משחקי ה - 4/12: שמינית גמר - מבאפה יטייל? פולנים יקט(א)רו בדרך הביתה? גביע ביניבשתי לאריות.

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏3/12/22.

1. Clichy COYG

קבוצתית אני חושב שצרפת עדיפה, הם אולי הנבחרת הכי מתואמת במונדיאל וזה מחפה על נחיתות מסויימת באיכות ההרכב הראשון ביחס לגדולות האחרות (מלבד אמבפה כמובן).

המפתח של אנגליה יהיה משחק אגפים אקטיבי. תיאו מגן טוב אבל הגנתית אפשר לאתגר אותו, וקונדה היום נראה ממש רע (והאלטרנטיבה על הספסל לא מבטיחה יותר כרגע) - ועם סאקה, ראשפורד ופודן יש לסאות'גייט את הכלים אולי הכי טובים בטורניר בשביל זה.

מבחינת צרפת - אני חושב שההצטרפות מקו שני של גריזמן ודמבלה. אמבפה כנראה יהיה סגור הרמטית, וג'ירו אמור להעסיק את מגוויר וסטונס וזה אמור להיות פתח לגולים של הקשרים.

בכל אופן יהיה קרב ענקי. מחכה בקוצר רוח.

EsheD אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

צ׳ומאני לא מביא שום ערך מוסף בנבחרת שלו.
    שחקן מצוין עם פוטנציאל מפחיד.
    אם הוא וורלד קלאס על סמך הטורניר הזה אז ג׳וד שחקן הטורניר.

בחייאת.
    תיאגו סילבה?? שמע זה מרגש מאוד לראות בלם בן 800 עם מונדיאל 800 משחק בהרכב אבל בחייאת זה וורלד קלאס?
    אני רוצה לראות אותו לוקח ספרינט אחד מול שחקן התקפה באנגליה בלי לפרפר אחרי זה.

בברזיל יש וניסיוס, ניימאר וקאסמירו, אלה הוורלד קלאסים שלה.
    בפורטוגל יש לך ברונו, סילבה, פאלהינה(שלא ישחק), קאנסלו, רובן דיאז, לאאו ועוד המון שחקנים טובים עם מאמן שהוא המחבל הכי גדול מכל המאמנים בשלב הזה.

באנגליה יש לך קיין, פודן, רייס(לא נופל מצ׳ומאני בכלל בטורניר הזה), בלינגהאם כל אלה וורלד קלאסים.

במקרה שבלינגהאם נפצע אנגליה יכולה לשחק גם עם מאונט בקישור ואולי לדחוף את פודן לאמצע. אין אופציה של וורלד קלאס למקרה כזה, כן יש אופציות שאפשר לחיות איתן במשחק משחק נתון, הרבה בזכות השפע שיש לאנגליה לשים באגפים/קישור התקפי.
    אתה משווה את זה לפרד? פרד הופך כל נבחרת מגוחכת למאץ׳ אפ אנושי.
    הלוואי פרד ישחק בנוק אאוט, לראות את הבלון שלהם מתפוצץ כשברונו גימאראש נרקב בספסל, הלוואי.
    אורגזמה של פעם בחיים.

3. SoD Member

שטויות. מי זה בצרפת חוץ מאמבפה? מי זה בברזיל, ניימאר כבר שנים לא כזה. פודן שחקן הרכב קבוע בקבוצה הטובה בעולם, סאקה שחקן מפתח במוליכה של הליגה החזקה בעולם, קיין אחד החלוצים הטובים בעולם. כן יש שחקנים ברמת פרמיירליג בלבד (סהכ הליגה החזקה בעולם), למה בברזיל וצרפת אין כמה אפילו ברמה מתחת?

היודע אוהב/ת את זה.
  4. MaxAaRons Member

אנגליה במיס מאץ רציני מול צרפת פורטוגל וברזיל.

ראבק סטונס ומגוויר זה הבאנקרים בהרכב,רייס חלש מאוד העונה,ווקר לא בכושר בשיט,שואו אשפה.
    בלינגהאם זה בלון הייפ צעיר,זה בערך כל מה שיש לנבחרת הזו להציע
    החלק ההתקפי לא בכושר וואו ,וגם כשהוא בכושר אני לוקח את ההתקפה של פורטוגל וברזיל עם הכבוד לפודן ו"התקרת בלון דאור"

צרפת התקפה לא משהו אבל שם יש את קיליאן שזה כבר מאפיל על אנגליה.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין אנגליה היא זו שתצטרך לעשות התאמות לקראת המשחק מול צרפת ולא ההפך.
    מי בהרכב אנגליה נכנס בבירור להרכב הצרפתי? אחד המגנים הימניים שזאת עמדת רפאים בצרפת ובלינגהאם שהוא כוכב כדורגל במקום ראביו.
    כל השאר, או שיש יתרון לצרפתים או שזה לא חד משמעי לכאן או לכאן וזה עניין של טעם.

6. alexshw Member

קיין נכנס בקלות במקום ז'ירו.

