני שתי הנבחרות האלו, אבל לדעתי ארגנטינה עוד מסוגלת לחזור, בלגיה? זה נראה ממש רע.
בפעולה אחת אפשר לראות למה אמבולו עם כל הכשרון שלו לא הצליח להגיע למועדונים הגדולים. היה לו מצב קלאסי לתת כדור רוחב לשחקן שוויץ ולהעמיד אותו מול שער ריק, במקום זה הוא התמהמה עם הכדור ובסוף זה נגמר בתיקול של שחקן קאמרון.