משחקי ה- 25/11: מחזור שני בבתים א' וב'

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏24/11/22.

1. wings Member

הפרש שערים כללי קובע קודם כל. באופן מעשי אנגליה עלתה. באופן תיאורטי היא יכולה להפסיד 4-0 לווילס וללכת הביתה אם יש הכרעה במשחק השני. (אולי אפילו עם הפסד 3-0, לא בדקתי)

נערך לאחרונה ב: ‏25/11/22
  2. SoD Member

האירוניה היא שהבית בהצלבה ככ גרוע שסיכוי סביר שהיא גם תיהיה ברבע. חבל, נבחרת עם פוטנציאל מאוד גבוה והמאמן הגרוע בטורניר. חוליה התקפית שנותנת פייט לברזיל

3. alexshw Member

מגוויר המצטיין בנבחרת וזו כל הבעיה. ואי אפשר לשחק כדורגל מודרני איתו וברור שזה בלם לכל הסולשיארים מכל הלאומים. ולא מעט בגללו ארנולד לא משחק, כי ברור שבלם כה מוגבל לא יחפה עליו.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. Christian Dailly Member

והפרס של הולנד ואנגליה.

מפגשים נגד אירן/ארהב ואקוודור/סנגל בשמינית.

יופי של הגרלה...

Raulito, DRORIKO ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי לא יכולתי לראות היום את כל המשחק. בכל מקרה מה שעיניי עוד כן ראו זה לא מפתיע. דווקא אחרי פתיחה טובה (שוב שער של גקפו, שוב נעלם אחרי זה) כל כך קיוויתי למשחק הרבה יותר טוב. לצערי טעיתי. הנבחרת הכתומה נראית כאילו היא עושה טובה שהיא בכלל נמצאת שם. ליגיונרים בכירים לגמרי לא בעניינים, שחקני אייאקס בכושר ירוד כשרק גקפו נותן בנתיים שתי הברקות. אקוואדור פספסו ניצחון.

לחזור למלים שהדגשתי. לדעתי זו הבעיה העיקרית. אני באמת שואל את עצמי אם השחקנים רוצים להיות בקטאר? באמצע עונה ובמדינה שנויה במחלוקת. ביום רגיל אנחנו לא מועמדים לקחת את הגביע, אבל לדעתי הבעיה היא בעיקר מנטלית. אני מחכה ליום שהם יחזרו הביתה ואני משוכנע שעוד אשמע הרבה סיפורים שכרגע לא נשמעים. מאד מתסכל שככה נראית מדינת הולדתי, אבל לפי מצב הרוח שיש פה בהולנד אני חושב שזה לא מקרי שאנחנו נראים כל כך כבויים.

משחק אחרון מול קטאר...

6. Raulito Madridista

אנגליה הייתה משעעמת להחריד ושיחקה בקצב נמוך, היא חשבה שמה שעבד נגד איראן יצליח, חשבה שהיא כל כך גדולה ולא הבינה שה-2:6 הושג גם משום שהיריבה ממול הייתה בהלם. לא מצליח להבין איך החילוף הראשון של גארת' סאותגייט זה ג'ורדן הנדרסון, לאחר מכן ג'ק גריליש ופיל פודן הקשר הכי טוב בנבחרת לא משחק דקה. וזה לא שהיא יצרה מצבים ולא הבקיעה, היא לא הייתה קרובה ליצירת מצבים, הבעיה הייתה חמורה אפילו מהפס האחרון. שיחקה בקצב רדום מאוד למרות הדקות האחרונות. מה מייסון מאונט עשה על המגרש? חוץ מהיכולת של הארי מגווייר שהציל גול במיקום נהדר בתוך הרחבה באחת ההגבהות המסוכנות - אין לאנגליה כלום לקחת מהמשחק הזה. כריסטיאן פוליסיק היה שחקן ההתקפה הכי טוב על המגרש. אגב, כשאתה קורא (לפי ספורט5) שהמאמן אומר: "לפעמים צריך לשחק על תוצאה" - אתה מתמלא גועל ולא צריך להיות מהמחנה האנגלי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/22
  7. DRORIKO Member

