הוא חייב להמשיך את הא׳נדה המקושקשת שניימאר הורס את הנבחרת כיאה להיפסטר שלא עקב בכלל אחרי הנבחרת הזאת בשנתיים האחרונות. אתה מפריע לו להמשיך לכתוב את ההיסטוריה עם דנמרק אלופת עולם והוייברג שחקן הטורניר.
ג'סוס טוב מרישארליסון וגימארייש צריך להיות הקשר הראשון בהרכב שלהם. בכלל מרגיש שגם ברזיל וגם צרפת צריכות בעיקר להתגבר על המאמנים שלהם בשביל לקחת את התואר.
ניימאר בירידה ועוד שנתיים כנראה כבר לא יהיה לו מקום בהרכב הנבחרת. אבל כרגע הוא יותר מלוטש מרוב הצעירים המוכשרים כולל ויני. ויני מדהים אבל המצב שהוא חירב ב 2 על אחד זה מצב שנגמר בגול אצל נייאמר. בכל מקרה זה לא משנה מי מאמן את ברזיל כרגע, אף אחד לא יעז לספסל את נייאמר בטורניר הזה.
https://pbs.twimg.com/media/Fiq8ipGWIAI0Dnw?format=Xxx&name=large עוד פעם נבס וקארבליו. אם אני פאלהינה אני יותר נעלב מברונו גימאראש פה. לפחות הטיס את גריירו לספסל בשביל המגן השמאלי הכי טוב שלו. כבר התקדמנו.
אנגליה פחות טובה באופן כללי מברזיל וצרפת אז לא ציינתי. אבל שם גם יש מחבל רציני ביותר בתור מאמן. לא יודע מה לא בסדר עם המאמן של פורטוגל באופן כללי, סה"כ ההרכבים נראים לי סבירים. לטעמי גימארייש טוב מקאסמירו. אבל בכל מקרה משחקים עם 2 קשרים אז שיהיה.
גימאראש לא משחק בכלל בתפקיד של קאסמירו אז יש מקום לשניהם. גימאראש זה deep playmaker עם בוקס טו בוקס אנג׳ין. מה לא טוב בהרכב של סאנטוס? נתחיל מזה שהוא דוחף את נבס לשחק 6 ודוחף את וויליאם קארבליו להרכב שזה מתכון מובטח למרכז קישור איטי, שיפסיד כדורים ולא יכתיב את הפוזשן. ראית בעשר דקות של המשחק הקודם מה נותן לך פאלהינה בקישור וראית מה נותנים לך הצמד שחקנים האלה לפניו. פאלהינה אולי הקשר האחורי בכושר הכי טוב בעולם והוא מחליף שלישי. בושה.
ויטיניה היה יכול בכייף לשחק ליד פאלהינה וכשסילבה משלים את השלישייה באמצע. זו השלישיית קישור הכי מגוונת בטורניר. במקום זה, הולכים על due שיבליט את האורוגוואיים. הרבה תלוי בברונו, הוא שוב יצטרך להבריק כדי שיהיה סיכוי.