משחקי ה - 23/11: בתים ה', ו' - דרבי מדינות הציר

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏22/11/22.

1. k_700 Member

זין גדול יש, היכולת לשחק בקו של 4 ולהראות כמו בלם נורמלי- קצת פחות.

2. VAR Member

אני לא שותף לביקורת על עניין החלוצים (פשוט אין כאלה, בדיוק כמו המצב באיטליה), אבל החילופים שלו באמת היו קטסטרופה היום. הוא יכול לבחור בין מולר ומוסיאלה כפליימייקר קדמי, בסוף פתח עם שניהם וסיים את המשחק עם גצה ובלי אף שחקן שיכול לייצר משהו.

ראינו עד עכשיו נבחרות עם כישרון בחלק הקדמי שלא מצליחות לייצר כמעט כלום, גרמניה מהבחינה הזאת 5 רמות מעל, אבל פשוט אין לה על מי להשען בחלק האחורי. כולם שם צ'וקרים בלי אף יוצא מהכלל.
    זה כי התחלתי לראות אחרי שריקת הפתיחה. כלי התקשורת במדינה כבר מזמן לא מתעניינים בכדורגל אלא רק בזכויות להט"ב.

Lebron אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

שמע אני אוהב דשאן, הוא משלנו, אבל לשים את תיאו על הספסל, ועוד מול אוסטרליה, זה הטרלה. אי אפשר לדעת מה היה קורה אם הוא לא היה מבשל את הגול הראשון. יכול להיות שצרפת היתה נכנסת ללחץ שהיה גדל ככל שהזמן עובר והיא היתה עושה שטויות, יכול להיות גם שלא, אבל אם יש לך תעודת ביטוח למה לא להשתמש בה.

4. DRORIKO Member

לגבי שאר הדברים שכתבת מסכים

5. קשר שמאלי Member

מחבלים שמחבלים. כולה טורניר של כמה משחקים בודדים. הכל תלוי נטו בשחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/22
  6. riquelme1 Member

ממש לא

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO , לשים את תאו על הספסל זו אכן הטרלה. כמו גם להישען על פארדס או להכניס את מאריו גצה.

הכל נכון - החלטות מוזרות במקרה הטוב ואיומות במקרה הרע.

יחד עם זאת, להפיל את התוצאות של סעודיה ויפן, או לטעון שלולא תאו צרפת לא מנצחת את אוסטרליה - זה מגוכח. הבדלי הרמות כאלה גדולים(במיוחד ארגנטינה), שהתירוץ הזה פשוט לא יכול להיות מספק.

אם זה היה קרב במשקל כבד, שכל פרט קטן מכריע - הייתי יכול להסכים.
    פאקינג ארגנטינה מול שחקנים מהליגה הסעודית.
    חצי באיירן ונבחרת גרמניה מול יפן
    הנבחרת אולי הכי מוכשרת בטורניר מול אוסטרליה.

איך אפשר לקחת טיעון כזה ברצינות?

זה כמו להגיד שאם מייקל ג׳ורדן היה מפסיד לי בכדורסל ב1 על 1 זה בגלל שהמכנסיים לא היו נוחים לו.

Roma ו-yonmu אוהבים את זה.
  8. cheddar Member

השער השני היה כמו גול של הוקי קרח איך הוא הצליח לדחוק את זה כשהשוער תופס את כל המקום בשער כמעט

alexshw אוהב/ת את זה.
  9. Raulito Madridista

לא ראיתי את כל המשחק לצערי. גרמניה פתחה מצוין, ה-0:2 היה כביכול חייב להגיע. אסור להוריד רגל מהדוושה. ובעיקר אסור ששחקן ירוץ חצי מגרש בלי שאף אחד מפיל אותו. לדעתי קאי האברץ (באופן כללי) הוא נקודת תורפה וחסר חלוץ. זה מרגיש שבגרמניה כולם חושבים התקפה (מישהו זוכר את ההפסד במונדיאל 2018?) ואנטוניו רודיגר בהגנה לא יכול לבד. אילקאי גונדואן שחקן נהדר, לאון גורצקה יכול להוסיף לנבחרת הזו קצת יותר שרירים, גליצ'ים וכדומה. גם מנואל נוייר לא באמת טוב כמו בעבר ולא מרתיע. גרמניה עם אינסוף קשרים התקפיים פנטסטיים, זה כן.