שבת בבוקר, מזג אוויר קר מדי בשביל לצאת מהבית, שיעמום. אז אתה אומר לעצמך ״אה בעצם יש משחק ב-12״ אתה נכנס ללוח שידורים ומה אתה רואה? טוניסיה נגד אוסטרליה. למה לעזזל זה משחק לגיטימי במונדיאל? תחשבו שבמקום זה היה קולומביה נגד נורבגיה של האלנד? או צ׳ילה נגד איטליה?או איטליה נגד נורבגיה? יודעים מה אין לי בעיה שטוניסיה ואוסטרליה ישחקו אבל נגד יריבות אטרקטיביות, לא אחת נגד השניה

8. Raulito Madridista

אם יש גשם ברמה של מבול ואין מה לעשות בחוץ אז סבבה להתכרבל ולראות גם את זה אפילו. אני חושב שהמשחק הפחות אטרקטיבי ב-12:00 זה מתוכנן כמובן להוציא אולי את ארגנטינה נגד ערב הסעודית. אבל הנה רק עד יום שני יש משחקים בשעה הזו. ביום שלישי עדיין חגיגה עם ארבעה משחקים ביום אבל שניים במקביל והשעות 'מתפצלות' כבר ל-17:00 בערב ו-21:00. בתים א' ו-ב' די משעממים (תמיד יש סיפורים מסביב, נכון), עם כל הכבוד לשמות של אנגליה בסגל או לחיבה שיש לכל אוהד כלשהו כלפי הולנד.

ראשון: יפן - קוסטה ריקה (12:00)| בלגיה - מרוקו (15:00)| קרואטיה - קנדה (18:00)| ספרד - גרמניה (21:00)
    שני:

שני: קמרון - סרביה (12:00)| דרום קוריאה - גאנה (15:009| ברזיל - שווייץ (18:00)| פורטוגל - אורוגוואי (21:00)

שלישי: אקוואדור - סנגל (17:00)| הולנד - קטאר (17:00)| איראן - ארה"ב (21:00)| וויילס - אנגליה (21:00)

9. Rushie Member

אני לא קושר אוטומטית בין מאונט לפודן כי הם לא משחקים על אותה משבצת בדיוק, אבל ברצינות, על מה מאונט מקבל את הקרדיט? הוא לא בכושר טוב במיוחד ובכלל הרושם שלי מהזמן שלו בצ'לסי הוא שמדובר בשחקן מאוד פרווה שלא באמת טוב בשום דבר ולא מצדיק את ההייפ שהיה עליו כשהיה צעיר.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. itzik.miro Member

יותר מפריעים לי אושרת עיני ודוידוביץ'

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. VAR Member

יואו איזה בכיין, כמה עוד תיילל על זה? איטליה הפסידה למקדוניה. מקדוניה!! צ'ילה וקולומביה סיימו מתחת לפרו, הן כבר אחרי תור הזהב שלהן. מה אתה רוצה? שיסגרו את הטורניר לאירופה ודרום אמריקה? אתה מבין ששתי היבשות האלה לא מכסות אפילו 50% מאוהדי הכדורגל בעולם?

תמצא תעסוקה בחיים, רק כדורגל כל הזמן זה לא בריא.

12. DRORIKO Member

למה מי אתה בכלל? למה אני שואל אותך במה להתעסק? אם לא הייתי פה "על תנאי" הייתי רושם לך מה אני חושב עליך. עזוב אותי בשקט ולך לרונאלדו שלך. הוא צריך כתף חמה לבכות עליה אחרי שזרקו אותו מיונייטד.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Member

מאונט מקבל קרדיט מאותה סיבה שפיקפורד, מגוייר וכו' יקבלו קרדיט עד קץ הימים. זה סאות'גייט. אם קלווין פיליפס היה כשיר עוד היינו מקבלים אותו בטעות במקום בלינגהאם.

VAR ו-alexshw אוהבים את זה.
  14. itzik.miro Member

כל אחד מדבר מה שכואב לו, זה לא הופך את זה לפחות לגיטימי.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. cheddar Member

Sir Alex אוהב/ת את זה.