בתכלס אם בקטע של חישובים(אני אישית נגד), אז שוב לאנגליה יותר כדאי לסיים מקום שני בבתים. הולנד בשמינית ולא צרפת ברבע. במקום סנגל בשמינית וצרפת ברבע. אבל שוב אני בעד פשוט לשחק כדורגל נורמלי.
בסופו של דבר כדי לזכות בגביע העולם אתה צריך לעבור את הגדולות בשלב כזה או אחר. זאת אמורה להיות המטרה שלך, לא לנסות לגרד חצי גמר ולגנוב דעת כמו שהיה ב-2018.
האמריקאים ממתק רציני. מאומנים מאוד, משחקים בקצב גבוה במשך דקות ארוכות, 5-6 שחקנים צעירים מעניינים מאוד מעבר לפוליסיק. טיילר אדאמס לטעמי בהרכב הסיבוב לצד קאזמירו.
חבל שאף אחד מהמצבים או חצאי מצבים לא הגיעו להארי קיין, כמו הכדור על מגש שהוא הכניס שם למרקוס ראשפורד, הוא היה עושה גול אני מניח. "המחמאות" לשילובו של פיל פודן שמשתחרר בקלות מהשמירה עליו ומוסיף המון מהירות וחיים במשחק - מתקזזות עם הכנסתו של ג'ורדן הנדרסון שבניגוד לאדריאן ראביו למשל בצרפת שגם עליו יש ביקורת - הוא מסוכן לשער, גם אם בנגיחות בעיקר. למה ג'וד בלינגהאם לא יכול לקבל חופש התקפי נגד נבחרת חלשה כמו וויילס שלא מסוגלת לעשות התקפה אחת, גם מבלי שיהיה קשר אחורי נוסף פרט לדקלן רייס? אנגליה שווה קצת יותר, עוד משחק שהוא פיהוק בגדול. אגב אוי ואבוי אם מישהו עושה את החישובים האלה במחנה האנגלי.