משחקי ה - 9/12: רבע גמר - ברזיל תשבור את קללת האירופיות בנוק אאוט? זכרונות מקמפס וברגקאמפ

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י alexshw, ‏9/12/22.

1. DRORIKO Member

גם לברזיל היו הרבה שחקנים איכותיים ועדיין קרואטיה הצליחה לעצור אותה. אני מסכים שארגנטינה עדיין פיבוריטית אבל אני חושב שזה ברור לכולם שקל זה לא יהיה.

itzik.miro ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. benbenjo Member

קרואטיה לא פרייארים, נבחרת אירופית חזקה וקשוחה שלא נשברת קורה אשר קורה. המון כבוד וגם חיבה יש לי אליהם. אבל הנבחרת הנוכחית רחוקה מהנבחרת ההיא שלפני ארבע שנים שהיתה גם טובה יותר מבחינת סגירה הגנתית, וגם כזו שהיתה מסוגלת לכבוש נגד כל יריבה.
    לברזיל יש שחקנים איכותיים זה נכון, אבל נבחרת לא הכי מאומנת שבעולם, מאמן עם חילופים מוזרים ויותר מדי התבוססות על יכולת אישית. וגם אז עדיין הצליחה להגיע לשלושה-ארבעה מצבים שהיו חייבים להסתיים בשער. לא היה שם משחק גדול, אבל כזה שברזיל היתה צריכה לצאת עם ניצחון מג'עג'ע של גול או שניים. ואסור לקרואטים להסתנוור מדי מהעפלה הזו. מקווה שבכל זאת ינסו קצת לתקוף מפעם לפעם כי כמו שראינו בצמד המשחקים של היום, לפעמים המעז מנצח זו לא רק ססמא בצופים..

3. סמואל אטו Member

בתקשורת אומרים שהוא חגג כמו ריקלמה כמחווה כלפיו ושאר הארגנטינאים שלכאורה סבלו יחס שלילי מואן חאל.
    בכלל בתקשורת היו עסוקים בדם הרע שיש בינו ובין כלל דרום האמריקאים.

4. DRORIKO Member

זה מצחיק כי היום קראתי כתבה שהברזילאים ששיחקו תחת ואן חאל טוענים שהוא הפלה אותם לרעה. עכשיו מסתבר שהדפוק הזה הצליח להסתכסך עם יבשת שלמה.

5. alexshw Member

ריקלמה אחת הנפילות הגדולות בקריירה של ואן חאל. יניב קטן הארגנטינאי.

אז גם הפעם הובטח נציג של אינטר בגמר המונדיאל. לאוטרו או ברוזוביץ'. הרצף מ 1982 נמשך.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Clichy ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. robertocarlos.m Member

נשבר כבר מכל הנבחרות המשעממות האלה שלא באות לשחק כדורגל אלא רק להתגונן ולנסות לגנוב ניצחון בפנדלים
    לברזיל היו 11 בעיטות למסגרת שזה יותר מהולנד,קרואטיה וארגנטינה ביחד (8) ב-240 דקות !

קרואטיה לא באה לשחק כדורגל, הולנד לא באה לשחק כדורגל וארגנטינה חוץ מבהארכה לא באה לשחק כדורגל

צריך פשוט לשחק את הפנדלים לפני ואז במידה ויש תיקו להשתמש בתוצאה של הפנדלים, נראה אז את כל הנבחרות של ההקרבה וההגנה וכל החרטא הזה

7. benbenjo Member

רונאלדו הוא מניאק שמתגאה בכך, מסי לעומת זאת הוא מניאק לא פחות קטן אבל שמנסה להסוות זאת, וכאשר מתפלק לו בפומבי וכבר אי אפשר להסתיר, אז יש מספיק אנשים שיסבירו לך למה הוא בעצם מלאך עלי אדמות. באופן אישי כל הטראש-טוק הזה לא באמת מסעיר אותי, ספורט זה דבר יצרי וכל עוד לא הוחלפו מהלומות פיזיות בין הצדדים, לא רואה פסול בכל הקרקס הזה..

8. DRORIKO Member

אגב ארגנטינה-קרואטיה אמנם יפגיש בין שני מאמנים שהיו שחקנים שוליים בעברם אבל גם בין 2 אגדות בתור עוזרי מאמנים. מריו מנדז'וקיץ' מצד אחד, וולטר סמואל מהצד השני.

