ראפיניה זה שחקן של אורגזמות. since sporting and still... אם לא יערפו לו את הראש על רצף של שני משחקים רעים בברצלונה הוא יתפתח לwc. תענוג מה שהוא עושה על הקו.
שווה מגיל 17, הוא נראה לידר בטורנירי נבחרות בגיל הזה(כששיחק עם שנתונים גדולים) וממה שהבנת היה כוכב גם בליגה הקרואטית בגיל הזה. לא מפתיע אותי שהמסלול שלו לא נעצר. חזק, מהיר, שמאלי עם טאץ׳, נראה לידר ובוגר מאוד. נקווה שלא יגיע לסיטי, בצ׳לסי עוד אפשר לחיות איתו.
איזה מומצא? רישארליסון הגיע ראשון לכדור וקיבל בעיטה לנעל. מה שכן אני מאוד שונא את הפנדלים האלה שנגרמים מעבירות על שחקנים שרצו אל מחוץ לרחבה.
שמינית הגמר עד עכשיו כדור שינה. זה יותר כמו משחקי אימון של הגדולות לקראת הרבע, שם בעצם מתחיל המונדיאל האמיתי שלהן. אולי בשני המשחקים של מחר יהיה קצת עניין.
בושה נוספת, נראה שפיפא ממש מהנדסת את הטורניר הזה לפי הרצונות שלה. החוסר ספורטיביות הזה הורס לנו את הכדורגל ואת החוויה. וכמובן שעמיתי הבלתי נסבל מבלבל את השכל עם ההצהרות המטומטמת שלו " ברוך הבא למונדיאל נאיימר" אחרי פנדל גרוע שגם בכלל לא היה . מעניין עוד כמה פעמים הוא ידבר על פלה במשחק הזה .
האמת שיש פרצה אדירה בשיפוט על הפנדלים שחייבים לשנות. לא הגיוני שעבירה דבילית כזאת, שנעשית בלי כוונה, עם השחקן עם הגב לשער תיתן סיכוי של שמונים אחוז לגול לקבוצה היריבה. בכדורסל זה לא המיקום של העבירה אלא הצורה שלה שקובע את החומרה. לא יודע מה האפשרויות, אולי שדבר כזה יהיה אוטומטית עבירה על סף הרחבה על אף שהתבצע ברחבה, אבל פשוט לא הגיוני שמבחינה חוקתית עבירה כזו שוות ערך לתאקל כשהשחקן פורץ לכיוון השער או כשהכדור פוגע ביד לכיוון המסגרת. פשוט אנרכיסטי לחלוטין.
הפנדלים האלו הורסים את הכדורגל, אם זה פנדל - אז כל נגיעה הכי קטנה ברחבה שגם לא משפיעה על מהלך המשחק צריכה להסתיים בפנדל . השיפוט הפך להיות שרירותי לגמרי, שופט שבא לו על נבחרת מסויימת נותן פנדל על כלום ושום דבר ושופט אחר מחליט משהו אחר לפי הסיטואציה . אני ממזמן טוען שצריך דחוף לשנות את חוקי השיפוט ובמיוחד חוק הפנדל .
כתבתי בהודעה הראשונה, אני גם לא אוהב פנדלים של שחקנים שעשו תנועה אל מחוץ לרחבה. אבל זו החוקה כרגע וזה פנדל. מה הקשר לשחיתות והאשמות של סירחון?