משחקי ה - 3/12: שמינית גמר - דרבי של דסט, סגירת מעגל של משפחת מק אליסטר

Discussion in 'פורום מונדיאל 2022' started by alexshw, Dec 2, 2022.

1. oranfu Member

אין לי כלום נגד מסי ובאופן כללי דיי מחבב אותו.
    אבל זה שכווווווללללללם מסביב בעד ארגנטינה כאילו מדובר מינימום בנבחרת ישראל נגד אירן - גורם לי לרצות שיפסיד.
    זה שהוא שחקן גדול אמור לגרום לי לרצות שינצחו? למה?

SerieA, LFC-Gerrard1 and alexshw like this.
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההשתפכות על מסי מביכה.

Raulito and oranfu like this.
  3. קשר שמאלי Member

מי אמר שזה שהוא שחקן גדול אמור לגרום לך להיות בעד ארגנטינה?
    אתה מחבב אותו אבל רוצה שהוא יפסיד נטו בגלל שהתקשורת וחובבי כדורגל בישראל סוגדים לו. זה בהחלט ילדותי. מה מעניין אחרים חושבים.

4. SoD Member

כי זה מייצר אנטי ואתה רוצה לצחוק עליהם אחרי שזה מתפוצץ

5. Raulito Madridista

אני חושב שליאו מסי טוב במונדיאל הזה, באמת טוב, לא מודד אותו רק לפי גולים או יצירת מצבים אפילו, כבר אמרתי כמה שפת הגוף והמנהיגות חשובים גם כן וכן הלאה, הוא גם משחק יותר מאחור. אבל הוא לא 'טוב מאוד' לדוגמא, הוא לא 'מצוין'. הוא לא מדהים. הרבה אנשים כל כך רוצים שיצליח לו ואפשר להבין אותם (אני בתור סוג של 'אנטי מסי' וזה לא אומר שאני לא מעריך את היכולות המדהימות שלו - שמחתי קצת עבורו בגמר הקופה אמריקה כי הגיע לו לזכות במשהו עם הנבחרת וכשהוא החמיץ פנדל באחד הגמרים, מירר בבכי והודיע על פרישה - זה לא עבר לידי ולא שמחתי לאידו), אבל מה שקורה הוא שלוקחים משחק טוב והופכים אותו למצוין. מפריזים. לוקחים שער יפה כמו בשני המשחקים האחרונים והופכים את זה לגולאסו מטורף וכן הלאה. מונדיאל מדהים זה אמבפה 2018, זידאן 2006, רונאלדו 2002 וכן הלאה. ועבור רבים הוא הגדול בהיסטוריה ללא עוררין, מבחינתם אין בכלל ויכוח לגבי פלה\מראדונה\כריסטיאנו או כל שם אחר. ובהתאם לכך הרף והציפיות צריכים להיות גבוהים. ציפיתי שיבקיע בנוקאאוט עוד לפני המשחק אתמול.

הזכירו פה את יורם ארבל כאחד הרפרנסים של התקשורת וכן הלאה. מה שהוא עשה ב-2010 וממש עודד את ברצלונה לעבור את אינטר ונזף במוריניו שהתגונן בעשרה שחקנים - זה מביך. וגם הוא קידש את האינדיבידואל.

6. oranfu Member

אני מחבב אותו, זה לא אומר שאני רוצה שייקח את הגביע.
    וכשאומרים לי "אוהדי כדורגל נגד מסי, תגידו תודה שזכיתם לראות אותו" זה כמו להגיד שאני צריך להיות בעדו כי הוא שחקן גדול.

7. קשר שמאלי Member

תהיה נגדו, תהיה בעדו, אף אחד לא אומר שאתה צריך להיות בעדו או נגדו. אני אומר שלהיות נגד שחקן רק בגלל ש''כולם'' אוהבים אותו, זה מוזר. וכן מי שאוהב כדורגל צריך להודות שהוא זכה לראות שחקן כזה, לא יהיה עוד שחקן כזה. הוא כישרון של פעם בחיים

8. Raulito Madridista

אני אוהב מאוד כדורגל, אפשר לומר שכדורגל זה כמעט כל החיים שלי - ומצטער, אני ולא יכול לחשוב כמוך, אני מסתפק בלפרגן לו ולהכיר בפועלו. מה לעשות, אני אוהד ריאל מדריד והוא היה חלק מקבוצת העל שממול. עם כל שחקן אנושי קצת יותר - לקבוצה שלי היו עוד כמה אליפויות ספרד. וזה מגוחך "לבקש" מהקהל לחשוב ככה. מישהו "מהמחנה השני" פעם אמר כמה כריסטיאנו רונאלדו היה מקצוען גדול, מודל לחיקוי וכן הלאה, זה שעם עבודה קשה הגיע כמעט לכוכבים והיה מגיע ראשון לחדר כושר ועוזב אחרון? אתלט שלא ראינו עוד בכדורגל וכן הלאה? לא חושב שזה יותר מדי עניין מישהו.

9. yonmu Member

דווקא כאחד שתמיד היה נגד מסי/ברצלונה בגלל שהם הפייבוריטים האוטומטיים - הפעם אני לגמרי סבבה עם זכייה שלו.
    לא חייבים להיות בעדו וברור שאם יש לאנשים נבחרות ושחקנים אחרים שהם אוהבים אז לא אמורים דווקא לאהוד את מסי, אבל בסופו של דבר כן מדובר כאן בשחקן המוכשר בהיסטוריה שבנוסף הוא גם מאוד חביב ברמה האישית (בלי אקטים מחליאים בסגנון "תרשמו עליי את הגול שלו"). אז כן, מבחינתי לראות אותו מגשים חלום ומביא מונדיאל ישמח אותי.

מצד שני אין לי את ישראל ואין את איטליה, אז אני לגמרי אוהד ניטרלי. מחבב את צרפת כי ז'ירו ותיאו אבל לא רוצה שיעשו בק-טו-בק, פורטוגל עם רונאלדו וברזיל עם ניימאר בוודאי פחות 'חביבות' מארגנטינה עם מסי, ולאנגליה אסור לזכות בשום דבר לעולם. אז עם מה כבר נשארתי...

קשר שמאלי likes this.
  10. Raulito Madridista

אין בעיה, התבגרתי עם ה-"אנטי" שהיה לי כלפיו כביכול לאורך השנים. אבל אתה לא אוהד ריאל מדריד או ברזיל אז אני לא יודע כמה אתה "במשחק". כשהוא זכה בקופה אמריקה שזה גם תואר - הרגשתי שלם עם זה על אף שהוא ניצח את קאסמירו בגמר (כביכול נציג מהקבוצה שלי), גם אם לדעתי הקופה אמריקה מעולם לא נתפס כמו שהוא היה אז, משום שזה מסי. הוא ספורטאי נפלא ועוזר לשחקנים שלצידו להיות הרבה יותר טובים וב-17 שנה באליטה יש אפס מחלוקות. הפעם יש לו מאמן נורמלי, נבחרת שנלחמת, משחקת בשבילו (בפן הרגשי וגם מקצועית), הוא משחק טוב ומבקיע ובטח לא מציג טורניר מביש או נראה חסר חשק, זה מספיק מבחינתי.

11. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/FjMTqirXgAA3b1D?format=Xxx&name=small