9. wings Member

ראיתי עכשיו שוב את החצי השני של הארכה במשחק של ברזיל. פשוט מדהים איזו הפקרות. אני לא דובר פורטוגזית אבל די בטוח לפני תנועות ידיים שצ'יצ'י צועק על השחקנים שלו לחזור אחורה כמה דקות לפני הגול. ברזיל עשתה מתפרצת בהתקפה לפני הגול של קרואטיה. זה הסתיים בחילוץ ענק על פרד שכנראה חשב שהוא נכנס כדי לתת גול. אחרי החילוץ קרואטיה יצאה למתפרצת וחצי משחקני ברזיל נשארו למעלה. רבע גמר מונדיאל, דקה 117 והם מובילים. פשוט חבורה של מטומטמים. ואיפה נייאמר הקפטן שיתן דוגמא ויצעק על החברים שלו? לו הם בטוח יקשיבו.

oranfu, Clichy, itzik.miro ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

יום שהתעלה על הציפיות.
    הייתה לי הרגשה שברזיל חוגגת מוקדם מדי בשמינית וכבר ראינו נבחרות ברזילאיות שחוגגות עד השמינית(כולל) ומקבלות בעיטה בתחת אחר כך.
    בסוף סגל ברזילאי אדיר, מנוסה מקבל בעיטה בתחת על החלטות מטומטמות ותגובות מטומטמות של מאמן גרוע שקיבל יותר מדי מחמאות.
    לא ברור לי איך כל המשחק הוא לא הגיב לשליטה המוחלטת של הקישור הקרואטי(שזה גם הדבר היחיד שיש להם להציע).

אני שמח מאוד שארגנטינה עברה.
    ואני חושב שהיא פייבוריטית די גדולה מול קרואטיה(למרות שכמובן מסוכן לשים על זה שקל וסיכוי סביר שזה מגיע להארכה ואז....קרואטיה מנצחת) בגלל שארגנטינה היא באמת יחידה אחת, סופר מחוברת עם קישור חזק מאוד.
    מה שאנזו נותן כ6 ואז תוך כדי המשחק כ8 שקרוב לאגף ימין.....מדהים, הקשר הזה מושלם בכל תפקיד שתרצה שישחק בקישור.
    ראיתי נבחרות הרבה יותר מוכשרות של ארגנטינה, אבל בנבחרת הזאת יש חיבור אחר, המון מחויבות, המון שחקנים מהסוג של מרטינז.
    בטורניר כדורגל זה מה שאתה רוצה.

החלום זה אנגליה מול ארגנטינה בגמר.
    הראש עדיין הולך עם פורטוגל- ארגנטינה.
    איזה גמר זה יהיה.

מקווה מאוד שמחר אנגליה בועטת בעוד נבחרת שהחליטו שהיא כל כך פייבוריטית, עמוקה, מדהימה, מושלמת למרות שהיא ממש תלויה בקיום של שחקן אחד.
    האופי האנגלי תמיד ילווה אותי בחשש, אבל לאנגליה יש כלים מדהימים להפתיע מחר, נקווה שזה היום ששיכחו שם מהdna המשובש.
    אמן, גאד סייב דה קינג, זה יהיה מרגש כמעט כמו המשחק גביע הליגה שיש לנו ב21.12 מול ברנלי.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מציע לך משהו אחר. לתת שלוש נקודות על ניצחון ולתת נקודה על כל שער. העניין הזה ניסו כמדומני לפני הרבה שנים בטורניר אמסטרדם (שכבר לא קיים) וזה היה נחמד. בצורה הזאת אתה נותן למעשה פרס לאלה שרוצים קודם כל לכבוש ורק אחר כך לשמור על רשת נקייה.

12. DRORIKO Member

האמת שלא היה צריך לצפות בזה פעם שניה כדי להבין. זה ששחקן שלהם מגיע מקו שני בלי שאף אחד שומר עליו מעיד על מחדל הגנתי. גול מאד "ברזילאי" ואנחנו רואים את זה חוזר מונדיאל אחרי מונדיאל, עוד ממונדיאל 82 שברזיל היתה ביי פאר הכי איכותית אבל עפה בגלל גולים כאלה, של חוסר משמעת טקטית. כנראה זה מסביר למה למרות שהיא חממת הכשרונות הכי גדולה בעולם היא נופלת מונדיאל אחרי מונדיאל.

cheddar אוהב/ת את זה.
  13. wings Member

סבבה חוסר משמעת טקטי. יש להם מספיק כשרון בשביל לחפר על המנטליות הזאת. וכמה שהמנטליות דפוקה לעשות את זה 5 דקות לפני שאתה מקבל את הכרטיס לחצי גמר אחרי שעבדת בשביל זה כמו חמור 115 דקות.. זה לא חוסר משמעת טקטית זה בזיון. גם מאמן שכנראה לא שולט מספיק בשחקנים שלו.

14. DRORIKO Member

אגב רק תיקון קל. מסתבר שמסי לא קילל את אדגר דווידס אלא את ברחהוסט. צריך חתיכת אומץ כדי לקלל מישהו שגבוה ממך ב-30 סנטימטרים...

15. k_700 Member

רק בהארכה ללאוטרו הייתה הזדמנות טובה ואנזו ייצר שניים משלו.
    לארגנטינה יש הרבה יותר מרק מסי.
    מה יש לקרואטיה? את הפנדלים.
    זו תהיה הפתעה גדולה אם קרואטיה לוקחת את זה לפנדלים ומנצחת.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/22
    itzik.miro אוהב/ת את זה.