כל הריקודים וההתלהבות הזו עוד תחזור לברזיל בבומברנג. עד כה שיחקו נגד נבחרות שבמקסימום פשוט מאומנות היטב עם שחקן-שתיים שיכולים לנסות לעשות דברים לא צפויים. נגד ארגנטינה היא תתקשה ותמצא את עצמה אובדת עצות. זו ארגנטינה נגד אנגליה\צרפת בגמר אחרי הכול.
ברזיל מדהימה, היא by far הקבוצה הכי קטלנית בטורניר. קאסמירו בטורניר א-לה קאנטה 18', ולשם שינוי ראפיניה וויניסיוס בהופעה אדירה. ועדיין, 2 סייגים - 1) מעניין יהיה לראות את קאסמירו מול קישור שיאתגר אותו כמו שלא אתגרו אותו כל הטורניר (קצת שוייץ). נראה את זה ברבע. 2) לראות את ברזיל בסיטואציה שהיא רודפת. מול שוייץ קצת ראינו את זה אבל הייתה חסרה להם איכות בהתקפה, אבל עם סילבה האיטי (יחסית) היא בקלות יכולה להענש מול הגדולות (לא קרואטיה).
הרבה התלהבות מקאסמיירו וההגנה שלהם אבל אני לא משוכנע האמת. הם נראים לי פגיעים פשוט לא פגשו עדיין נבחרות עם איכות גבוהה מאוד מבחינה התקפית.
אין ספק שנבחרת איכותית יותר, עם יותר כלים, זו התמודדות אחרת לברזיל, אבל באמת יש סימני שאלה לגבי המשולש קאסמירו-סילבה-מרקיניוס? מדובר בותיקים מוכחים, עם קבלות בהווה.
@סמואל אטו אין סימני שאלה, אבל בסוף יש דינמיקה של משחק. אני חושב שבמצב של פיגור כאשר היא עולה קדימה וצריכה להתמודד מול אנגליה (רשאפורד, פודן, סאקה), צרפת (אמבפה, דמבלה) או הולנד (ממפיס, גאקפו) זו סיטואציה שיכולה להיות בעייתית עבורה - ובמצב כזה גם משחק מדהים של סילבה & מרקיניוס עלול לא להספיק. ועדיין, הטורניר הזה הוא שלה להפסיד. צרפת ואנגליה עושות קולות ופורטוגל מסוכנת - אבל זה נראה שהגביע רשום על שמה כרגע.
זה נוק אאוט. מי שתגיד לי שפייבוריטית אני אגיד לך שלא תזכה ולי יהיו יותר סיכויים אלא אם אנחנו כבר בגמר. יש יותר סיכוי שברזיל לא תיקח מאשר שתיקח.