7. k_700 Member

פודן וסאקה יותר טובים מדמבלה.
    הארי קיין יכול לקחת הרכב מג׳ירו.
    מת על ג׳ירו, בגיל של השניים קיין עדיף(עם קיין אתה יכול גם להכניס שחקן באופי שונה מגריזמן מאחוריו).

רייס לא נופל מטצ׳ומאני.

יורדים על מגוויר, סטונס וקייל ווקר(עוד אחד שיכול לשחק בלם) ואף אחד לא מדבר על זה שהבלם הטוב באמת בנבחרת צרפת הוא אופציה חמישית/שישית בסגל.

על סמך השנה וחצי האחרונות וארן לא באמת התעלה על מגווייר(בטח לא במסגרת נבחרתית) ואומפמיקנו? אני מעדיף את אריק דאייר וקייל ווקר על פניו.

גם בשער אין שום יתרון לצרפת.

אני דווקא חושב שאם לוקחים את ה11 של אנגליה וה11 של צרפת שהם באנקרס בעיני המאמנים שלהם לאנגליה יש יותר שחקנים שנכנסים לנבחרת משותפת.

ההבדל זה אמבמפה. לאנגליה אין שחקן טוב כמו אמבמפה.

8. SoD Member

ולהפך? מי נכנס בצרפת בבירור? אמבפה, יתרון קל בבלמים, וזהו בערך. זה לא אומר שצרפת לא נבחרת חזקה יותר, זה פשוט לא על טיב הסגל בלבד

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואז קיין וגריזמן דורכים אחד לשני על הרגליים.
    גם אבו איברהים שחקן הרבה יותר טוב מז'ירו(וקיין) אבל השלם גדול מסך חלקיו וכו' ולצרפת עדיף את ז'ירו וגריזו בהתקפה ולא את בנזמה כ-9.

10. Clichy COYG

לא צריך להגזים, עם כל אוברייטדיותו לוריס עדיין עדיף על פיקפורד. בחייאת אפילו פופ וראמסדייל עדיפים עליו.

מה שכן, עם כל הירידות על סטונס ומגוויר - הבלמים של צרפת לא מרשימים עד עכשיו. וארן היה חלש מול טוניסיה ובאופן כללי גם אופמאקנו לא הרשים אותי יתר על מידה, זה בהחלט יכול להיות בעוכריה.
    אין מה להשוות סגלים כי בשניהם יש איכות, בסוף זה יקום ויפול על הכנה טקטית וחדות של שחקני ההתקפה.

11. k_700 Member

אין פה שום הגזמה.
    לוריס בירידה תלולה ברמה שלו והוא עולה גם לנבחרת שלו בהתקפי לב.
    תסתכל על המשחק שלו היום, תסתכל כמה בירטוזים.

ברור שפופ וראמסדייל טובים מפיקפורד וגם מאנייאין טוב מלוריס(בפער עצום).
    אני מתייחס לבחירות הברורות בהרכב, פיקפורד בינתיים בטורניר לא עושה טעויות(וגם ביורו היה מצוין). אין פה שום יתרון לצרפת חוץ מזה שפיקפורד שחקן אנגלי מקבוצת תחתית ולוריס זה איזה בלון מנופח עם עשור וחצי של יח״צ ואיזה הילה של אלוף עולם.
    שניהם גרועים, לוריס עולה לנבחרת שלו ביותר התקפי לב.

וארן ואומפימיקנו נותנים מונדיאל פחות טוב מסטונס ומגווייר.
    האם באובראול הם שחקנים טובים יותר? אולי, אין פה קליר קאט.
    אם תגיד לי סאליבה וקונטה הם הבלמים הראשונים של צרפת אני אגיד לך יש פה נצחון בko לצרפת.
    אבל וראן ואומפיקאנו מול הבלמים של סאותגייט, שיוויון עם יתרון קל לאנגליה בעיקר בזכות השקט והבטחון שהם מקבלים בטורניר.

12. alexshw Member

בסדר בסוף זה לא שחקן מול שחקן, אלא קבוצה מול קבוצה. גם בתצורה הנוכחית שחקני התקפה באנגליה משלימים אחד את השני. כמה שחקני יפן היו נכנסים להרכב הגרמני? אני רק רשמתי מה הציפיות שלי. יש לאנגליה כלים להתעלות והגיע זמן שהיא תעשה זאת.

13. MaxAaRons Member

דשאן מרכיב הרכבים בצורה נוראית.
    לדעתי ולצערי זה גם יעלה לו בהדחה

14. oranfu Member

מסתבר שסטרלינג החליט לחזור לאנגליה אחרי שפרצו לבית שלו בלונדון.
    אולי הוא עוד יחזור לקטאר.

מוזר.

עריכה:
    אה אוקיי, אומרים שהיה שם אירוע יותר חמור מ"סתם" פריצה.
    אולי משהו דומה למה שעשו לזהבי בהולנד.

15. alexshw Member

בטח אוהד נבחרת אנגליה.