מצד אחד תוצאה פנטסטית לספרד שתעלה למשחק נגד קוסטה ריקה עכשיו יותר רגועה ומצד שני הבית הזה הוא מאוד-מאוד טריקי. ואצלנו? מרקו אסנסיו פותח כ-'9' מזויף, שיהיה בהצלחה.

10. DRORIKO Member

לפי מה שאתה אומר גם ונטורה לא היה צריך לחטוף אש על זה שהוא ספסל את אינסיניה נגד שבדיה. כי אני מזכיר לך ששבדיה באותו זמן היתה נבחרת אפורה שאיטליה עלתה עליה בכל עמדה במגרש, רק שתבין שהבחור שכבש נגדינו היה מישהו מהליגה הסינית ואפילו שם הוא היה גרוע(במקרה הכרתי אותו כי הוא שיחק בקבוצה של ערן זהבי) זאת לא היתה שבדיה של היום עם כל הכשרונות.

11. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bianconeri כאן אני לא מסכים איתך. יפן נבחרת מוכשרת והרבה יותר טובה מהסעודים (יש שם 8 שחקני בונדסליגה), ועם התאמות וטקטיקה אמיצה כמו שהמאמן היפני נקט בחצי השני בהחלט הגיוני שהם יסכנו את הגרמנים. יש פה חלק גדול לפליק שבמצב של 1-0 בדקה 65 עשה חילופים שהחלישו את הקבוצה שלו והתנהל כאילו הניצחון בכיס.

Bianconeri ו-די קאניו אגדה אוהבים את זה.
  12. טל. Member

מאז 1990 הכדורגל אולי השתנה. אבל לא כדורגל נבחרות לא השתנה... בטח לא כל כך הרבה.
    מחוייבות>>כישרון.

המאמן הנוכחי הוא ממשיך דרכו של המאמן הקודם. וכאן טמונה הבעיה.

----------------------------
    -האברץ (ושחקנים מסוגו) לעולם לא צריך לראות מדים של נבחרת גרמניה, אפילו לא עם משקפת מהיציע. .
    -רודיגר, באקט מנהיגותי ומשמעתי של של מאמן שמתווה דרך, ומבין מה חשוב בכדורגל נבחרות, כשהוא מסיים את ריצת הג'ירפה הלעגנית שלו - המאמן צריך לומר לו שישאר כבר מחוץ לקווים כי הוא מוחלף.
    לך להתקלח. ונדבר מחר במשרד שלי על מה יהיה הלאה.

13. Sturridge Member

מצחיק שדווקא בשלהי הקריירה לאזפיליקווטה פתאום יש מקום בנבחרת.

14. טל. Member

Bianconeri

איזה הימורים חיוביים עשיתי על גרמניה ומתי?
    אני סופר פסימי לגביהם.
    לקחו מוסד מפואר, סיסטמה עם קבלות... וקברו אותו תמורת אוסף פרימדונות, ש(בכדורגל מועדונים) נוצצים מידי פעם. וללא חלוץ.

והקודקודים לא מבינים... זה מה שהכי מצחיק...
    -פיאסקו שלישי ברציפות ועדיין הם לא יבינו.

15. VAR Member

@טל. גרמניה נראתה יותר טוב ב18 דקות עם חלוץ טבעי?

יש דברים שלא מאמן נבחרת אחראי עליהם. פיתוח שחקנים זו דוגמה אחת. אין לגרמניה חלוץ טבעי ברמה גבוהה כיום. צריך להתנהל עם מה שיש. אני לא חושב שיש כיום אופציה יותר טובה מהאברץ (שגם נותן אחלה מספרים בנבחרת ולפחות היום ממש לא התנהל באדישות). גם אין לה אף בלם שאפשר לסמוך עליו. סבבה הורדת את רודיגר. את מי תכניס במקומו? שלוטרבק כל המשחק נראה בהלם מגודל המעמד. זולה כבר הרבה זמן נראה כמו שק תפוחי אדמה. עוד שחקן שקיבל כסף ופרש בלי להודיע. רודיגר ממש לא הcup of tea שלי אבל צריך להיות כנים ולומר שאין לפליק משהו יותר טוב ממנו. מאמין שמשחק הבא נראה את קהרר במקום שלוטרבק, אולי זה ייראה יותר טוב, אבל גרמניה עדיין תקום ותיפול על היכולת שלה לנצל יותר ממצב אחד מתוך משהו כמו 8-9 מצבים לגול שהיו לה היום.