משחקי ה - 26/11: מחזור שני בבתים ג' וד'

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏25/11/22.

1. סמואל אטו Member

זה חוזר לאותה נקודה: מה אתה מקבל ממנו?
    איפה הוא יכול להשפיע ששחקן אחר לא יכול להשפיע בצורה עדיפה? ומה המשקל נגד לתרומה ההתקפית שלו?

אוקיי, נניח כשיש רבע שעה וצריך לשחק על כל הקופה, אפשר לוותר על קשר שתורם בשני צידי המגרש ולשים כוח התקפי משמעותי כמו דיבאלה. אתה באמת רואה אותו תורם מהצד השמאלי של המגרש? אתה רואה אותו מסוגל לשחק '9' או עדיף על מישהו אחר שהוא '9' טבעי? כנף ימין? כנף שמאל?
    תזיז את מסי לתפקיד עם פחות שיניים ברגע האמת בשביל דיבאלה?

תמיד הערכתי אותו כשחקן, גם ברגעים הפחות הטובים שלו, זה לא משהו נגדו. פשוט אין לו איך לבוא לידי ביטוי ליד מסי. מזל ביש.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. Raulito Madridista

אתה זורק עוד שחקני התקפה כדי לבלבל את היריבה ושייפול כדור. כמו שמאמן זורק שני חלוצי '9' לרחבה בדקות הקריטיות ולא תמיד הם דורכים אחד על השני. הכדורגל זה לא מתמטיקה, מספיק שחקנים 'אפורים' כבר הכריעו משחקים בעבר, גיבורים בלתי צפוים. כשאתה שם את דיבאלה מאחור - מסי הולך קדימה. ואתמול כשמסי היה מקדימה ראית מה קרה - שער, כמו שהיה ברוב הקריירה כששיחק מקדימה. ככה מסי יוכל לבעוט יותר לשער למשל. די מאריה למשל הוא הדבר היחיד שקרוב למשחק אגפים בנבחרת הזו אז עליו לא הייתי ממהר לוותר. זה לא משחק ליגה שאפשר לתקן אחרי שבוע.

כשמדובר על רבע שעה או חצי שעה זה נראה לי מגוחך. גם אמרו פעם שצריך שני כדורים על המגרש בשביל רובן וריברי. ושפיגו וזידאן לא מוסרים זה לזה עאלק וכן הלאה.

3. סמואל אטו Member

אני מדבר כדורגל. אתה רוצה לדבר על פתרונות קסם שכוללים זריקת כדורים לרחבה, זה משהו שאני לא מתעניין בו ולא מכיר בתור שיטה מוצלחת. בטוח לא בשביל שחקנים כמו מסי ודיבאלה.

גם הניתוח שלך למה שראינו ממסי, עקום.
    ארגנטינה נכנסה לקצב כשמסי הפסיק לשחק מקדימה וכפה את עצמו במרכז מגרש שהיה ריק משחקנים. בזכותו ארגנטינה חזרה להניע את הכדור לפרקים ארוכים יותר ובזכות זה הצליחה למצוא אותו באיזורים המסוכנים יותר פעמים.
    מסי צריך להיות מקדימה, איפה שהוא לא יהיה אם דיבאלה יפתח, אבל בשביל זה צריך קישור שמסוגל לשלוט בכדור ולספק לו את הכדורים. מה שלא קרה ב-2 משחקים האחרונים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/22
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

אני לא כל כך בטוח שחוליאן אלבארז יכול לשחק ליד לאוטרו.
    אני חושב שזה תלוי יריבה אבל המקום של לאוטרו לא צריך להיות באנקר בהרכב.

ארגנטינה ידעה לא פעם לשים חלוצים גדולים יותר על הספסל כשהמאמן האמין במישהו אחר, גם פה אפשר לעשות רוטציה.
    אם ארגנטינה הולכת על מערך של 5 שחקני הגנה כמו במחצית השנייה אז אני לא חושב שדה פול גם כן צריך להיות באנקר.
    אנזו נותן יותר ורסטיליות כי הוא מסוגל לשחקק את הdeep playmaker בדאבל פיבוט ועם 3 קשרים, הוא גם עושה הרבה עבודה הגנתית(אחת הסיבות שהיה ״קל לוותר״ על גידו רודריגז כשהוא נכנס).
    כך או אחרת זה יהיה הזוי אם אנזו לא מקבל את המושכות למרכז המגרש מפה.
    הייתי הולך על מערך של חמישה שחקני הגנה, שיכול להחזיר לארגנטינה את השליטה בכדור עם רודריגז/דה פול ליד אנזו ומסי ב10.

5. itzik.miro Member

לא תדע עד שלא תנסה.מהיכרותי עם חוליאן אלבארז מריבר פלייט יש לו את היכולת לשחק את החלוץ באגף. כך או כך הצמד דה פאול & אנצו פרננדס חייבים להיות באנקרים בארגנטינה ולא משנה אם תוסיף להם עוד קשר או עוד שחקן התקפי, העיקר ששניהם יהיו במרכז המגרש.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

6. MaxAaRons Member

שלישית קישור של גידו-אנזו-דימה הייתה מטיבה עם ארגנטינה.
    גידו קשר אחורי מצוין,אנדרייטד גדול.

דה פול ביצים שלי, שלא נדבר על פארדס.

7. itzik.miro Member

פארדס ביצים
    דה פאול שחקן נהדר.

גידו הוא כמו פארדס לא שווה סגל בארגנטינה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה מעניינת של פליק בואו נראה איך זה יעבוד