קנדה תשלם על ההחמצות שלה. היא משחקת מאד יפה, אבל ברמה הזאת צריכים לכבוש. את הפנדל כבר החמיצו, בסוף זה נראה הברקה של דה ברוינה והם יקחו את הנקודות.
מאה אחוז מהקנדים שפגשתי השבוע לא ידעו שיש משחק היום, חלק מהם שמעו על זה אתמול בפוקס ניוז. אף אחד מהם לא מכיר שחקן אחד מהנבחרת, 99 אחוז מהם מחכים למשחק היום של אוטווה מול הגולדן נייטס. והנבחרת שלהם בינתיים מקרקסת את בלגיה, בידור.
@MaxAaRons על זה אין ספק. הבלגים לא יגיעו יותר מדי רחוק. עדיין יש להם נבחרת טובה, אבל זה לא מספיק בשביל להגיע לגמר. אני באמת אהיה מופתע אם יגיעו לחצי הגמר.
בנתיים לא חסר לשכנים שלי מזל. לדעתי ויטסל דרך שם על רגל. בכל מקרה אם קנדה מסוגלת ככה להמשיך אני צופה לבית עם עוד הרבה פוטנציאל לדרמה. קרואטיה ומרוקו לא פראיירים.
הרגיש לי שההכשלה כמה דקות קודם לכן עם הכניסה לרחבה הייתה יותר פנדל מזה. יהיה קטעים היום עם התוספת זמן, זה אותו שופט ששרק בזמנו לסיום בדקה ה86.
התוספות זמן הארוכות מהרגיל במונדיאל הזה הם אחד השינוים הכי טובים שנעשו אי פעם בחוקי שיפוט הכדורגל. אני מקווה שהמגמה הזאת תמשיך לאורך כל הטורניר וגם לאחריו .
בלגיה יוצאת בשן ועין מהמחצית הזאת, אבל לוח התוצאות תמיד הדבר הכי חשוב בכדורגל. הם כבשו שער, קנדה לא. בכלל הקנדים משחקים לפי פילוסופיית קרויף ז"ל: "עדיף להפסיד יפה מאשר לנצח בצורה מכוערת"...